Røvhul regler - Få styr på det officielle kortspil regelsæt

Dette skønne og sjove røvhul kortspil er et af de simple af sin slags med få regler. Men det er alligevel noget, der kan skille vandene, og derfor er det godt at få styr på sine røvhul regler, inden I går i gang.

Røvhul kortspil regler

Vi hjælper jer derfor gerne på vej med de tilhørende regler, så I kan komme i gang med alt det sjove. Fordi sjov og leg, det skal der være god plads til.

Dette kortspil kan (optimalt) spilles af alt mellem 2-7 spillere – alt afhængigt af antallet af kort i et sæt. Jo flere I er, des flere kort sidder I hver især med, og det bliver kun sjovere jo flere kort, hver spiller har.

Det handler grundlæggene om ikke at blive røvhul, men tværtimod blive præsident, eller vicepræsident (alt efter antallet af spillere).

Du skal til dette spil bruge:

 • Et kortspil (inkl. jokere)

Kom i gang - røvhul regler:

 • Først deles alle kort ud til alle de deltagende spillere.
 • Det laveste kort er en 3, da 2 har den højeste værdi i dette kortspil. Derudover rydder du med både 10 og joker, OG hvis der er fire af en slags efter hinanden (kommer vi ind på senere).
 • Nu kan spillet starte. Vedkommende med klør 3 starter.
 • Nu handler det overordnet om at komme af med sine kort først, men at kunne holde sig aktiv i spillet hele tiden.
 • Næste spiller efter klør 3 skal nu lægge ét kort af samme eller højere værdi end 3, og så frem deles rundt blandt deltagerene. Hvis der lægges to stk. 3, er røvhul regler for dette kortspil, at vedkommende efterfølgende skal matche antallet af kort, MEN med en højere værdi.
 • Du kan altid melde “pas” og springe din tur over, hvis ikke du kan matche med en højere værdi.
 • Lægges der to af en værdi, lad os sige to 8’er, og sidder du med de sidste to 8’er, kan du nu lægge disse to, og du rydder bordet.
 • Når runden ender med enten, at én rydder, eller én sidder som den sidste, og ingen ønsker eller kan lægge kort af højere værdi, afsluttes runden, og nu kan vedkommende, som vandt starte en ny runde – hvor der oftes startes med laveste værdi igen.
 • Så frem deles løber spillene, indtil én er kommet af med alle kort (præsidenten), og én sidder tilbage med sine kort som den sidste (røvhul).
 • Disse røvhul kortspil regler gælder ved få spillere. Kommer I over 4 spillere, spiller flere ofte med vice-præsident og vice-røvhul, som er nr. 2 i toppen og i bunden. Men dette er valgfrit.

   

Vi ønsker jer god spillelyst!

Læs om flere sjove kortspil regler her.

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Mikkel-uai-258x258

Mikkel Curth,, Event Manager