Firmafest og event

Lad Pulsevent kickstarte et brag af en firmafest og sætte den helt rigtige stemning med masser af sjove aktiviteter og god teambuilding.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Samarbejde og forhandlingsevner er nøglen til succes​

Vi er eksperter i at skabe sjove og trygge rammer, der løsner stemningen til enhver firmafest i København eller resten af Danmark og forbereder medarbejdere og evt. påhæng til en sjov aften.

Vi sætter jer i centrum og skræddersyr aktiviteter og historier, så de opfylder jeres ønsker og behov. Aktiviteterne kan både afvikles før jeres firmafest eller i løbet af aftenen. Uanset hvad giver vi jeres fest et energiboost, hvor I møder hinanden på nye sjove og inspirerende måder.

Aktiviteterne kan desuden være en god måde at inkludere medarbejdernes kærester, ægtefæller, børn eller andet familie og venner. På denne måde brydes isen til jeres firmafest, og I styrker relationerne på kryds og tværs.

Aktiviteterne kan foregå i festtøj eller i mere praktisk tøj, hvor der efterfølgende klædes om. Vi tilpasser aktiviteterne, så de passer til det, I ønsker. Vi kan endvidere være behjælpelige med planlægning af hele dagen inkl. festen.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
firmafest_og_event_pulsevent

En firmafest med karakter

Der er ikke noget som at få pulsen op – og det er vi gode til. Aktiviteter og samarbejdsøvelser er de perfekte indslag, som med sikkerhed får et smil frem på læberne blandt dine kollegaer og ansatte. Vi elsker at udfordre jer med sjove opgaver og teambuilding, hvor jeres samarbejde bliver sat på prøve.

Styrk sammenholdet på jeres team, med eller uden familie, med sjove aktiviteter og lege for voksne. Vi kan både sammensætte et program med høj aktivitet, teambuilding, strategi, kommunikation eller meget andet som fokus. 

Er I på udkig efter at styrke jeres kommunikation til jeres firmafest, har vi blandt andet vores aktivitet, Storkommunikation. Denne aktivitet centrerer sig om at højne jeres kommunikative og kreative samarbejde. Den type af aktiviteter er med til at styrker jeres kommunikationsformer, samarbejde og skabe et fælles sprog.

Derudover har vi de mere legende aktiviteter, hvor vi har masser af ideer til din firmafest. Prøv blandt andet Stratego, hvor I som et hold skal udfordres på de strategiske evner og samarbejdet om et fælles mål – at vinde spillet. Her er dyst og konkurrencen i højsædet.

Vi afvikler både indendørs aktiviteter og udendørs teambuilding, så I ikke skal lade jer stoppe af vejr eller andre parametre. Vi finder de bedste og sjoveste aktiviteter til jeres firmafest.

Inspiration til firmafest og event

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Night Games

Få en unik oplevelse, når vi slukker lyset og spiller bold i mørket. Ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys får I en helt særlig oplevelse. Boldspillene kan eksempelvis være: Basketball, fodbold, speedminton, battle, volleyball e.lign.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans, samarbejde og kreativitet. Holdene skal forsøge at forøge deres formue, ved at købe billigt og sælge dyrt i det komplekse marked. Handelsspillet kræver gode forhandlingsevner, rollefordeling og en sans for at samarbejde om det store overblik.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Storkommunikation

I forskellige udfordrende rammer, skal der videregives og modtages oplysninger. Her er det grundlæggende, at der anlægges en kreativ tilgang og opbygges en forståelse af dem, som man samarbejder med. Således er storkommunikation en sjov oplevelse, som kan åbne øjnene for nye kommunikationsformer og samarbejdselementer.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.

Firmaaktiviteter som ryser kollegaer og medarbejdere sammen på kryds og tværs

Stormester

I stormester udfordres den kreative tankegan når vi tager deltagerne igennem udfordrende opgaver, som man kender dem på tv. Der laves realistiske kulisser med kameramæmnd og tv studie.

Hvem er Pulsevent?

Hos Pulsevent hjælper vi kunder (både privat og erhverv) i hele Danmark med planlægning, afvikling og afholdelse af firmaarrangementer, firmafest, teambuilding, medarbejderudvikling, workshops, foredrag og meget mere.

Vi er et team med masser af innovative ideer til arrangementer og aktivering, og vi mener, at leg også er for voksne. Det giver os mulighed for at være kreative og udfordre vores kunder på alt fra kommunikation, strategi, motivation og meget andet. Vi har tilknyttet 50 eksterne instruktører, som er eksperter i alle typer events.

Vi sikrer, at alle events er skræddersyet præcis den enkelte kunde, så alle behov og ønsker imødekommes og er i øjenhøjde. Jeres aktiviteter afhænger af jeres aktivitetsniveau, mål og ønsker, og vi beslutter sammen hvad der er bedst til jeres firmafest, event, workshop eller polterabend.

Leg afføder både smil, sammenhold, fællesskaber, pusterum, latter og mindeværdige oplevelser, og vi kan derfor klart anbefale at indtænke leg i jeres næste firmafest. Vi har samarbejdet med mere end 500 virksomheder, hvoraf der blandt andet er DR, Novo Nordisk, Københavns Kommune, TV2, LEGO, Carlsberg og mange flere.

Tag endelig kontakt til os, og vi ser på hvilke muligheder, ideer og aktiviteter, som er mest passende til jeres event. Vi glæder os til at sprede smil i din deltagergruppe. Læs også om ting du kan lave i København og lad dig inspirere. Eller læs om vores spilleregler til kortspillet røvhul eller kalaha.