Firmaaktiviteter - Få et stærkt sammenhold med teambuilding

Lad os hjælpe jer med at planlægge firmaaktiviteter, så jeres sammenhold og arbejdsplads bliver meget stærkere. Vi tager højde for alle ønsker, behov og udfordringer, hvad end det gælder medarbejdere eller kolleger.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Arrangér firmaaktiviteter med Pulsevent

Hos Pulsevent har vi stor erfaring med events og aktiviteter for både store og små virksomheder, og derfor er vi også sikre på, at vi kan få opstillet nogle firmaaktiviteter for din virksomhed, så i både bliver underholdt og lærer noget nyt, om jer selv og hinanden, mens pulsen kommer lidt op. Det gælder både på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Vi har før samarbejdet med større virksomheder som Carlsberg og TV2, men vi har også arbejdet med adskillige små og mellemstore virksomheder, så derfor kan du være sikker på, at vi kan bruge vores erfaring, når vi arrangerer firmaaktiviteter for din virksomhed.

Så uanset hvilket sted i København eller Danmark I er. Har I mulighed for at indgå et samarbejde med os til jeres kommende firmaevent, hvis I  trænger til et ekstra friskt input. Vi er eksperter i firmaarrangementer af alle typer, så kontakt os endelig gennem kontaktformularen herunder. Få et tilbud, som er skræddersyet lige netop jer.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
bedste firmaaktiviteter til dine medarbejdere

Firmaaktivteter, der passer til jer

Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter, når vi arrangerer firmaaktivteter, og derfor er der helt sikkert også én eller flere aktiviteter, som passer perfekt til din virksomhed og jeres firmafest eller firmaarrangement.

Vores kyndige event managere vil sætte sig ned med jer og, i samarbejde, udvælge og opbygge et program for jeres event. Her er I, som virksomhed, med til at vælge, hvad dagen eller aftenen skal gå ud på, hvor længe det skal vare, hvad der skal laves, og hvornår på dagen firmaaktiviteterne skal finde sted.

Er der, eksempelvis, afsat en hel dag til at lave firmaaktiviteter og teambuilding, så kan vi skabe rammerne for en hel dag eller dele af dagen, hvor man bevæger sig mere eller mindre. Vi har nemlig også firmaaktiviteter, hvor man efterfølgende sagtens kan hoppe direkte i festtøjet, eller som kan udføres i festtøjet.

Er det derimod en fest eller firmaarrangement, der foregår om aftenen, så kommer vi også gerne forbi og laver et indslag eller en aktivitet med jer, som passer til både stemningen, temaet og virksomheden.

Mød vores stærke team for firmaaktiviteter

Når I skal lave firmaaktiviteter med Pulsevent, vil I møde hele eller dele af vores skønne team af dedikerede og passionerede mennesker, der alle brænder for at lave aktiviteter, der er både sjove og udfordrende.

Hvem du får lov til at møde fra vores team til dine firmaaktiviteter, afhænger af, hvor stort eller småt jeres firmaarrangement er. Ved større firmaevents er der nemlig brug for flere hænder, og her vil du altså have mulighed for at møde hele eller størstedelen af vores team. I alle henseende er det et professionelt og dygtigt personale, vi stiller til rådighed.

Ved mindre og mere intime firmaarrangementer vil I møde et par stykker af vores kyndige instruktører, som vil føre jer igennem de firmaaktiviteter, som er blevet bestemt til og i samarbejde med jer.

Mange forskellige firmaaktiviteter

Om det er ryste-sammen-tur, teambuilding eller bare firmaaktiviteter, som ønskes til jeres firmaevent, så har Pulsevent mange kort på hånden. Vores indslag byder på både grin og gode stunder, så hvis arbejdspladsen trænger til at få smilebåndet trukket, er vi klar med utallige aktiviteter. I kan blandt andet læse om vores forskellige udfordringer – herunder eksempelvis 5-Kamp eller Night Games.

Vi kan, i samarbejde med jer, planlægge firmaaktiviteter, som kan udføres i virksomhedens egne lokaler, for at pifte stemningen lidt op under møderne, eller som kan foregå udendørs, hvor der er plads til store armbevægelser, i bogstaveligste forstand, og frisk luft i lungerne.

Med aktiviteter som Storkommunikation udfordres medarbejderne både på deres kreative og deres kommunikative evner. Her skal man i samarbejde finde eller udvikle nye kommunikationsmetoder, så opgaven kan løses. Derfor er det helt afgørende, at deltagerne er gode til at kommunikere, så hvis ikke de er dette, når de kommer, så er de det i hvert fald, når de tager derfra.

