Få ideer til dit firmaarrangement hos Pulsevent

Leder du efter ideer til firmaarrangement, hvor der både skal være sjove firma aktiviteter og samarbejde indblandet, så er Pulsevent ikke et helt dårligt sted at blive inspireret.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Firmaarrangement i København

Vi har nemlig et stort katalog med alt fra indendørs til udendørs aktiviteter, der kan bruges til ethvert firmaarrangement.

I tæt samarbejde med dig, vil vi sammen sætte os ned og skræddersy et fedt event, der indebærer sjove ideer, som du måtte have, masser af erfaring med firmaarrangementer fra vores side, og naturligvis masser af sjov og aktivitet.

Om det er et firmaevent, der skal foregå før en stor firmafest om aftenen, hvor kollegaerne eller medarbejderne forinden skal rystes lidt sammen og udfordres, både fysisk og intellektuelt i selskab med hinanden, så er det ingen udfordring for os. Vi har nemlig masser af ideer til sjove firmaarrangementer, og hvordan sådan et kan stables på benene.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Bedste firmaarrangement i København

Ideer til et firmaarrangement for alle

Alder, størrelse, fysisk form og intellekt har ingen betydning for, om man kan udføre vores sjove aktiviteter, når vi, i fællesskab med dig, arrangerer et firmaevent eller teambuilding, da vores aktiviteter er blandede, og derfor for alle.

Vi har aktiviteter, der giver deltagerne sved på panden – men på den god og sjov måde -, og så har vi naturligvis også ideer til aktiviteter, der ikke kræver det store fysisk, og derfor kan dine kollegaer uden problemer skifte direkte til festtøjet efterfølgende og hoppe i baren uden et bad.

Vores ideer til et sjovt firmaarrangement er nemlig tænkt til at skulle være sjov teambuilding, der i særdeleshed handler om samarbejde, kreativitet og fællesskab.

Leg for voksne

Hos Pulsevent elsker vi at lege, og vi mener at voksne såvel som børn styrker bånd og kommunikation gennem leg. Det er derfor perfekt med sjove aktiviteter for voksne, og vi har masser af ideer til firmaarrangement.

Vi planlægger og afvikler både aktiviteter som er udendørs- såvel som indendørs, og vi kan planlægge den dag der er helt perfekt for jeres virksomhed og firmaarrangement. Vi er med hele vejen.

Af ideer til jeres firmaarrangement har vi alt fra de mere strategiske spil og lege såsom Stratego, hvor jeres samarbejde i teamet bliver sat på prøve og til det mere aktive med Mesterskaber i Pulsbold, hvor i sættes på prøve i alternative boldspil og med sikkerhed får pulsen op. 

Forslag til sjove firmaarrangementer kan også være at sigte mere mod kommunikation og teambuilding, hvor I bliver udfordret i det kreative, det kommunikative og fællesskabet. I kommer tættere sammen som gruppe, hvilket kun er positivt og for fremtiden vil påvirke den kommende tid på arbejdspladsen.

En helt særlig oplevelse i det fri

Udover vores mange aktiviteter, der kan udføres på halve eller hele dage, så tilbyder vi også mere alternative sjove firmaarrangementer, hvor vi tager hele dit firma med ud, for at sove i tipitelt.

Vi har nemlig sammensat et firmaevent, der både indebærer en aktiv dag i det fri, hvor deltagerne vil blive udfordret på sjov og aktiv vis, hvorefter der samles om lejrbålet og spises lækker aftensmad, og afslutningsvist, vil der være overnatning i en vaskeægte tipi.

Vores dygtige og kreative team vil naturligvis være med til at aktivere jer og støtte jer igennem denne unikke måde at afholde firmaeventet på. Vi har også tilknyttet en professionel kok, som kan komme og danne de gastronomiske rammer om jeres dag eller ideer til de måltider i skal igennem på jeres tur og firmaarrangement. 

