Teamudvikling øvelser

Hos pulsevent er vi af den overbevisning, at læring og leg hænger sammen. Det vil sige, at uanset hvilket slags arrangement, du har brug for hjælp til, er vi eksperter i at skræddersy forskellige slags events til enhver aldersgruppe og over hele Danmark. 

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Hvad er teamudvikling øvelser?

Når det omhandler at dyrke relationer på kryds og tværs, kan det være yderst berigende med teamudvikling øvelser. “Hvad er det” tænker du sikkert. Nu skal du bare høre. Hos Pulsevent er vi super glade for teambuilding og alt, der har at gøre med arrangementer. Så hvis din næste fest eller arrangement mangler et underholde indspark, kan du læse videre her.

Det er videnskabeligt bevist, hvordan man, ved hjælp af teamudvikling, kan få styrket en række aspekter i sin relation. Det gælder forskellige vinkler som, for eksempel, samarbejde, feedback, kompetencer eller stress. Hvis man sørger for at udvikle nogle af disse punkter, kan man få en meget bedre opgaveløsning og et mere givende samarbejde på arbejdsområdet.

Det gælder dog ikke kun faglige områder, hvor det kan være godt med teamudvikling og øvelser hertil. Det beriger nemlig også på det personlige liv, samt håndteringen af hverdagen. Udover at det, kan et underholde eller sjovt indslag til firmafesten altså også være berigende med et kursus eller workshop, som udvikler fællesskabet og arbejdstilgangen.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
teamudvikling øvelser med Pulsevent

Teamudvikling og øvelser med Pulsevent

Når det kommer til teamudvikling, så handler det især om at styrke samarbejdet i medarbejderstaben. Det er derfor også i fokus, når vi, hos Pulsevent, laver og former teamudvikling.

Vores øvelser er nemme at gå til, sjove at gennemføre, og så lærer man en helt masse fra dem. Nogle eksempler på de øvelser, som vi bruger, når vi laver teamudvikling er eksempelvis Storkommunkation, Handelsspillet og Stratego.

Storkommunikation handler i sin enkelhed om at kommunikere og arbejde sammen på kreative måder for at løse en opgave. Der er fokus på kommunikationsvanskeligheder og misforståelser, da disse vil forhindre deltagerne i at udføre opgaven, og dermed bliver de hurtigt tydelige. Derfor skal disse identificeres og løses for at gennemføre.

Handelsspillet handler om at udfordre deltagerne i handel. Man behøver ikke at være god til dette, da spillet går ud på at købe billigt og sælge dyrt, så formuen forøges. Således skal man samarbejde om i fællesskab at tjene så mange penge som muligt.

Stratego kender de fleste nok til. Det er et strategisk spil, hvor deltagerne skal arbejde om at udføre en strategi, der kan føre dem gennem banen ved bruge af de enkelte spilleres ressourcer. Det hold, der har flest point, ved spillets afslutning, vinder.

Vi har mange andre gode øvelser og ideer i ærmet, så hvis ovenstående har givet dig blod på tanden, så kom gerne selv med input til, hvad du synes kunne være fedt til jeres teamudvikling eller firmaarangement.

Få hjælp til teamudvikling og øvelser

Hos pulsevent er vi af den overbevisning, at læring og leg hænger sammen. Det vil sige, at for at lære noget nyt, så skal man lege med det og have det sjovt med det, for at lære det nye hurtigt og nemt.

Derfor har vi også særligt fokus på at lave aktiviteter, der er sjove og lærerige, og derfor vil I heller ikke opleve, at vores øvelser under teamudvikling bliver kedelige, da det gerne må være legende og lidt fjollet.

Uanset hvilket slags arrangement, du har brug for hjælp til, er vi eksperter i at skræddersy forskellige slags events til enhver aldersgruppe og over hele Danmark. Derfor er det ligemeget om i er placeret på Sjælland, Fyn eller Jylland – vi kommer ud til jer. 

Vi har facileteret en masse teamuvikling og øvelser hertil, hvilket vil sige, at vi er professionelle til at lege og at opstille rammerne hertil. Har du en firmafest eller event, vi skal hjælpe dig med at arrangere, så gør vi det med et stort smil på læben og med masser af aktiviteter og øvelser, som vil hjælpe jeres teamudvikling videre. 

Find inspiration til teamudvikling og øvelser

Du kan også altid finde inspiration på vores side, så jeres aktiviteter bliver præget af tiltag med fokus på teamudvikling, og hvordan dine øvelser skal foregå praktisk, og hvad man teoretisk får ud af de forskellige lege.

På vores Facebook side finder du også inspiration til, hvordan du kan lave teamudvikling på din arbejdsplads, samt øvelser, der kan være med til at styrke sammenholdet og motivationen i medarbejderstaben.

Det kan også være, at du har nogle ideer til jeres næste arrangement, men har brug for hjælp til at eksekvere det, hvilket vi også hjælper med. Både indendørs og udendørs teamudvikling aktiviteter og øvelser, er noget, vi har en masse erfaring med.

Se hvad du kan lave af teamudvikling øvelser her

Kontakt os i dag

Du eller jeres virksomhed er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Uanset hvor få eller mange deltagere, der er tale om, er vi altid friske på et brag af et arrangement. Vi er åbne overfor alle henvendelser og forsøger så vidt at være fleksible, så vi kan tilgå jeres ønsker og behov.

Skulle du have eventuelle spørgsmål om teamudvikling eller firmaaktiviteter, så tøv endelig ikke med at tage fat i os. Så tager vi en snak om, hvad vi kan gøre for jer.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Inspiration til sjove aktiviteter

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Night Games

Er du klar til boldspil i mørke? Få en unik oplevelse,

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

Fembold

Overraskende mange kan endnu som voksne huske tilbage til dengang i

5 kamp

5 Kampen

5 Kamp 5 kamp styrker sammenholdet og relationerne på tværs af

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans,

Storkommunikation

I storkommunikation udfordres det kommunikative og kreative samarbejde, og der skabes

Få hjælp til teamudvikling og øvelser

Hos pulsevent er vi af den overbevisning, at læring og leg hænger sammen. Det vil sige, at uanset hvilket slags arrangement, du har brug for hjælp til, er vi eksperter i at skræddersy forskellige slags events til enhver aldersgruppe og over hele Danmark. Derfor er det ligemeget om i er placeret på Sjælland, Fyn eller Jylland – vi kommer ud til jer.

Vi har facileteret en masse teamuvikling og øvelser hertil, hvilket vil sige, at vi er professionelle til at lege og at opstille rammerne hertil. Har du en firmafest eller event vi skal hjælpe dig med at arrangere? Gør vi det med et stort smil på læben og med masser af aktiviteter og øvelser, som vil hjælpe jeres teamudvikling videre.

Du kan også altid finde inspiration på vores side, så jeres aktiviteter bliver præget af tiltag med fokus på teamudvikling, og hvordan dine øvelser skal foregå praktisk, og hvad man teoretisk får ud af de forskellige lege.

Det kan også være, at du har nogle ideer til jeres næste arrangement, men har brug for hjælp til at eksekvere det, hvilket vi også hjælper med. Både indendørs og udendørs teamudvikling aktiviteter og øvelser, er noget vi har en masse erfaring med.

Du eller jeres virksomhed er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Uanset hvor få eller mange deltagere, der er tale om, er vi altid friske på et brag af et arrangement. Vi er åbne overfor alle henvendelser og forsøger så vidt at være fleksible, så vi kan tilgå jeres ønsker og behov.