Fembold

Overraskende mange kan endnu som voksne huske tilbage til dengang i skolen, hvor de skulle slå en befrier i rundbold.

4,8 stjerner på Google
5/5

Boldspil hvor alle kan bidrage til holdet

Overraskende mange kan endnu som voksne huske tilbage til dengang i skolen, hvor de skulle slå en befrier i rundbold.

Hele klassens øjne hvilede på dem og med bævrende hjerte slog de en lille snitter eller en bold i en blød bue, der blev grebet af udeholdet. Og på den måde fik de ofte skylden for, at deres hold røg ”ud i marken” igen.

Det er rigtig ærgerligt, når nogle børn og voksne især husker den slags situationer fra rundbold for spillet indeholder jo også en masse gode elementer omkring fællesskab, sjov og bevægelse. Og rundbold er måske det mest udbredte boldspil i skoler, SFO’er, klubber og på hytteture. Derfor er fembold bl.a. udviklet som et godt alternativ til rundbold.

FEMBOLD er et forsøg på at videreføre det bedste fra rundbold og så samtidig ændre de elementer i rundbold, der kan skabe situationer, som giver ondt i maven eller ulyst hos nogen til at være med. Og endelig er fembold udformet, så det stiller krav til meget mere samarbejde og bevægelse af ALLE på et hold – og ikke kun de få, der slår bedst, løber hurtigst eller er bedst til at gribe en bold.

Oplev et spil, hvor alle kan være med og som får smilet frem blandt deltagerne.

Fembold er udviklet af Pulsevent i samarbejde med førende mobbeforskere. Vi supplerer gerne med at fortælle om tankerne bagved spillet.

Læs mere om vores teambuildingfirmaaktiviteterudendørs teambuildingfirmaarrangement København eller firmaevent i København.

Mikkel Curth, Event Manager

Mail: mikkel@pulsevent.dk
Tlf: 40892091

Praktiske info

Varighed: 1,5 time
Startpris: DKK 8.400 + moms
Pris/person: DKK 275 + moms
Deltagere: 12-200

Beskrivelsen og informationerne er vejledende. Vi skræddersyr altid eventen til jeres behov.