Få ideer til firmaarrangement her

Inspiration til sjove aktiviteter til dit firmaarrangement

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Night Games

Få en unik oplevelse, når vi slukker lyset og spiller bold i mørket. Ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys får I en helt særlig oplevelse. Boldspillene kan eksempelvis være: Basketball, fodbold, speedminton, battle, volleyball e.lign.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans, samarbejde og kreativitet. Holdene skal forsøge at forøge deres formue, ved at købe billigt og sælge dyrt i det komplekse marked. Handelsspillet kræver gode forhandlingsevner, rollefordeling og en sans for at samarbejde om det store overblik.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Storkommunikation

I forskellige udfordrende rammer, skal der videregives og modtages oplysninger. Her er det grundlæggende, at der anlægges en kreativ tilgang og opbygges en forståelse af dem, som man samarbejder med. Således er storkommunikation en sjov oplevelse, som kan åbne øjnene for nye kommunikationsformer og samarbejdselementer.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.

Firmaaktiviteter som ryser kollegaer og medarbejdere sammen på kryds og tværs

Stormester

I stormester udfordres den kreative tankegan når vi tager deltagerne igennem udfordrende opgaver, som man kender dem på tv. Der laves realistiske kulisser med kameramæmnd og tv studie.

Ideer til andet end dit næste firmaarrangement

Vi planlægger ikke kun dage for virksomheder og arbejdspladser. Vi kan også komme med idéer eller forslag til firmaarrangementer, eller hjælpe dig med at stå for den næste familiefest, polterabend eller studentergilde, hvor der skal lidt sjove lege, teambuilding, aktiviteter og meget andet på programmet. 

Vores perfekte ideer til firmaarrangementer har som hovedfokus at få smilet frem på læberne af dine gæster, så det bliver en mindeværdig dag uanset formålet og anledningen. Vi hjælper dig med at sammensætte den helt perfekte dag, hvor alle dine ønsker for aktiviteter bliver opfyldt.

Med vores teambuilding og andre aktiviteter, om det er til polterabend eller et firmaarrangement, holder vi niveauet i øjenhøjde, så alle kan være med. Til dit næste arrangement har vi ideer til sjove aktiviteter, som vil bringe smilet frem på de fleste. Så lad os hjælpe dig.

Et godt tip fra os hos Pulsevent er, at din næste fest har en god kombination af aktivitet og fordybelse. Det er derfor en god ide både at indtænke rolige elementer i løbet af dagen men samtidig inddrage aktive input og aktiviteter, så dine deltagere eller gæster får pulsen lidt op og bliver aktiveret.

Har vi givet dig ideer til dit næste firmaarrangement?

Hvis vi har vækket nogle ideer i dig, som du kunne tænke dig at udleve og arrangere som aktiviteter for dit næste firmaarrangement, så er du meget velkommen til at kontakte os for en god, uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og dit firma, når i skal holde sjove firmaarrangementer næste gang.

Ingen grupper er for stor eller for lille, og derfor skal du heller ikke bekymre dig, om jeres virksomhed skulle være for stor en mundfuld for os eller ej. Vi har nemlig masser af erfaring med både ideer og forslag til store og små sjove firmaarrangementer, så intet omfang er for udfordrende for os.

Vi har samarbejdet med mere end 500 virksomheder, store såvel som små, hele landet over, og vi har derfor stor erfaring med at skræddersy hver enkelt firmaarrangement til den enkelte virksomhed. Blandt vores tidligere kunder er blandt andet DR, TV2, Coop, Københavns Kommune, Novo Nordisk, Niras og mange flere.

Se mere til vores sjove og aktive verden, og få flere ideer til, hvad dit næste firmaarrangement skal indebære, på vores Facebook side.

Ideer til firmaarrangementer, der udfordrer jer

Måske har du hørt klichéen om, at man først udvikler sig, når man bliver udfordret? Det passer mere end du tror, og hos Pulsevent er vi eksperter i at finde ideer til sjove firmaarrangementer, der udfordrer netop dig og dine kollegaer. 

Det er meget individuelt, hvilke former for firmaarrangementer, der er bedst for at udfordre dig og dine kollegaer bedst muligt. Hvis I f.eks. er håndværkere, vil en fysisk krævende aktivitet sjældent være særlig udfordrende. 

Det er her, at vi hos Pulsevent er meget behjælpelige. Vi har mange års erfaring indenfor firmaarrangementer til en masse forskellige erhverv, hvorfor vi kan komme med de bedste idéer og forslag til firmaarrangement, der vil udfordre jer mest muligt. 

