Teambuilding - Sjove oplevelser og aktiviteter med Pulsevent

Få inspiration til jeres næste teambuilding aktiviteter. Vi laver events på tværs af landet også teambuildings København og omegn.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Find jeres næste teambuilding aktivitet her

Der kan være mange gode grunde til at forstærke sammenholdet, om så det er på arbejdspladsen, blandt vennegruppen eller i familien.

Uanset årsagen, har vi hos Pulsevent helt sikkert lige det event med de aktiviteter, som vil kunne byde på den helt rette kombination til jeres teambuilding.

For os er det vigtigt, at I får en sjov og udfordrende dag, som kan bringe jer tættere på hinanden, og derfor er I også i fokus, når det kommer til planlægning og udførelse af hos Pulsevent.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
teambuilding​ som ryster dine medarbejdere sammen

Aktiviteter på arbejdspladsen

Som noget helt anderledes og yderst sjovt, så tilbyder vi også aktiviteter i mørket. Konceptet er, at man skal samarbejde ved hele tiden at være opmærksom på hinanden, da man kun kan se bolden og hinanden gennem selvlysende materiale.

Så hvis I vil prøve noget nyt og sjovt, så prøv vores teambuilding i mørke. Vi har forskellige spil, der kan udføres i mørke, og derfor er der også flere muligheder.

I enhver virksomhed er det selvsagt vigtigt, at der er en god kommunikation og tillid blandt medarbejderne og lederne. 

Det er nemlig de to hovedingredienser for ethvert godt team, og derfor kan events være en rigtig god investering på længere sigt, da det kan styrke teamet og gøre kommunikationen internt endnu bedre. Du sikrer dig glade og effektive medarbejdere.

Prøv eksempelvis vores aktivitet Storkommuniation, som byder på udfordrende rammer, hvor spillernes kommunikationsevner rigtig kommer til udtryk, og hvor betydningen af misforståelser bliver gjort endnu mere tydelig. 

Her får spillerne vigtige oplysninger, som skal videregives. Det er en perfekt teambuildingøvelse for enhver virksomhed. Teambuilding København samt resten af landet, hos jer eller på anden lokation. 

Ønsker I derimod at få pulsen op og sved på panden samtidig med at jeres samarbejdsevner bliver sat på prøve? Pulsrace byder på et skræddersyet opgaveløb, som er både nærværende og personlige. Her er der fokus på en øvelse, som handler om at ryste teamet sammen.

Aktiviteter i mørket

Strategi, samarbejde og rolleafklaring er ingredienserne for det indlevelsesrige Battle. Her gælder det om at samarbejde om at vinde over modstanderholdet ved at lave taktiske angreb og til sidst erobre deres fane. Denne aktivtet kan spilles ude, inde, i lys og i mørke – I bestemmer helt selv omgivelserne.

Lyder boldspil i mørket, hvor det eneste lys er fra de selvlysende bolde og knæklys, som en spændende teambuilding aktivitet? Så er vores Night Games helt sikkert det rette til jer. Her bliver I nemlig budt på klassiske spil som volleyball, fodbold og basketball men også andre udfordrende lege som speedminton og mange andre.

Aktiv teambuilding

Går du med ideer og ønsker om, at jeres arrangement skal være i den aktive ende af skalaen, så kan du med fordel anvende nogle af vores aktiviteter hos Pulsevent. Vi driver nemlig gerne pulsen op hos dine kollegaer og medarbejdere, så de kan få rørt sig, blive rystet sammen og have en sjov dag på én og samme tide.

 Du kan med fordel lade os om at planlægge hele jeres dag, hvor vi, naturligvis ud fra jeres ideer og ønsker, vil udvælge sjove aktiviteter og øvelser, ud fra jeres team størrelse og aktivitetens niveau. Vi kan nemlig både lave det mere eller mindre udfordrende fysisk, men også mere eller mindre udfordrende opgavemæssigt.

