Sjove aktiviteter hos Pulsevent

Mangler du sjove aktiviteter, du kan lave til dit arrangement? Hos Pulsevent har vi stor erfaring med både firmaevents og teambuilding, så lad os hjælpe dig.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Firmaarrangement i hele landet

Hvad end I måtte have i tankerne, kan Pulsevent hjælpe dig videre. Vi er eksperter inden for aktiviteter, der fremmer teambuilding, arrangementer, firmaer og alt, der rører sig indenfor events. Vi har mange forskellige muligheder og er især interesserede i, at i bliver en del af planlægningen.

For uanset om du er i gang med at planlægge et lille eller stort arrangement, eller måske teambuilding, vil vi hjertens gerne hjælpe dig med at udforme forskellige sjove aktiviteter, som vil gøre festen ekstra mindeværdig. Ligemeget om i skal have hjælp til børn eller voksne, har vi et bredt spektrum af muligheder.

Er det firmaet, som trænger til at få styrket relationerne og mangler et fælles udgangspunkt for ordentligt at blive rystet sammen, så hjælper Pulsevent gerne, hvis der er behov for et foredrag eller kursus, eller I skal afholde et event. Der er ingen grænser for, hvilke eventtyper vi hjælper med, men du kan nemt og hurtigt få et hurtigt og uforpligtende tilbud.

Vi udvikler forskellige typer af sjove aktiviteter, som er skræddersyet til jeres behov. Så hvad end jeres event har størst udbytte af, finder vi sammen ud af det med henblik på jeres ønsker. Vi kommer til jer, uanset om I er placeret på Sjælland, Fyn eller Jylland. Vi er tilgængelige i alle landets afkroge, så I kan få det bedste event stablet på benene.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.

Inspiration til sjove aktiviteter

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Night Games

Få en unik oplevelse, når vi slukker lyset og spiller bold i mørket. Ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys får I en helt særlig oplevelse. Boldspillene kan eksempelvis være: Basketball, fodbold, speedminton, battle, volleyball e.lign.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

Fembold

Overraskende mange kan endnu som voksne huske tilbage til dengang i

5 kamp

5 Kampen

Med 5 kamp kan I styrke sammenhold og relationer på tværs af grupper og deltagere. I kommer som gruppe igennem 5 kreative samarbejdsaktiviteter og discipliner, hvor der blandt andet er vores helt egen “Nak og Æd”, rengøringscurling, gambleren og meget andet. I er blot lovet smil, grin og samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans, samarbejde og kreativitet. Holdene skal forsøge at forøge deres formue, ved at købe billigt og sælge dyrt i det komplekse marked. Handelsspillet kræver gode forhandlingsevner, rollefordeling og en sans for at samarbejde om det store overblik.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Storkommunikation

I forskellige udfordrende rammer, skal der videregives og modtages oplysninger. Her er det grundlæggende, at der anlægges en kreativ tilgang og opbygges en forståelse af dem, som man samarbejder med. Således er storkommunikation en sjov oplevelse, som kan åbne øjnene for nye kommunikationsformer og samarbejdselementer.

Hvem er vi?

Pulsevent består af kompetente og dedikerede mennesker, der alle brænder for at give jer en oplevelse med sjove aktiviteter, som I aldrig vil glemme. Vores team er sammensat af 50 eksterne og virkelig dygtige instruktører, der har afviklet utallige events landet over.

Som voksne glemmer vi ofte betydningen af leg, og derfor har vi hos Pulsevent sat os for at specialisere os i leg – både praktisk og teoretisk. Leg bliver nemlig ofte opfattet som en børneaktivitet, men leg er nøglen til menneskers udvikling. Vi gør derfor også en dyd ud af at sammensætte sjove aktiviteter og lege til jeres team, der kan være med til at styrke sammenholdet.

Hos Pulsevent er vores vigtigste opgave at skabe de bedste oplevelser for vores kunder, og vi er derfor også stolte af at kunne sige, at vi har en masse tilfredse og glade kunder.

Mere end 500 virksomheder har brugt Pulsevent – små som store, og nogle af vores tidligere kunder er blandt andet DR, Novo Nordisk, Coop, Niras, TV 2, Københavns Kommune og Aalborg Universitet.  Du kan altid læse endnu mere om vores samarbejder og et uddrag af vores kunders flotte udtalelser.

Aktiviteter med sjove elementer til festen

Som nævnt tidligere har vi et kæmpe udbud af sjove aktiviteter med i bagagen med respekt for virksomhed og deltagere. Vi gør et kæmpe arbejde ud af, at alle har plads og mulighed for at være med. En af vores tilgange er inklusion. Uanset alder, fysiske mén eller andet, tages der også forbehold for dette i vores team.

Nogle af de mest populære, sjove aktiviteter for firmaer er især stratego, pulsbold eller night games, som især har fået medvind, da de alle både er underholdende og styrker relationen blandt medarbejderne. Derudover er det perfekt at have noget fysisk aktivitet inden festen, hvilket vi kan se gør underværker for medarbejdere samt arbejdspladsen.

Så skal stemningen være i top inden festen, kan vi kun anbefale vores mange sjove aktiviteter, som oftest også er med til at give energiniveauet et boost. Så om jeres arrangement udelukkende mangler nogle sjove aktiviteter, eller om vi skal planlægge en helt dag for jer, er det meste muligt.

Er der en særlig årsag til, at vennegruppen eller familien er samlet, er vi også klar til at hjælpe med jeres planlægning. Vores aktiviteter er sjove for alle aldre, og ved hjælp af de mange tilgange vi har, er I sikre på, at have et underholdende og inspirerende indslag i samarbejde med os.

Du er dermed i de tryggeste hænder, hvis du vælger et samarbejde med os, og vi gør en dyd ud af at skabe de mest optimale rammer for at danne gode og sjove relationer. Du er velkommen til at kontakte os eller stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at udforme jeres perfekte arrangement.

Læs om flere sjove kortspil regler her:

Lav sjove aktiviteter med dine kollegaer til en dag med teambuilding

Sjove aktiviteter med udgangspunkt i jeres ønsker

Hos Pulsevent er det jeres ønsker, der står øverst på dagsordenen, og vi skræddersyr altid vores events lige netop efter jeres behov og tanker. Af denne grund tilbyder vi også, at aktiviteter både kan foregå indendørs og udendørs, og vi tager udgangspunkt i jeres team, hvilket også betyder, at det vægtes højt, at alle kan deltage uanset kondition eller andre udfordringer.

Vi har desuden stor erfaring med at arrangere sjove aktiviteter, firmaevents og teambuilding i både København, i Jylland og på resten af Sjælland. Vi kan derfor helt sikkert hjælpe jer, uanset hvor i landet I befinder jer.

Hos Pulsevent har vi en masse erfaring med at afvikle forskellige typer af events baseret på sjove aktiviteter, som både har taget udgangspunkt i store og små virksomheder. Vi arrangerer også hellere end gerne events for familier eller venner, og hvis I har et ønske om at inkludere kærester, ægtefæller eller børn, så er det absolut intet problem. Læs også om ting du kan lave i København, Kalaha regler, røvhul regler og lad dig inspirere.