Der er mange gode gunde til, at det er sundt at blive udfordret – både på det fysiske såvel som det psykiske plan. Ved at blive udfordret rykker vi grænser, og vi vil efterfølgende turde at springe ud i nye ting, hvilket kan være en stor fordel i forbindelse med jeres arbejde.

Hos Pulsevent er vi eksperter, der kan udfordre dig og dine kollegaer bedst muligt. Når du kontakter os, skal vi blot bruge nogle informationer omkring jeres virksomhed og dagligdag, og derefter kan vi komme med ideer til det firmaarrangement, der passer jer bedst, således at I bliver udfordret mest muligt.

Vores aktiviteter og firmaarrangementer styrker ikke blot jeres personlige arbejdsgang, men det vil også bidrage til bedre relationer på arbejdspladsen og et tættere samarbejde. 

Vi vil komme med firmaarrangementidéer der vil styrke jeres samvær på tværs af afdelinger og dermed bidrage til et bedre samarbejde, når I vender tilbage til de vante rammer. I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I mangler forslag til firmaarrangement.

Læs også om vores spilleregler til kortspillet røvhul eller kalaha.

Sjove firma aktiviteter

Der findes mange forskellige måder at blive rystet sammen på eller at dele oplevelser, der rækker ud over den normale hverdag på kontoret eller i firmaet. Hvad end det skal være en dag, der udelukkende handler om at hygge sig og ryste kollegaerne sammen, eller om der gerne må være indspark af fagligt udbytte, så kan vi hjælpe jer.

Vi har erfaring med at planlægge og eksekvere et hav af forskellige former for sjove firma aktiviteter i forskellige settings. Vi kan facilitere en dag med forskellige firma aktiviteter, eller vi kan stå for den bedste kickstart af en konference, kursus eller workshop, hvor vi bidrager med sjove og energiske indspark til deltagerne. 

Vi er eksperter i at inkorporere legende elementer i aktiviteter. Vi tilbyder forskellige kurser og workshops, hvor vi deler ud af vores viden og erfaring, der fokuserer på leg, motivation og læring i teori og praksis. 

Møder kan være en stor del af hverdagen på arbejdet, og de er ikke altid energirige og produktive. Det kan vi hjælpe med ved at skabe de mest optimale betingelser for et motiverende møde, der kan bruges på forskellige inspirerende måder.

Aktivt sammenhold

Mangler du inspiration til, hvordan du kan styrke fælleskabet? Så har du løsningen hos Pulsevent, hvor vi tilbyder flere ideer til firmaarrangementer. Du kan igennem os få inspiration til, hvordan du kan skabe et hyggeligt og aktivt arrangement med dine medarbejdere.

Vi gør det muligt for dig at skabe et stærk sammenhold på tværs af arbejdspladsen. Det kan være grænseoverskridende, men når grænser brydes, kan det også give styrke i form af et godt socialt liv. 

Når man laver sociale aktiviteter, herunder firmaarrangementer, kan det skabe værdi for flere, og derved skabe en god stemning, når man igen skal samarbejde om et eventuelt projekt, eller ligende arbejdsopgave.

FAQ:

Hvor kan jeg finde de forskellige ideer til firmaarrangementer?

Du kan finde et stort overblik over de forskellige ideer til dit næste firmaarrangement på vores hjemmeside. Her kan du finde den aktivitet, der passer bedst dig og din arbejdsplads.

Hvem kan tilmelde sig de forskellige firmaarrangementer?

Når man ønsker at tilmelde sig et tilbud om et firmaarrangement, skal man blot angive mængden af deltagere, navn på både dig og virksomheden samt emailadresse. Pulsevent står klar til at tage imod alle virksomheder, der ønsker at styrke det sociale fællesskab.

Hvilke ideer til firmaarrangementer findes der?

Hos Pulsevent kan du finde flere forskellige former for firmaarrangementer, herunder eksempelvis hestevæddeløb, pulsrace, pulsbold og mange flere. Vi sammensætter og skræddersyer dit event.

Hvad koster et firmaarrangement?

Du kan som kunde tilmelde dig på vores hjemmeside, hvor vi efterfølgende vil sende dig et godt tilbud. Alt hvad du skal gøre, er at udfylde formularen, hvor vi bagefter vil komme retur til dig.