Den klassiske 5-kamp er naturligvis også én af de firmaaktiviteter, som vi kan tage med til jeres firmaarrangement. Her vil medarbejderne blive taget med igennem eksempelvis nak og æd, gambleren, rengøringscurling og meget mere.

Som noget helt særligt, så kan vi også arrangere aktiviteter i mørket, og det lyder måske mærkeligt. Med vores populære Night Games bliver lyset slukket og boldene hives frem. Ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys kan der blive spillet, eksempelvis, fodbold, volleyball eller basket i en mørklagt hal.

Anderledes firmaaktiviteter

Som noget helt særligt og helt enestående tilbyder vi, hos Pulsevent, at dig og dine kollegaer kan få lov til at tilbringe en nat i tipitelte med hinanden. På den måde kommer i alle lidt tættere på hinanden personligt og privat, og det kan være med til at styrke sammenholdet i medarbejderstaben.

Ved en overnatning i tipitelte vil I først bruge dagen på at udføre sjove og udfordrende firmaaktiviteter sammen, og når dagen er ovre, vil I nyde lækker mad over bål i hinandens samvær.

Er lysten der ikke til, at I selv skal stå og kokkerere, så frygt ej. Vi har nemlig en tilknyttet kok, som hellere end gerne kommer forbi og tilbereder skøn gourmetmad, som I kan nyde i fællesskab.

Herefter vil det bare handle om at hygge og skabe sammenhold inden sengetid. Om morgenen vil der være fælles morgenmad og herefter afslutning på firmaaktiviteterne og firmaarrangementet.

Firmaaktiviteter til firmafesten

Behøver I blot et indslag til jeres firmafest, hvor gæsterne skal underholdes på bedste vis, så byder vi også på lærerige og sjove foredrag om leg og aktiviteter, som får jer op af stolene.

Her kan I lære om motivation, at tænke uden at tænke og om leg for voksne. Her ses der både på det videnskabelige bag, men i særlig grad også det fysiske og sjove ved det. Derfor er der masser at lære med Pulsevent, som både er mere eller mindre aktivt, og som vil være en uforglemmelig oplevelse for både dig og dine kollegaer.

Vores firmaaktiviteter er drevet af jer og de ansatte, så uanset alder eller størrelse på flokken har vi skræddersyet jeres forløb unikt til jer. Mangler I aktiviteter i København, kan I også kontakte os, vi har rigeligt med ideer til, hvordan et firmaevent kan forløbe på bedste vis.

Vi har en masse teambuilding idéer, som du kan læse meget mere om her på siden.

Lær Pulsevent at kende

Hvorfor skal du vælge Pulsevent som din arrangør? Vi er et team af dedikerede og dygtige mennesker, som alle mener, at voksne leger for lidt. Vi elsker at lege, og det lyder måske en kende barnligt, men leg kan altså noget helt særligt, hvilket også gælder for voksne. 

For hvordan indgår man i et tæt samarbejde med fokus på at danne stærke relationer? Vi mener, at svaret er social interaktion. Hvis du ikke lære dine medmennesker på arbejdspladsen at kende, hvordan kan du så forvente et tæt og stærkt arbejde? 

Vi ved, at firmaaktiviteter, som teambuilding, firmafester, kurser, workshops og meget andet, er med til at danne stærke fundamenter for selv de største arbejdspladser. Skal jeres virksomhed have en dag, hvor I bliver rystet sammen, eller fortjener dine ansatte blot et stort firmaevent? Vi vil hjertens gerne hjælpe jer med at planlægge, udføre og lære. 

Legeforskeren Ann Charlotte Thorsted (2013) har gjort rede for, at leg er et direkte link til udvikling. Mennesket har brug for leg, da det understøtter både kommunikation, samarbejde og innovation – og hvem kunne ikke tænke sig medarbejdere med disse kompetencer? Vi ved i hvertfald, hvad vi ville vælge.

Skal du til teambuilding i Århus? Så læs med her.

Hvorfor er firmaaktiviteter gode for en arbejdsplads?

Udover at der er forskning, som understøtter at leg og udvikling hænger sammen og er afhængige af hinanden, så afhjælper leg også på mange andre ting. Aktiviteter og samarbejde på tværs af relationer, danner grobund for et godt socialt miljø, hvor stress ikke dominerer, og hvor gennemsigtighed bliver en normal del af arbejdsgangen.

