Firmafest og event

Lad Pulsevent kickstarte et brag af en firmafest og sætte den helt rigtige stemning med masser af sjove aktiviteter og god teambuilding.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Samarbejde og forhandlingsevner er nøglen til succes​

Vi er eksperter i at skabe sjove og trygge rammer, der løsner stemningen til enhver firmafest i København eller resten af Danmark og forbereder medarbejdere og evt. påhæng til en sjov aften.

Vi sætter jer i centrum og skræddersyr aktiviteter og historier, så de opfylder jeres ønsker og behov. Aktiviteterne kan både afvikles før jeres firmafest eller i løbet af aftenen. Uanset hvad giver vi jeres fest et energiboost, hvor I møder hinanden på nye sjove og inspirerende måder.

Aktiviteterne kan desuden være en god måde at inkludere medarbejdernes kærester, ægtefæller, børn eller andet familie og venner. På denne måde brydes isen til jeres firmafest, og I styrker relationerne på kryds og tværs.

Aktiviteterne kan foregå i festtøj eller i mere praktisk tøj, hvor der efterfølgende klædes om. Vi tilpasser aktiviteterne, så de passer til det, I ønsker. Vi kan endvidere være behjælpelige med planlægning af hele dagen inkl. festen.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
firmafest_og_event_pulsevent

En firmafest med karakter

Der er ikke noget som at få pulsen op – og det er vi gode til. Aktiviteter og samarbejdsøvelser er de perfekte indslag, som med sikkerhed får et smil frem på læberne blandt dine kollegaer og ansatte. Vi elsker at udfordre jer med sjove opgaver og teambuilding, hvor jeres samarbejde bliver sat på prøve.

Styrk sammenholdet på jeres team, med eller uden familie, med sjove aktiviteter og lege for voksne. Vi kan både sammensætte et program med høj aktivitet, teambuilding, strategi, kommunikation eller meget andet som fokus. 

Er I på udkig efter at styrke jeres kommunikation til jeres firmafest, har vi blandt andet vores aktivitet, Storkommunikation. Denne aktivitet centrerer sig om at højne jeres kommunikative og kreative samarbejde. Den type af aktiviteter er med til at styrker jeres kommunikationsformer, samarbejde og skabe et fælles sprog.

Derudover har vi de mere legende aktiviteter, hvor vi har masser af ideer til din firmafest. Prøv blandt andet Stratego, hvor I som et hold skal udfordres på de strategiske evner og samarbejdet om et fælles mål – at vinde spillet. Her er dyst og konkurrencen i højsædet.

Vi afvikler både indendørs aktiviteter og udendørs teambuilding, så I ikke skal lade jer stoppe af vejr eller andre parametre. Vi finder de bedste og sjoveste aktiviteter til jeres firmafest.

Inspiration til firmafest og event

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Night Games

Er du klar til boldspil i mørke? Få en unik oplevelse,

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans,

Storkommunikation

I storkommunikation udfordres det kommunikative og kreative samarbejde, og der skabes

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt

Hvem er Pulsevent?

Hos Pulsevent hjælper vi kunder (både privat og erhverv) i hele Danmark med planlægning, afvikling og afholdelse af firmaarrangementer, firmafest, teambuilding, medarbejderudvikling, workshops, foredrag og meget mere.

Vi er et team med masser af innovative ideer til arrangementer og aktivering, og vi mener, at leg også er for voksne. Det giver os mulighed for at være kreative og udfordre vores kunder på alt fra kommunikation, strategi, motivation og meget andet. Vi har tilknyttet 50 eksterne instruktører, som er eksperter i alle typer events.

Vi sikrer, at alle events er skræddersyet præcis den enkelte kunde, så alle behov og ønsker imødekommes og er i øjenhøjde. Jeres aktiviteter afhænger af jeres aktivitetsniveau, mål og ønsker, og vi beslutter sammen hvad der er bedst til jeres firmafest, event, workshop eller polterabend.

Leg afføder både smil, sammenhold, fællesskaber, pusterum, latter og mindeværdige oplevelser, og vi kan derfor klart anbefale at indtænke leg i jeres næste firmafest. Vi har samarbejdet med mere end 500 virksomheder, hvoraf der blandt andet er DR, Novo Nordisk, Københavns Kommune, TV2, LEGO, Carlsberg og mange flere.

Tag endelig kontakt til os, og vi ser på hvilke muligheder, ideer og aktiviteter, som er mest passende til jeres event. Vi glæder os til at sprede smil i din deltagergruppe. Læs også om ting du kan lave i København og lad dig inspirere. Eller læs om vores spilleregler til kortspillet røvhul eller kalaha.