Ting at lave i København - Styrk sammenhold med teambuilding

Mangler du ting at lave i København til dit næste firmaarrangement, så kontakt os hos Pulsevent, og vi skræddersyer en dag med sjove aktiviteter.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Ting at lave i København - Styrk sammenhold med teambuilding

Hos Pulsevent ved vi, at det kan være svært at finde på ting at lave i København, fordi der er så mange muligheder, og hvordan finder man lige den helt rette aktivitet. Det kan være, at du står og skal arrangere dit næste firmaarrangement, fødselsdag, polterabend eller andet event, hvor I gerne vil bruge jer selv og jeres kroppe. 

Når man søger efter hvad man kan lave i København skal man først og fremmest afstemme hvilken type aktivitet man søger og hvad ens deltagere ville synes var sjovt. Hos Pulsevent elsker vi leg – også for voksne. Vi kan skræddersy den helt perfekte dag til jer, så i får lidt ting at lave i København, hvor kroppen kommer i spil. 

Vi er eksperter i teambuilding, som netop er den perfekte aktivitet, hvis i enten skal rystes sammen eller blot styrke allerede eksisterende relationer. Vi skaber sjove, udfordrende, spændende events, som både kan være udendørs og indendørs. Det er derfor en ting at lave i København, som ikke er afhængig af hverken sæson eller vejret.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Ting at lave i København

En ting at lave i København, hvor alle kan være med

Vores aktiviteter kan sammensættes, så alle jeres deltagere kan være med, uanset alder, aktivitets niveau og behov. Men hvad kan man lave hos os? Vi tilbyder først og fremmest både workshops, foredrag, teambuilding, aktiviteter, friluftsliv- og overnatningsmuligheder, kurser, idrætsdag og meget mere.

Herunder har vi et utal af forskellige aktivitetsmuligheder og ting at lave i København. Alt efter hvor I befinder jer, kan vi lave orienteringsløb i dit lokalområde, som sætter jer på en fysisk prøve. Hvad man ellers kan lave i København, hos os, er det strategiske og sjove spil Stratego, hvor jeres samarbejdsevne bliver sat på prøve.

Er I mere til sjove boldspil, hvis I skulle vælge i mellem ting at lave i København, så har vi vores Mesterskaber i Pulsbold. Et mesterskab, hvor I bliver taget igennem en masse forskellige alternative og originale boldspil. 

Hvad man ellers kan lave i København, som er sjovt, og hvor der dystes, er vores 5 kamp. Denne aktivitet og ting at lave har fokus på de kreative samarbejdsaktiviteter, hvor der bliver skabt konkurrence. Det er en perfekt ting at lave i København inden en firmafest eller fødselsdag.

Det perfekte firmaarrangement og event med teambuilding

Ønsker I at styrke samarbejdet og kommunikation, så kan vi hos Pulsevent sammensætte de helt rette ting at lave i København, men også resten af Danmark. Vi laver nemlig teambuilding og aktiviteter i hele landet.

Vi har både sjove aktiviteter i mørke, hvor I lærer at kommunikere sammen, da synet er taget fra jer og I ikke kan kommunikere med kropssprog. Det er vores Night Games, som er unikke aktiviteter med knæklys, lysende bolde og andre sjove indspark.

Hvis I elsker en god udfordring, hvor jeres kommunikative evner kommer i spil, så er Storkommunikation også en god mulig ting at lave til jeres firmaarrangement. I lærer at kommunikere klart og tydeligt, og I bliver i disse øvelser opmærksom på, hvor jeres miskommunikation forekommer og opstår.

Kontakt os endelig, og vi sammensætter det helt perfekte arrangement eller event til jer, hvis I mangler ting at lave i København, eller ikke ved hvad man kan lave.

Ting at lave i København

Inspiration til firmaaktiviter

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Night Games

Få en unik oplevelse, når vi slukker lyset og spiller bold i mørket. Ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys får I en helt særlig oplevelse. Boldspillene kan eksempelvis være: Basketball, fodbold, speedminton, battle, volleyball e.lign.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans, samarbejde og kreativitet. Holdene skal forsøge at forøge deres formue, ved at købe billigt og sælge dyrt i det komplekse marked. Handelsspillet kræver gode forhandlingsevner, rollefordeling og en sans for at samarbejde om det store overblik.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Storkommunikation

I forskellige udfordrende rammer, skal der videregives og modtages oplysninger. Her er det grundlæggende, at der anlægges en kreativ tilgang og opbygges en forståelse af dem, som man samarbejder med. Således er storkommunikation en sjov oplevelse, som kan åbne øjnene for nye kommunikationsformer og samarbejdselementer.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.

Firmaaktiviteter som ryser kollegaer og medarbejdere sammen på kryds og tværs

Stormester

I stormester udfordres den kreative tankegan når vi tager deltagerne igennem udfordrende opgaver, som man kender dem på tv. Der laves realistiske kulisser med kameramæmnd og tv studie.

Firmaaktivteter, der passer til jer

Om det er ryste-sammen-tur, teambuilding eller bare firmaaktiviteter, som ønskes til jeres firmaevent, så har Pulsevent mange kort på hånden.

Vi kan, i samarbejde med jer, planlægge firmaaktiviteter, som kan udføres i virksomhedens egne lokaler, for at pifte stemningen lidt op under møderne, eller som kan foregå udendørs, hvor der er plads til store armbevægelser og frisk luft i lungerne.

Med aktiviteter som Storkommunikation udfordres medarbejderne både på deres kreative og deres kommunikative evner. Her skal man i samarbejde finde eller udvikle nye kommunikationsmetoder, så opgaven kan løses.

Den klassiske 5-kamp er naturligvis også én af de firmaaktiviteter, som vi kan tage med til jeres firmaarrangement. Her vil medarbejderne blive taget med igennem eksempelvis nak og æd, gambleren, rengøringscurling og meget mere.

Som noget helt særligt, så kan vi også arrangere aktiviteter i mørket, og det lyder måske mærkeligt. Med vores populære Night Games bliver lyset slukket og boldene hives frem. Ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys kan der blive spillet, eksempelvis, fodbold, volleyball eller basket i en mørklagt hal.

Vi arrangerer din firmatur – læs mere om det her. Også hvis du skal have teambuilding Jylland.

Hør mere om vores firmaaktiviteter

Lyder ovenstående som noget for dig og den virksomhed, som du arbejder i? Eller er du måske bare nysgerrig på at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forhold til firmaaktiviteter til dit næste firmaevent?

Kontakt os gerne, så kan vi tage en snak om, hvad vi kan lave af sjove firmaaktiviteter til dit firma arrangement. Vi giver også gerne et tilbud på nogle firmaaktiviteter, hvis du vil høre mere om, hvad et firmaevent for din virksomhed vil koste.

Følg desuden med på vores Facebook side, hvor vi løbende poster om firmaaktiviter og andre events, der kunne inspirere dig og dine kollegaer.

Kig her, hvis du kunne være interesseret i indendørs aktiviteter. Eller hvis et teambuilding event, så kig her.