Medarbejderudvikling

Med den rette medarbejderudvikling kan du skubbe dine medarbejdere i en positiv retning, som kan medføre en udvikling i både trivsel, kompetencer og motivation hos både medarbejderne indbyrdes og i selve virksomheden.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Hvorfor er medarbejderudvikling vigtigt

Medarbejderudvikling er vigtigt på mange punkter. Medarbejderne er nemlig virksomhedens vigtigste ressource. Det er derfor vigtigt, at der bliver brugt tid og ressourcer på hele tiden at forbedre deres sammenhold for at sikre øget trivsel og udvikling iblandt dem.

Medarbejderudvikling bør derfor være en høj prioritet i alle virksomheder, da det generelt handler om at skabe et solidt fundament for god kommunikation og stærkt samarbejde. Mennesker er forskellige og udviklingen af forskellige mennesker i en virksomhed, kan derfor være nemmere sagt end gjort.

Når dagligdagen går i gang og de mange opgaver står for døren, sker det ofte, at medarbejderudvikling træder i baggrunden, og det er en skam. Det er vigtigt, at udviklingen blandt medarbejderne stadig prioriteres, da det har en stor betydning for jeres team.

De fleste virksomheder vælger eksempelvis ofte at købe nyt it-udstyr eller opruster og forandrer på andre parametre, men det er selvfølgelig også vigtigt at se på, hvordan medarbejderne i teamet kan udvikles.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Hvorfor er medarbejderudvikling vigtigt?

Medarbejderudvikling kræver hårdt arbejde

Ofte kræver medarbejderudvikling stor tålmodighed, vedholdenhed og træning. Nogle medarbejdere vil være gode til at handle og hurtigt skabe gode relationer, som bidrager til positiv udvikling. For andre kan dette være en større udfordring og kræver derfor hjælp ude fra.

Hos Pulsevent kan du få professionelle event managers til at skabe sjove og lærerige teambuilding aktiviteter, som alle sammen har et stort fokus på medarbejderudvikling. Læs mere om, hvad vi tilbyder, og få inspiration til jeres næste event.

Inspiration til medarbejderudvikling øvelser

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Night Games

Få en unik oplevelse, når vi slukker lyset og spiller bold i mørket. Ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys får I en helt særlig oplevelse. Boldspillene kan eksempelvis være: Basketball, fodbold, speedminton, battle, volleyball e.lign.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

Fembold

Overraskende mange kan endnu som voksne huske tilbage til dengang i

5 kamp

5 Kampen

Med 5 kamp kan I styrke sammenhold og relationer på tværs af grupper og deltagere. I kommer som gruppe igennem 5 kreative samarbejdsaktiviteter og discipliner, hvor der blandt andet er vores helt egen “Nak og Æd”, rengøringscurling, gambleren og meget andet. I er blot lovet smil, grin og samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans, samarbejde og kreativitet. Holdene skal forsøge at forøge deres formue, ved at købe billigt og sælge dyrt i det komplekse marked. Handelsspillet kræver gode forhandlingsevner, rollefordeling og en sans for at samarbejde om det store overblik.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Storkommunikation

I forskellige udfordrende rammer, skal der videregives og modtages oplysninger. Her er det grundlæggende, at der anlægges en kreativ tilgang og opbygges en forståelse af dem, som man samarbejder med. Således er storkommunikation en sjov oplevelse, som kan åbne øjnene for nye kommunikationsformer og samarbejdselementer.

Hvem er vi?

Vores team, hos Pulsevent, består af dedikerede, kompetente og passionerede mennesker, der alle brænder for at give jer den bedste oplevelse. Vi startede tilbage i 2011, og siden da har vi afviklet utallige events landet over, hvilket selvfølgelig også indebærer, at vi er et rigtig godt valg, hvis du ønsker at øge medarbejderudviklingen på jeres arbejdsplads.

Hos Pulsevent brænder vi for at skabe de bedste rammer for jeres arrangement, og vores team er sammensat af 50 dygtige instruktører, der altid gør deres bedste for at give jer en uforglemmelig oplevelse. Vi mener, at voksne leger for lidt, fordi legen kan noget helt særligt, hvilket vi ofte glemmer i en hektisk og travl hverdag.

Legen kan skabe alt fra fællesskaber, pusterum, sjove oplevelser, latter og sammenhold, og netop derfor er et teambuilding event hos os et oplagt valg, hvis du ønsker øget medarbejderudvikling.

Hos Pulsevent er vi virkelig stolte af, at vi har givet så mange mennesker en fantastisk oplevelse, og det har ført til, at vi har fået en masse flotte anmeldelser. Vi kan være stolte af at have intet mindre end 4,8 ud af 5 stjerner, og du er velkommen til at læse vores kunders mange og gode anmeldelser.

Vi har en masse teambuilding idéer til dit event, som du skal afholde. Læs mere om dem her.

Hvordan skaber du øget medarbejderudvikling?

Med pulsevent kan du få skræddersyet teambuilding lege og aktiviteter, der er med til at styrke sammenholdet blandt medarbejderne og samtidig være med til at skabe en positiv medarbejderudvikling, som kan påvirke, hvordan medarbejderne bagefter arbejder sammen i virksomheden.

Nogle fordele ved at vælge Pulsevent til jeres næste arrangement, fyldt med fokus på medarbejderudvikling, er, at der lægges stor vægt på, at alle kan være med. Alle vores aktiviteter er skræddersyet efter jeres behov, og de kan tilpasses jeres medarbejdere, så alle kan bidrage uanset fysiske kompetencer, alder og form.

Det handler om at skabe en sjov og spændende dag, hvor relationerne bliver styrket gennem sjove og anderledes events. Ledere har nemlig en stor opgave i at sikre, at medarbejderne trives, får udviklet deres kompetencer samt arbejder under nogle betingelser, hvor de har mulighed for at præstere optimalt.

Alt dette er noget, som kan forbedres gennem medarbejderudvikling, hvilket vi har fokus på hos Pulsevent, når vi sammensætter forskellige aktiviteter til jeres team. Vi har nemlig mange forskellige medarbejderudvikling spil og aktiviteter, som blandt andet vil forbedre jeres sammenhold og evne til at samarbejde.

Befinder du dig i Århus? Så læs denne artikel omkring Århus teambuilding.

Hvad tilbyder Pulsevent?

Du og din virksomhed kan vælge imellem flere forskellige aktiviteter, såsom boldspil, orienteringsløb og meget andet. Du kan vælge at have et stort fokus på at ryste dine medarbejdere sammen med sjove lege eller udfordre dine ansatte med mere sportslige aktiviteter.

Du kan også vælge mellem mindre aktive events, hvor der mere er fokus på at skabe lærerige workshops og kurser, som har fokus på øget motivation, og hvor medarbejderne går derfra med en følelse af at have lært noget nyt, de kan tage med videre.

Fælles for alle vores aktiviteter er, at de tager udgangspunkt i jer og jeres medarbejderudvikling. Aktiviteterne bliver derfor skabt ud fra et forudgående kendskab til deltagerne og virksomhedens egen historie og visioner.

Alle vores events er skræddersyet lige præcis efter jeres specifikke behov, hvilket indebærer, at vi tilbyder alt fra en uforglemmelig overnatning i tippier i naturen til boldspil i mørke, som foregår i en mørklagt hal. Uanset jeres ønsker så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme lige netop jeres behov.

Du er mere end velkommen til at kontakte os i dag, og få et uforpligtende tilbud fra en af vores dygtige event managers. Vi vil dernæst hurtigst muligt vende tilbage til dig.