 I kan, eksempelvis, med et spil Stratego, både få rørt jer, få brugt hovedet godt, samt samarbejde i hold, så i hver især kan hjælpe hinanden og styrke sammenholdet mellem de deltagere, som er med på jeres dag.

 Skal der være mere fart på, høj puls, men samtidig også masser af sjov, så kan aktiviteter som Hestevæddeløb og Pulsfit være gode øvelser, som både får pulsen op, og som også er rigtige gode og sjove aktiviteter for folk i alle aldre.

god teambuilding​ til virksomheder

Et døgn med aktiviteter

Skal I i år prøve noget helt andet? Så kan det være, at I skal prøve at tilbringe en hel dag sammen med aktiviteter, måltider sammen, en aften med bålhygge og overnatning i tipitelte? Vi tilrettelægger nemlig overnatning, som I med fordel kan gøre brug af.

Her vil i, igennem dagen, nemlig blive udfordret med forskellige øvelser og aktiviteter, så I rigtigt kan blive rystet sammen, inden i til aften skal nyde en lækker middag over bål, og afslutningsvist slutte dagen af med at overnatte i vores tipitelte, der naturligvis er både vind- og vandtætte, så ingen vil fryse.

Lyder det som noget for jeres team, så kan du med fordel kontakte os gennem vores kontaktformular, og så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi kan sammen sammensætte et godt program for en sjov og aktiv dag, hvor I vil blive udfordret på forskellige måder. Vi glæder os til at høre fra jer.

Inspiration til firmafest og event

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Night Games

Er du klar til boldspil i mørke? Få en unik oplevelse,

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

Fembold

Overraskende mange kan endnu som voksne huske tilbage til dengang i

5 kamp

5 Kampen

5 Kamp 5 kamp styrker sammenholdet og relationerne på tværs af

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans,

Storkommunikation

I storkommunikation udfordres det kommunikative og kreative samarbejde, og der skabes

Et alternativt boldspil med fokus på teambuilding

Hvis du er klar på latter og gerne vil udforske jeres holdånd, så skulle I prøve vores alternative boldspil, Pulsbold, som man næsten kun kan blive glad af. Pulsbold tvinger dine ansatte ud i at samarbejde om at spille bolden rundt og score, men bolden spilles rundt med store vatpinde.

Sværhedsgraden i denne teambuilding er delvist høj, men det fremmer kun sjove stunder og situationer, som dine medarbejdere sjældent glemmer. Banen vil være omgivet af musik, tilskuere og kommentatorer, som gør oplevelsen og aktiviteten endnu mere intens og morsom.

Du kan også begive dig ud i andre alternative boldspil som fembold, kinball, træfbold, monstarball og mange andre discipliner. Den ene sjovere og mere aktiv end den anden. Der er uanede af muligheder for at sammensætte en perlerække af boldspil, så I prøver kræfter med en masse sjove boldspil – kun fantasien sætter grænser, og vi er åbne for nye ideer.

En teambuilding efter dit hoved

Vi ønsker, at dit næste firmaevent ikke bliver glemt og passer perfekt til jeres virksomhed og de aktiviteter I finder sjove og udfordrende. Vi skræddersyer derfor gerne jeres oplevelser, så I får mulighed for at prøve præcis den teambuilding, I har set frem til. 

Vi elsker at lege og mener også at voksne skal lege mere. Det giver mulighed for et fælles frirum til dine ansatte, og det er for os derfor essentielt at skabe den perfekte teambuilding for jeres virksomhed. I fællesskab ser vi på den bedste løsning, som dækker jeres behov, aktivitetsniveau, vejret, og vi tilpasser jeres aktiviteter alt efter antal af deltagere.

Hvis du har bestemte ideer til, hvad du gerne vil lave til din teambuilding, så tag dem endelig med dig, når du skal til planlægningsmøde med Pulsevent. Dine ideer er mindst lige så gode som vores, og vigtigst af alt, så er det jeres aktiviteter, og du kender målgruppen langt bedre end os. Derfor er du også en vigtig stemme i planlægningen.

Vi arrangerer din firmatur – læs mere om det her.

teambuilding

Skræddersyet teambuilding

Når Pulsevent skal stable din teambuilding på benene for en virksomhed, så er det især vigtigt for os, at vi får noget input fra jer – dette kan både være ideer, præferencer, feedback, informationer og meget mere -, for at kunne skabe de bedste rammer for teambuilding for netop jeres virksomhed og virksomhedens medarbejdere.

Vi tager især gerne højde for, hvis nogen skulle have skader eller andre skavanker, der skal tages hensyn til i planlægning, da vores mål er, at få alle med i jeres teambuilding, så ingen bliver ladt ude eller ikke har mulighed for at deltage.

Desuden er vores aktiviteter ikke sværere end, at selv den med begrænset kondition eller svage knæ kan være med. Vi kan forme aktiviteterne efter netop den gruppe mennesker, som I tager med til teambuilding hos Pulsevent.

Derfor er teambuilding aktiviteterne både for unge som gamle, svage som stærke, store som små, og så er det naturligvis et must, at det skal være sjovt at udføre opgaverne. Vi laver alle aktiviteter, så det føles som at lege, for livet skal heller ikke blive for seriøst og kedeligt.

Hvorfor vælge teambuilding med Pulsevent?

Vores dygtige og engagerede instruktører er klar til at hjælpe jer hvor end det skulle være i Danmark. Så hvis i er klar på at kaste jer ud i teambuilding for hele virksomheden, giver det især mening at gøre brug af Pulsevent til jeres næste event.


Vi arrangerer alle former for events det gælder både fester, workshops, kurser, firmature – alt derimellem og mere til. Vi brænder for, at give jer den bedste oplevelse og styrke relationen samt rammerne på jeres arbejdsplads. Træk på smilebåndet og få styrket sammenholdet på jeres arbejdsplads med en dag fyldt med aktiviteter og teambuilding for alle.

Hvis i også vil sørge for noget lækkert mad til jeres arrangement, har vi også en tilhørende kok som kan komme ud og give jeres teambuilding oplevelse de bedste rammer og afrunde jeres arrangement på perfekt vis. Det kan også være i har andre ideer som i vil have arrangeret, hvilket også sagtens kan lade sig gøre.

teambuilding

Hvad er særligt hos Pulsevent?

Når i vælger at indgå i et samarbejde med Pulsevent, er det med en fuldkommen transparent og gennemsigtig tilgang. For udover at vi skræddersyer jeres event og arrangement fuldkommen til jeres branche og virksomhed, er det med samarbejde for øje. For man kan ikke skabe gode teambuilding aktiviteter til et firma, uden at kende lidt til arbejdspladsen.

For at i får allermest ud af vores aktiviteter, teambuilding, firmafester og så videre, er det med jer for øje. For udover at vi forsøger at implementere nye tanker og handlingsmønstre hos jer og medarbejderne, er det fuldt ud med en stræben efter at få jeres relation styrket.

Vi er eksperter inden for events og vi arrangerer både til private og erhvervsmæssige sammenhænge, så vi har meget erfaring indenfor at skabe de bedste rammer for alle der er med i virksomheden eller til arrangementet. Vi skaber teambuilding aktiviteter som er i øjenhøjde med alle, således at ingen føler sig tilsidesat.

Få et uforpligtende tilbud på teambuilding

Du kan allerede i dag komme i kontakt med os om et tilbud på vores aktiviteter og teambuilding, og så ser vi sammen på at skræddersy dit næste arrangement, så dine kollegaer er sikret en uforglemmelig dag. Vi svarer også gerne på de spørgsmål, du end må have.

