Teambuilding kursus - Ryst dine kollegaer aktivt sammen

Hos Pulsevent kan du med et sjovt teambuilding kursus få rystet dine kollegaer eller dit team godt sammen med sjove og udfordrende aktiviteter af enhver slags.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Sæt skub i dit team

Teambuilding kan være mange forskellige ting, og et kursus i noget sjovt, lærerigt og udfordrende vil helt sikkert kunne ryste jer godt sammen, give jer noget at snakke om til fremtiden og gøre teamet endnu stærkere, end det allerede står lige nu.

Med et aktivt teambuilding kursus vil I kunne lære en hel masse om jer selv og hinanden, da det er i udfordrende situationer, hvor man lærer allermest om både sig selv og dem omkring sig. Dette betyder også, at udfordrende aktiviteter kan komme i mange forskellige former. Herunder kan de både være mere eller mindre fysisk udfordrende og udfordre jer på både intellekt og fysik.

Hos Pulsevent finder du et væld af forskellige udfordringer, aktiviteter og øvelser, som du kan bruge i et teambuilding kursus, til at aktivere dine medarbejdere eller kollegaer og meget mere.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.

Et kursus i at lære mere om hinanden

Det gode og sjove ved teambuilding er, at det hurtigt bliver et kursus i, hvordan du selv oplever og håndterer udfordringer, samt hvordan du, i fællesskab med andre, får løst opgaver, som måske synes svære eller umulige, men i samarbejde vil I både kunne finde en løsning, lære en masse om jer selv, og ikke mindst om hinanden.

Når du vælger et teambuilding kursus hos Pulsevent, vil du kunne vælge mellem flere af vores forskellige aktiviteter og øvelser, der varierer i både længde og sværhedgrad. Det betyder også, at du nemt vil kunne sammensætte et program, i samarbejde med os, som omfavner alle på teamet – store som små, tykke som tynde, og ældre som unge.

Du kan også med fordel lade os om at arrangere jeres teambuilding kursus, hvor vi vil udvælge nogle sjove og aktive udfordringer, som på bedste vis vil kunne ryste jer godt sammen. Vi skræddersyer gerne en eftermiddag, en formiddag eller en hel dag, hvor I sammen vil kunne løse forskellige opgaver, mens I har det sjovt.

Et teambuilding kursus for jer

Vi vil altså, hos Pulsevent, kunne sammensætte et temabuilding kursus, som passer til netop det antal personer, som deltager, program, jeres behov og ønsker. Det betyder desuden, at vi også vil tage højde for alder, fysisk tilstand og andre faktorer, som kan være afgørende for jeres kursus og teambuilding oplevelse.

Du kan finde inspiration til sjove aktiviteter og meget mere, her på siden.

Sjov udendørs teambuilding med Pulsevent

Derfor er et teambuilding kursus godt

Der er rigtig mange gode grunde til at invitere kollegaerne på et teambuilding kursus, og hos Pulsevent er vi eksperter i at udvælge og arrangere lige præcis det event, der passer bedst til jeres virksomhed. 

Først og fremmest vil teambuilding styrke jeres præstation på arbejdspladsen – både induviduelt samt i- og på tværs af teams. Med det rigtige kursus vil I blive udfordret i jeres kommunikative evner, og I vil øve jer i at arbejde bedre sammen på baggrund af god kommunikation. 

En forbedring i kommunikationen på arbejdspladsen vil bidrage til, at I bliver bedre til at løse opgaver sammen, når I vender tilbage til kontoret. Hos Pulsevent er vi eksperter i at arrangere teambuilding, der vil styrke jeres kommunikation. 

Dernæst vil et kursus også fremme jeres kreativitet, hvilket kan være en stor fordel på mange arbejdspladser. Her vil I blive udfordret i at tænke innovativt og lade fantasien slippe løs, som vil føre til mere succesfulde og kreative løsninger. 

Ved at gennemføre et udfordrende teambuilding kursus gennem Pulsevent, vil kollegaerne få en dybere forståelse for hinandens styrker og svagheder. Dette er en stor fordel, som vil være behjælpeligt i fremtidige situationer, hvor teamet møder en udfordring i forbindelse med en arbejdsopgave.

Der er altså mange gode grunde til at arrangere et teambuilding kursus, som på mange måder vil komme til at styrke den daglige arbejdsgang på kontoret. Hos Pulsevent er vi eksperter indenfor området, og vores kunder har oplevet fantastiske resultater i forbindelse med kurser hos os. 

Hvis du går med tanken om at arrangere et teambuilding kursus for dig og dine kollegaer, kan du altid kontakte os på +45 40 89 20 91 eller via info@pulsevent.dk og få sparring omkring jeres næste arrangement. 

Ønsker du at læse mere om nogle af vores events i andre byer? så læs mere her Teambuilding Silkeborg og Teambuilding Herning

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

5 kamp

5 Kampen

Med 5 kamp kan I styrke sammenhold og relationer på tværs af grupper og deltagere. I kommer som gruppe igennem 5 kreative samarbejdsaktiviteter og discipliner, hvor der blandt andet er vores helt egen “Nak og Æd”, rengøringscurling, gambleren og meget andet. I er blot lovet smil, grin og samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.