Teambuilding i hele landet - sjove oplevelser og aktiviteter der styrker sammenholdet

Vi laver teambuilding aktiviteter og events i hele landet, og har over 10 års erfaring i at facilitere og skabe oplevelsesrige events, der sikrer sammenholdet. Få inspiration til jeres næste teambuilding aktiviteter her på siden og kontakt os, hvis du ønsker at vide mere eller modtage et tilbud. 

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Teambuilding for alle

Teambuilding er den bedste måde at styrke sammenholdet i en gruppe eller et team – men kun hvis alle kan være med. Alle skal kunne deltage på lige fod og bidrage med de kompetencer de har, så alle får en god og sjov oplevelse, som bringer jer tættere på hinanden.

Hos Pulsevent er vi specialister i at få alle med – uanset de forudsætninger man har. I en organisation eller en virksomhed er der mange forskellige mennesker, og det tager vi højde for, når vi sammensætter kombinationen af aktiviteter til jeres teambuilding event. Det betyder, at vi altid sikrer en god oplevelse for den gruppe af mennesker vi har med at gøre. 

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
teambuilding​ som ryster dine medarbejdere sammen

Teambuilding i hele landet og den lokation der passer jer

Vi har et fleksibelt setup, der giver mulighed for, at I kan vælge præcis den lokation, der passer bedst til jeres arrangement. Vi kan assistere med at finde den ideelle lokation, eller vi tilpasser os blot til det sted, I allerede har i tankerne. Ofte laver vi også eventen på virksomheden eller organisationens egen lokation. 

Få inspiration til lokationer her.

Skræddersyet teambuilding

Gennem dialog med jer får vi de input, som gør at vi kan skabe unikke og kreative teambuilding oplevelser, der er fuldstændig tilpasset jeres ønsker og behov. Hos Pulsevent bygger vi aktiviteter baseret på vores dybdegående kendskab til deltagerne samt jeres virksomheds vision og historie. Det får vi gennem nogle samtaler med jer og research om jeres virksomhed eller organisation.

 

Inspiration til teambuilding aktiviteter

Der er mange måder at bygge et teambuilding event op på, og vi er med hele vejen, når det skal planlægges. Valget af aktiviteter afhænger af alt fra lokation, faciliteter, tid, årstid, formål og menneskene som skal deltage. Nedenunder kan du finde inspiration til teambuilding aktiviteter.

I forskellige udfordrende rammer, skal der videregives og modtages oplysninger. 

I små teams kæmper I om at opnå flest point ved at hente genstande på poster. 

Der kæmpes i hold i 5 sjove og udfordrende konkurrencer.

Oplev spændingen og stemningen fra det populære TV-program.

En moderne og sikker variant af traditionel lerdueskydning.

Et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans, samarbejde og kreativitet.

Opgaveløb som skræddersyes til jer og hvor samarbejde er i højsædet.

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et sjovt event.

Kreative samarbejdsaktiviteter og konkurrencer som skal klares i hold.

Sjovt event med kameramænd, scene, dommere, live publikum mv.

Sjovt teambuilding format med mad i naturen og overnatning i tippier.

Få en unik oplevelse, når vi slukker lyset og spiller bold i mørket. 

Inspiration til teambuilding programmer og formål

Det kan være rart at få inspiration fra andre, som har gennemført et teambuilding event, da det kan være med til at gøre det hele lidt mere konkret. Hvad har formålet været? Og hvordan så programmet ud? I nedenstående kan du derfor få inspiration til sammensætning af teambuilding programmer. 

Teambuilding som en del af strategidag, seminar eller konference

Formål: At skabe bedre relationer blandt medarbejderne med en social aktivitet som en del af et strategiseminar samt at sætte fokus på strategien på en sjov og uformel måde. 

Vi laver mange teambuilding events i forbindelse med virksomheders strategidage eller konference, hvor hele virksomheden eller specifikke afdelinger er samlet for enten at gennemgå ny strategi, evaluere et forløb eller afholde en konference omkring et givent tema. 

Et eksempel på en aktivitet, som vi har lavet til dette er Pulsrace som er et skræddersyet opgaveløb, hvor deltagerne i mindre hold skal løse forskellige samarbejdsopgaver. Kommunikationen og samarbejdsevnen er i højsædet og deltagerne kommer hinanden ved på en sjov måde, da man også er afhængig af at samarbejde på tværs af holdene. En sikker og god måde at ryste mange folk sammen på og en aktivitet som kan laves uanset hvilke faciliteter man har til rådighed. Andre gode aktiviteter er Hestevæddeløb og Handelsspillet, som på en sjov og engagerende måde får deltagerne til at leve sig ind i et andet univers og får en fælles oplevelse som de aldrig vil glemme. 

Teambuilding som en del af ledelses- eller medarbejderudviklingsdage

Formål: At ryste deltagerne sammen på en sjov og oplevelsesrig måde, som giver grundlag for at kunne arbejde med udvikling af teams og kompetencer

Vi har lavet mange events for virksomheder i forbindelse med dage med fokus på at styrke teamet og gøre kommunikationen internt endnu bedre. Udover de allerede førnævnte aktiviteter er vores kommunikationsøvelser meget populære i denne anledning. Et eksempel på dette er Storkommuniation, som byder på udfordrende rammer, hvor spillernes kommunikationsevner sættes på prøve, og hvor betydningen af misforståelser bliver gjort endnu mere tydelig. Her får deltagerne vigtige oplysninger, som skal videregives på bestemte måder, som holdene selv skal udvikle systemer til. 

