Teambuilding ideer - Forstærk fællesskabet med aktiviteter

Skal du have planlagt en teamdag for at styrke samarbejdet i din virksomhed? Hos Pulsevent har vi stor erfaring med planlægning, for store til små events, herunder teambuilding. Vi har listet en række ideer til teambuilding, som vil gavne din virksomhed. 

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Mød kollegaerne på en ny måde med teambuilding

God kommunikation, samarbejde og motivation er tre vigtige faktorer for, at der opretholdes et godt samarbejde i virksomheden, som vil øge effektiviteten. Hos Pulsevent har vi en stor erfaring indenfor området. Med vores ekspertise står vi klar til at planlægge jeres næste teamdag.

Vores teambuilding ideer har til formål at få din virksomhed til at samarbejde effektivt, som et team. Mød jeres kollegaer i nye rammer, med sjove opgaver, som vil styrke sammenholdet og endda skabe nye relationer. Få et afbræk fra hverdagen med Pulsevents aktiviteter og anderledes events.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.

Hvem sammensætter dine teambuilding ideer?

Hos Pulsevent har vi et professionelt og dygtigt hold bag, som introducerer, vejleder og hjælper jer med at gennemføre jeres teambuilding dag sammen med jer. Vores passionerede ansatte vil gøre deres aller bedste for, at I får en spændende og hyggelig dag sammen, hvor leg og idræt er i højsædet.

I kan være sikre på at få hjælp til jeres ønskede ideer til aktiviteter af erfarne instruktører, der kan sætte jer ind i dagens teambuilding øvelser. Vi vil gerne bidrage til at skabe motivation, sjov og leg samt læring gennem både praktiske og teoretiske aktiviteter, vi skræddersyer i fællesskab en god dag i samarbejde med jer.

På denne måde kan vi udvikle og afholde en givende og lærerig teambuilding dag for jer, hvor jeres egne ideer kan udfoldes kreativt på flere måder. I skulle gerne få fornyet energi samt øget forståelse for jer selv og jeres kollegaer, når I afholder en spændende dag sammen med Pulsevent. 

Ideer til teambuilding skræddersyet til jer

Hos Pulsevent har vi et stort fokus på forskelligheder og kan derfor skræddersy aktiviteterne efter jeres behov, med tryghed. I bestemmer helt selv, hvordan dagen skal forløbe sig, i kan vælge, at teambuildingen skal vare i et par timer, eller at det skal være et heldagsprojekt. 

Har du selv ideer til teambuilding, men mangler dem, som kan sammensætte det, og gøre det til en realitet? Så er vi de helt rette til jobbet. Du er velkommen til at kontakte os, for et skræddersyet tilbud. 

Mangler du blot ideer til teambuilding, så har vi listet en række aktiviteter, som vil skabe rammerne, for en succesfuld teamdag.

Sjov udendørs teambuilding med Pulsevent

Teambuilding ideer til din næste teamdag

Hold orientering
Med holdorientering vil i blive inddelt i små hold, hvor det handler om at få flest point i et heftigt race, mod de andre hold.

Stratego
Stratego er øvelsen, der vil udfordre dit samarbejde. Det handler om at lave den bedste strategi for at samle flest point. Selvom det er en konkurrencepræget aktivitet, så er der stadig masser af grin til stede.

5 kampen
Her bliver hele holdet rystet sammen, som vil styrke eksisterende relationer, men som også skaber nye. Der bliver taget højde for alles behov, hvor vi kan garantere samarbejde, grin og nye relationer.

Legende input
Vores teambuilding ideer handler i høj grad om at få et afbræk fra hverdagen. Med disse aktiviteter vil alle blive aktiveret med legende inputs.

Storkommunikation
Teambuilding ideer skal have til formål at styrke jeres kommunikation, og dermed samarbejdet. Med vores øvelse, Storkommunikation, bliver i sat på prøve med videregivelse af informationer.

Hvorfor kan teambuilding være en god idé?

Der kan være behov for en dag med fælles aktiviteter på en arbejdsplads af mange grunde. Helt overordnet skal det bidrage til et bedre arbejdsmiljø, hvor både kollegiale relationer i højere grad forbedres, samt at effektiviteten øges. 

Med idræt og leg som fundament for at udføre jeres teambuilding ideer, skaber I i fællesskab udvikling, hvis I indlever jer i aktiviteterne. Herefter kan I vende tilbage til jeres arbejdsplads med fornyet arbejdsenergi og forbedrede relationer til jeres kollegaer. 

Har I ikke på forhånd nogle gode ideer eller forslag til dagens aktiviteter, tager vi meget gerne over hos Pulsevent og finder på et godt event til jer, hvor I kan være aktive og samarbejde med hinanden. Hvad end I foretrækker et heldagsevent eller blot en aktivitet af et par timers varighed, kan vi finde på det helt rigtige til jer.

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

5 kamp

5 Kampen

Med 5 kamp kan I styrke sammenhold og relationer på tværs af grupper og deltagere. I kommer som gruppe igennem 5 kreative samarbejdsaktiviteter og discipliner, hvor der blandt andet er vores helt egen “Nak og Æd”, rengøringscurling, gambleren og meget andet. I er blot lovet smil, grin og samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.