Teambuilding Århus - Skræddersy aktiviter med Pulsevent

Hos Pulsevent har vi stor ekspertise inden for området med planlægning fra store til små events. Vi er specialister til at skræddersy aktiviteter og øvelser til din virksomhed, som vil styrke sammenholdet.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Få nye relationer med Pulsevent i Århus​

Vores teambuilding i Århus er med til at skabe nye relationer på tværs af virksomheden, samtidig med, at nuværende relationer bliver styrket.

At pleje sammenholdet med teambuilding i Århus er vigtigt, for din virksomheden. Det er med til at styrke kommunikationen, selve samarbejdet og motivationen, for de ansatte.

Teambuilding kan også være en rigtig god måde for en virksomhed, der måske har gennemgået en fusion eller sammenlægning, hvor nye kollegaer skal lære hinanden at kende både personligt og med arbejdsrelaterede udfordringer, som en fælles, løsningsorienteret og aktiv dag, kan bidrage til. 

Hvis du ikke allerede har en teamdag planlagt med teambuilding til din virksomhed i Århus, så læs mere på vores side. Teambuilding er nemlig med til at skabe en positiv energi, og dermed forstørret chance, for en større effektivitiet.

Vi har sammensat aktiviteter og øvelser, hvor alles behov er taget i betragtning. Der vil med garanti være noget for alle, som vil resultere i høj latter. Vi ønsker, at give jer et afbræk fra hverdagen, hvor i bliver sat i uvante rammer, og hvor samarbejdet er i fokus. Alle vores øvelser har til formål at styrke jeres virksomheds fællesskab.

Vi har samarbejdet med nogle af de største virksomheder, herunder TV2 og Carlsberg. Vi ved, hvad der skal til for at gøre teambuilding i Århus en succes. Vi står til rådighed for planlægning til din næste teambuidling i Århus.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.

Skræddersyet teambuilding efter dit behov

Pulsevent står til rådighed med erfarnt og dygtigt personale, som er klar til at guide jer gennem diverse aktiviteter og øvelser, som vi har skræddersyet til dine behov.
Hvor mange vi stiller til rådighed, afhænger af, hvor stort et arrangement, I ønsker.

Vi kan imødekomme en lille, intim teambuilding i Århus, men også de store events, som kræver længere planlægning og flere ressourcer. Uanset behov, så er vi hos Pulsevent et stort sammensat team, som kan klare alle typer af opgaver.

I er altid sikre på at få en eller flere dygtige og engagerede instruktører til at hjælpe jer med at gennemføre jeres teambuilding dag i Århus. 

Vores team er også dem, som er med til at skræddersy jeres teambuilding i Århus. Hvis i selv sidder med ideer, er i velkomne til at kontakte os. Vi har jeres ønsker og behov in mente, når vi planlægger jeres teamdag.

Vores dygtige instruktører vejleder jer igennem en dag fuld af kreativ udfoldelse, fysisk aktivitet og samarbejde, ligegyldigt hvilken form for leg og idræt, I ønsker at inddrage i jeres teambuilding dag i Århus. 

Vi har sammensat en del inspiration til sjove aktiviteter og lege, til jeres næste teamdag. Her er der både noget med fart på, samarbejdsøvelser og kommunikationslege.

Plusevent sikrer en dag med diverse aktiviteter i trygge rammer, med dét formål at styrke din virksomhed internt.

Selvom vores bud på teambuilding har idrætsaktiviteter i højsædet, kan vi skræddersy en teamdag for jer i Århus, som passer til jeres fysiske form og aktivitetsniveau. Og er man ikke den sporty type, sikrer vi, at det nok skal blive en sjov og lærerig dag i samvær med kollegaer.

Sjov udendørs teambuilding med Pulsevent

Hvilke aktiviteter kunne man lave med sin arbejdsplads?

Vi tilbyder et hav af aktiviteter, og vi er desuden altid åbne overfor ny inspiration, hvis I står med den bedste idé på tegnebrættet. Vi har erfaring med aktiviteter til teambuilding i Århus i alt fra Pulsbold, som trækker alle deltagere ud til alternative boldspil, hvor både puls og smil kommer op.

Det kan også være, at I skal styrke jeres teams med den friske version af en 5 kamp, Stratego eller holdorientering, som alle kan være med til. Det styrker sundheden men ikke mindst sammenholdet, da I vil blive udsat for samarbejdsaktiviter, kreativitet og strategi. 

Vi elsker at kunne udfordre vores deltagere på præcis det niveau, de er på. Derfor sætter vi selvfølgelig de aktiviteter, som er passende for jer og den pågældende årstid samt vind og vejr.

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

5 kamp

5 Kampen

Med 5 kamp kan I styrke sammenhold og relationer på tværs af grupper og deltagere. I kommer som gruppe igennem 5 kreative samarbejdsaktiviteter og discipliner, hvor der blandt andet er vores helt egen “Nak og Æd”, rengøringscurling, gambleren og meget andet. I er blot lovet smil, grin og samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.