5 Kamp

5 kamp styrker sammenholdet og relationerne på tværs af deltagerne. Vi skræddersyer den perfekte dag og samarbejdsaktiviteter til dig og dine deltagere.

4,8 stjerner på Google
5/5

5 kamp - Styrk relationer med sjove holdkonkurrencer

Med 5 kamp kan I styrke sammenhold og relationer på tværs af grupper og deltagere. I kommer som gruppe igennem 5 kreative samarbejdsaktiviteter og discipliner, hvor der blandt andet er vores helt egen “Nak og Æd”, rengøringscurling, gambleren og meget andet. I er blot lovet smil, grin og samarbejde.

Med 5 kamp skaber vi nogle legende og konkurrenceprægede rammer, hvor I møder hinanden under anderledes og hyggelige omstændigheder. Vi giver plads til den enkelte men samtidig fællesskabet. 5 kamp er både en god måde at blive rystet sammen på, samtidig med at det kan styrke allerede eksisterende relationer.

I vores aktiviteter med 5 kamp er der fokus på konkurrencer og selve rammesætningen tilpasses jer, så det bliver aktuelt og nærværende for jer. Vi sørger for, at alle kan være med uanset alder og aktivitetsniveau. Børn såvel som voksne leger. 

Vores 5 kamp kræver ingen omklædning og kan foregå hvor som helst. Det er helt op til jer, om I ønsker indendørs aktiviteter eller udendørs. Vi sammensætter efter behov, ønsker og vejret. Vi arrangerer aktiviteter i hele landet, så uanset om I sidder i Århus eller København og derimellem, løser vi det.

Discipliner i 5 kamp er god til ethvert arrangement

5 kamp er perfekt som opstart til en fest, energiboost i forbindelse med et møde eller som afslutning på et større event. Vi kan både planlægge gode energiske workshops, kurser eller foredrag, men også sjove firmaarrangementer, teambuilding og events. En god gang teambuilding er noget der kan binde de fleste grupper sammen.

Med 5 kamp kan du sætte gang i relationsdannelsen inden firmaarrangementet, hvor der både deltager ægtefæller og børn. Det er de gode og sjove øvelser, som også indebærer teamudviklings øvelser, der formår at udfordre samarbejdet på tværs af mennesker og generationer.

De discipliner I kommer igennem med vores 5 kamp styrker sammenholdet, aktiviteter og bringer smil på læberne. Med denne type teamudvikling styrker I kommunikation, kompetencer, feedback, sparring og samarbejde.

5 kamp stammer normalt og i sin grundform fra de fem atletiske discipliner, spydkast, brydning, kort løb, diskoskast og længdespring, som har oprindelse fra de Olympiske Lege.

Meget mere end 5 kamp til dit næste event

Vi tilbyder et hav af aktiviteter, og vi er altid åbne for nye sjove, og vellykkede ideer til firmaaktiviteter eller lignende. Hvis du er mere til de strategiske lege, har vi vores populære Stratego, som udfordrer jeres kommunikation og strategiske sans, når i dyster mod hinanden.

Til jer der også elsker et andet aktivt spil end 5 kamp men stadig med en masse konkurrence, så har vi vores Mesterskaber i Pulsbold, hvor vi tager jer igennem en masse alternative og sjove boldspil.

Skal I slutte dagen af med en dyst i mørket, så har vi vores spændende og unikke Night Games, hvor I prøver kræfter med at spille med selvlysende bolde, knæklys og kommunikation i mørke. Med slukket lys vil I skulle foretage lege og spil på bedste vis.

De fleste aktiviteter kan selvfølgelig blandes med 5 kamp og andre discipliner – sammensat til den helt rette dag med sjove events og teambuilding.

Vi sender med glæde et uforpligtende tilbud på, hvordan dine aktiviteter sammensat med 5 kamp kunne se ud og prisen på arrangementet. Der er ingen grænser for aktiviteter eller typer af aktivitet. Vi sørger blot for smil og grin til dine deltagere, så I får en uforglemmelig dag.

Læs også om Kalaha regler, røvhul regler og teambuilding København her.

Nikolaj Bonde, Event Manager

Mail: nikolaj@pulsevent.dk
Tlf: 40892091

Praktiske info

Varighed: 1,5 time
Startpris: DKK 8.400 + moms
Pris/person: DKK 325 + moms
Deltagere: 12-200

Beskrivelsen og informationerne er vejledende. Vi skræddersyr altid eventen til jeres behov.