Alt dette er med til at skabe de perfekte rammer for virksomheder, som stræber efter at danne en arbejdsplads, som er rar og berigende for alle, som er en del af firmaet. 

Det er i grove træk, hvad et firmaevent eller firmaaktiviteter er med til at berige din virksomhed med. Læs om teambuilding lege, hvis du mangler inspiration til hvad I skal lave.

Hør mere om vores firmaaktiviteter

Lyder ovenstående som noget for dig og den virksomhed, som du arbejder i? Eller er du måske bare nysgerrig på at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forhold til firmaaktiviteter til dit næste firmaevent? 

Kontakt os gerne, så kan vi tage en snak om, hvad vi kan lave af sjove firmaaktiviteter til dit firma arrangement. Vi giver også gerne et tilbud på nogle, hvis du vil høre mere om, hvad et firmaevent for din virksomhed vil koste.

Følg desuden med på vores Facebook side, hvor vi løbende poster om firmaaktiviter og andre events, der kunne inspirere dig og dine kollegaer.

Inspiration til firmaaktiviter

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Night Games

Få en unik oplevelse, når vi slukker lyset og spiller bold i mørket. Ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys får I en helt særlig oplevelse. Boldspillene kan eksempelvis være: Basketball, fodbold, speedminton, battle, volleyball e.lign.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans, samarbejde og kreativitet. Holdene skal forsøge at forøge deres formue, ved at købe billigt og sælge dyrt i det komplekse marked. Handelsspillet kræver gode forhandlingsevner, rollefordeling og en sans for at samarbejde om det store overblik.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Storkommunikation

I forskellige udfordrende rammer, skal der videregives og modtages oplysninger. Her er det grundlæggende, at der anlægges en kreativ tilgang og opbygges en forståelse af dem, som man samarbejder med. Således er storkommunikation en sjov oplevelse, som kan åbne øjnene for nye kommunikationsformer og samarbejdselementer.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.

Firmaaktiviteter som ryser kollegaer og medarbejdere sammen på kryds og tværs

Stormester

I stormester udfordres den kreative tankegan når vi tager deltagerne igennem udfordrende opgaver, som man kender dem på tv. Der laves realistiske kulisser med kameramæmnd og tv studie.

Firmaaktivteter, der passer til jer

Om det er ryste-sammen-tur, teambuilding eller bare firmaaktiviteter, som ønskes til jeres firmaevent, så har Pulsevent mange kort på hånden.

Vi kan, i samarbejde med jer, planlægge firmaaktiviteter, som kan udføres i virksomhedens egne lokaler, for at pifte stemningen lidt op under møderne, eller som kan foregå udendørs, hvor der er plads til store armbevægelser og frisk luft i lungerne.

Med aktiviteter som Storkommunikation udfordres medarbejderne både på deres kreative og deres kommunikative evner. Her skal man i samarbejde finde eller udvikle nye kommunikationsmetoder, så opgaven kan løses.

Den klassiske 5-kamp er naturligvis også én af de firmaaktiviteter, som vi kan tage med til jeres firmaarrangement. Her vil medarbejderne blive taget med igennem eksempelvis nak og æd, gambleren, rengøringscurling og meget mere.

Som noget helt særligt, så kan vi også arrangere aktiviteter i mørket, og det lyder måske mærkeligt. Med vores populære Night Games bliver lyset slukket og boldene hives frem. Ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys kan der blive spillet, eksempelvis, fodbold, volleyball eller basket i en mørklagt hal.

Vi arrangerer din firmatur – læs mere om det her. Vil du have en sjov teambuilding? Så læs med her.

Hør mere om vores firmaaktiviteter

Lyder ovenstående som noget for dig og den virksomhed, som du arbejder i? Eller er du måske bare nysgerrig på at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forhold til firmaaktiviteter til dit næste firmaevent?

Kontakt os gerne, så kan vi tage en snak om, hvad vi kan lave af sjove firmaaktiviteter til dit firma arrangement. Vi giver også gerne et tilbud på nogle firmaaktiviteter, hvis du vil høre mere om, hvad et firmaevent for din virksomhed vil koste.

Følg desuden med på vores Facebook side, hvor vi løbende poster om firmaaktiviter og andre events, der kunne inspirere dig og dine kollegaer.

Kig her, hvis du kunne være interesseret i indendørs aktiviteter. Læs også om ting du kan lave i København og lad dig inspirere.