Teambuilding inden fest

Formål: At ryste folk sammen inden firmafesten

En af vores tidligere kunder ønskede at give en anderledes oplevelse inden deres fest om aftenen. Noget som ingen af deltagerne havde prøvet før og som ville give en wauw effekt. Derfor udviklede vi et mørkekoncept, hvor deltagerne spillede alternative boldspil og battle i mørket med selvlysende bolde, knæklys til at markere spillere og bane samt lamper og røgmaskine. Udover selve wauw effekten og oplevelsen sætter det også fokus på samarbejdet på holdene, da det kræver god kommunikation og tillid blandt deltagerne. 

Vi laver også en masse andre aktivteter i forbindelse med teambuilding inden fester, så det er faktisk kun fantasien og ønskerne fra jer som sætter begrænsningerne. 

Teambuilding som en del af en sundhedsdag

Formål: At ryste deltagerne sammen på en aktiv måde, der sætter fokus på sundhed og trivsel

Mange virksomheder ønsker arrangementer i den aktive ende af skalaen, hvor pulsen gerne må stige op, så alle får rørt sig på en sjov og motiverende måde. Vi sikrer at alle kan være med uanset fysiske forudsætninger og alt efter niveau og ønsker gør vi det mere eller mindre fysisk udfordrende.

Eksempelvis har vi lavet aktiviteter som Stratego, hvor man både får rørt sig, får brugt hovedet samt bliver udfordret på at samarbejde i hold. En anden populær aktivitet, når eventen skal være aktiv er vores Alternative boldspil, som fx fembold, kinball, træfbold, monsterball og mange andre. Alle kan være med og stemningen er i top, når deltagerne spiller omgivet af musik, tilskuere og kommentatorer, som gør oplevelsen og aktiviteten endnu mere intens og morsom.

god teambuilding​ til virksomheder

Et fuldt døgn med teambuilding

Formål: At knytte stærkere bånd blandt deltagerne

Vi har ofte events, hvor vi hjælper virksomhederne med en hel dag med sociale aktiviteter samt overnatning. Ofte gøres dette i naturen med udendørs aktiviteter, måltider over bål og aften med bålhygge og overnatning i tipitelte. 

Teambuilding efter dit hoved

Alle virksomheder er forskellige og et firmaevent jeres virksomhed skal skræddersyes. Derfor skal ovenstående blot ses som inspiration. Vi er eksperter i at få voksne til at lege. Det giver mulighed for et fælles frirum og mulighed for at styrke relationerne. I fællesskab ser vi på den bedste løsning, som dækker jeres behov. Så hvis du har bestemte ideer til, hvad du gerne vil lave til din teambuilding event, så sig endelig til. 

teambuilding

Hvorfor vælge teambuilding med Pulsevent?

Med over 10 års erfaring er vi eksperter inden for teambuilding events, og vi arrangerer både til private og erhvervsmæssige sammenhænge. Vi skræddersyer aktiviteterne, så de opfylder jeres behov og sikrer en tæt dialog i hele forløbet. Vi har dygtige og uddannede instruktører, som kan facilitere aktiviteterne så alle kan føler sig velkommen og kan være med. Og så brænder vi for at give jer den bedste oplevelse, så vi går hele vejen for at få alle ønsker til at lykkes. 

Få et uforpligtende tilbud på teambuilding

Du kan allerede i dag komme i kontakt med os om et tilbud på vores teambuilding aktiviteter, og så ser vi sammen på at skræddersy dit næste arrangement, så dine kollegaer er sikret en uforglemmelig dag. Vi svarer også gerne på de spørgsmål, du end må have. Så tøv ikke med at kontakte os!

FAQ

Hvad er teambuilding?

  • Teambuilding er det engelske ord for at ryste mennesker sammen. Altså handler teambuilding i sin enkelthed om, at få opbygget et godt og positivt hold, typisk gennem sjove, udfordrende aktiviteter og øvelser, som både kan være fysisk og mental udfordrende, men også både mindeværdige og underholdende.

Hvilke aktiviteter kan man lave som teambuilding?

  • Man kan lave mange forskellige typer af aktiviteter og øvelser i teambuilding, der både kan være mere eller mindre fysisk krævende. Hertil kan det både være en heldagsting, men det kan også lige så vel være noget, man bruger nogle timer på før, under eller efter arbejdsdagen, så temaet bliver rystet sammen.

Hvor kan man lave teambuilding?

  • Man kan lave teambuilding i de fleste dele af Danmark, herunder både i København og andre større byer, men også lige så vel i mindre byer og egne af landet. Med Pulsevent kan du også få aktiviteterne ud til dig, så I ikke behøver at bruge tid på transport. Vi vil så medbringe sjove lege, aktiviteter og øvelser til teambuilding.

Hvordan ryster man bedst et team sammen?

  • Der er mange måder at ryste et team sammen på. For det meste vil det handle om at udfordre gruppen, så de vil skulle samarbejde om at løse en opgave, men det kan også med fordel være noget, hvor man sammen har en sjov aktivitet, som man senere kan reflektere over og mindes med et smil på læben.