Er du nysgerrig på, hvordan et arrangement med disse aktiviteter kan se ud, så kan du se meget mere på vores Facebook side, hvor vi løbende poster om firmaevents, teambuilding og sjove aktiviteter, som du også kan lave sammen med din virksomhed og dine kollegaer.

Vi er altid friske på en snak om, hvad vi kan gøre for jeres virksomhed eller kommende begivenhed. Så tøv ikke med at kontakte os, da vi mægtig gerne vil hjælpe jer med at styrke relationen på arbejdspladsen samtidig med at der forhåbentlig sker en medarbejderudvikling.

Udforsk konceptet teambuilding

Med teambuilding København, eller andre områder, kan du og dine kollegaer opleve en sjov teambuilding dag. Her kan I sammen udforske det populære koncept, hvor I får mulighed for at afprøve udfordrende aktiviteter, som egner sig til samarbejde og kommunikation. 

På denne måde kan I opleve det bedste resultat gennem sjov teambuilding. Med det rette mindset, kan det kun give positive resultater i form af stærkere sociale relationer.

I kan opleve flere forskellige måder at være sammen på og opleve hinanden fra de bedste sider. Med teambuilding i København, eller et af landets andre byer, kan I finde et godt udvalg af sjove teambuilding øvelser, der kan skabe en festlig stemning og oprette det gode humør. Udover teambuilding så kan du også booke dine næste firmaarrangementer København gennem Pulsevent.

Oplev lidt af hvert

Hos Pulsevent kan du finde det perfekte teambuilding København, hvor der kan tilbydes lidt af hvert, til enhver smag. Der kan herunder bookes teambuilding, som både kan foregå i mørke omgivelser eller i dagtimerne. Derudover kan I udfordre hinanden i jeres kommunikative færdigheder. Dog er det også muligt at finde teambuilding andre steder end i Københavnsområdet.

Ønsker du at vide mere om vores forskellige og sjove teambuilding muligheder, så kan finde os på vores facebook side, eller finde os på vores hjemmeside.

Du kan her finde en oversigt over, hvilke forskellige aktiviter der findes, når det kommer til teambuilding i København, og andre områder. Derudover kan du på vores forskellige platforme, se hvad vi ellers kan tilbyde dig og din arbejdsplads.

Så giv et kig forbi vores hjemmeside. I kan med teambuilding være med til at gøre fælleskabet større og udleve jeres indre teamplayer.

Se også firmaarrangementer Odense her. 

FAQ

Hvad er teambuilding?

  • Teambuilding er det engelske ord for at ryste mennesker sammen. Altså handler teambuilding i sin enkelthed om, at få opbygget et godt og positivt hold, typisk gennem sjove, udfordrende aktiviteter og øvelser, som både kan være fysisk og mental udfordrende, men også både mindeværdige og underholdende.

Hvilke aktiviteter kan man lave som teambuilding?

  • Man kan lave mange forskellige typer af aktiviteter og øvelser i teambuilding, der både kan være mere eller mindre fysisk krævende. Hertil kan det både være en heldagsting, men det kan også lige så vel være noget, man bruger nogle timer på før, under eller efter arbejdsdagen, så temaet bliver rystet sammen.

Hvor kan man lave teambuilding?

  • Man kan lave teambuilding i de fleste dele af Danmark, herunder både i København og andre større byer, men også lige så vel i mindre byer og egne af landet. Med Pulsevent kan du også få aktiviteterne ud til dig, så I ikke behøver at bruge tid på transport. Vi vil så medbringe sjove lege, aktiviteter og øvelser til teambuilding.

Hvordan ryster man bedst et team sammen?

  • Der er mange måder at ryste et team sammen på. For det meste vil det handle om at udfordre gruppen, så de vil skulle samarbejde om at løse en opgave, men det kan også med fordel være noget, hvor man sammen har en sjov aktivitet, som man senere kan reflektere over og mindes med et smil på læben.