Teambuilding aktiviteter - Forslag til sjove, aktive øvelser

Med Pulsevent kan du få skræddersyet et program med teambuilding aktiviteter, der både er sjove og aktive, og som kan udføres udendørs såvel som indendørs.

Teambuilding aktiviteter - sjove aktive øvelser

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Et væld af teambuilding aktiviteter

Hos Pulsevent har vi mange års erfaring med teambuilding aktiviteter, både indendørs og udendørs øvelser, der kan udføres på sportsarealer, i skoven, på kontoret eller i en gymnastiksal. Med andre ord, kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde nogle gode og sjove teambuilding aktiviteter, som du kan bruge, når du skal ryste dine kollegaer godt sammen.

Vores forslag vil altid være, at du bør vælge aktiviteter til jeres teambuilding arrangement, som er aktive og fysisk udfordrende, for det er i disse situationer, at man lærer allermest om både sig selv og sine kollegaer. Derudover anbefaler vi også, at du vælger nogle teambuilding aktiviteter, som omfavner og tilgodeser alle på arbejdspladsen.

Med aktiviteter fra Pulsevent, vil du kunne gøre teambuilding til en nem og overskuelig ting, der både kan have de ældre som de unge med fra arbejdspladsen, men som også samtidig er ganske underholdene og udfordrende for alle.

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Mikkel-uai-258x258

Mikkel Curth,, Event Manager

Hvilke aktiviteter kan du vælge?

Vi har, som sagt, et helt katalog af forskellige øvelser, som du med fordel kan vælge imellem. Dog vil vi indledningsvist bede dig om at gøre dig klar på, hvad der forventes af et teambuilding forløb. Dette omhandler både niveauet for aktivitet, antal deltagere, om det skal være indendørs eller udendørs aktiviteter og andre lignende forhold. 

Dette gør det nemlig meget nemmere for dig, som arrangør, at finde de bedste og rette teambuilding aktiviteter, for det team, som skal rystes godt og grundigt sammen.

Vi kan både tilbyde teambuilding aktiviteter, der udfordrer jer på jeres strategiske sans, herunder Stratego og Handelsspillet. Skal pulsen lidt op, kan I med fordel vælge teambuilding aktiviteter, der handler om at bevæge sig rundt eller eventuelt forskellige boldspil.

Sjov udendørs teambuilding med Pulsevent

Hos Pulsevent har vi forskellige typer af aktive teambuilding aktiviteter, både med bolde, herunder en aktivitet som Fembold, eller løb, herunder Hestevæddeløb, men også andre aktiviteter, der kan udfordre dig på andre eller lignendende måder.

Læs med fordel meget mere om vores forskellige teambuilding aktiviteter, og find inspiration til, hvad I kan lave til jeres teambuilding dag. Vi hjælper også gerne med uforpligtende forslag, som du kan få ved at tage kontakt til os.

Teambuilding aktiviteter med Pulsevent

Når det kommer til teambuilding aktiviteter, er vi hos Pulsevent eksperter i at finde præcis den type aktivitet, der passer bedst til jeres virksomhed og behov. Med vores mange års erfaring er vi eksperter i at afvikle og komme med ideer til lige den type aktivitet, der passer bedst til jeres virksomhed. 

Vores mange forskellige teambuilding aktiviteter er både sjove at gennemføre, og så lærer man ovenikøbet også en hel del fra dem. Det er nemlig ikke kun fysiske udfordringer, som vi har fokus på. Her kan I også blive udfordret med anderledes strategiske opgaver gennem lege som Stratego. 

Uanset hvilket slags arrangement, jeres virksomhed måtte have brug for hjælp til at arrangere, er vi eksperter i at skræddersy forskellige slags events og arrangementer til mange forskellige erhverv, mennesketyper og aldersgrupper. Vi kan arrangere jeres næste teambuilding aktiviteter i hele landet, ligemeget om jeres virksomhed er placeret på Sjælland, Fyn eller i Jylland. 

Hos Pulsevent er vi ikke kun behjælpelige, hvad angår teambuilding aktiviteter, men vi kan også hjælpe jer med at arrangere jeres næste firmafest eller andet event. 

Måske har du selv ideer til jeres næste arrangement, men har brug for hjælp og sparring til at eksekvere det? Vi kan både hjælpe med at eksekvere udendørs- såvel som indendørs arrangementer med dine ønsker for øje.  

Det er meget individuelt, hvilke typer teambuilding aktiviter der passer bedst til jeres behov, og I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I mangler inspiration til jeres næste arrangement. 

Uanset om du er i gang med at planlægge et lille eller stort arrangement, vil vi meget gerne hjælpe dig med at udforme forskellige sjove aktiviteter, som vil gøre festen ekstra mindeværdig.

Tøv ikke med at kontakte os på +45 28 44 16 10, via info@pulsevent.dk, eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

5 kamp

5 Kampen

5 Kamp 5 kamp styrker sammenholdet og relationerne på tværs af

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt