Teambuilding aktiviteter - forslag til sjove, aktive øvelser

Med Pulsevent kan du få skræddersyet et program med teambuilding aktiviteter i hele landet. Vi hjælper med at finde de aktiviteter, som er bedst egnet til jer og det formål I har. Få inspiration til sjove aktiviteter her på siden og tøv ikke med at tage kontakt. 

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Hvorfor giver det mening at lave teambuilding aktiviteter?

Teambuilding aktiviteter spiller en afgørende rolle på de fleste arbejdspladser og virksomheder. Når det drejer sig om et arbejdsmiljø med medarbejdere af forskellige aldre, erfaringsniveauer og baggrunde, bliver behovet for effektiv teambuilding endnu mere påtrængende. Et diversificeret team har potentiale til at blive ekstremt stærkt, men det indebærer også risici for konflikter. Ved at investere tid og ressourcer i teamets udvikling og ved at fokusere på at implementere engagerende teambuilding aktiviteter kan man opbygge stærke relationer, skabe gensidig forståelse og lære, hvordan man bedst supplerer og støtter hinanden. Gennem disse strategier kan virksomheder opnå en betydelig forbedring i teamets samarbejdsevner og produktivitet.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Teambuilding aktiviteter - sjove aktive øvelser

Hvad skal du overveje når du vælger aktiviteter?

Hos Pulsevent har vi mange års erfaring med at arrangere teambuilding aktiviteter, og vil altid hjælpe vores kunder med at vælge det helt rigtige for dem. Det, som er vigtigt at overveje i forbindelse med valg af teambuilding aktiviteter, er: 

  • formålet med eventen
  • den tid som er til rådighed
  • lokationen
  • deltagernes fysiske tilstand
  • deltagernes relationer

 

Vi er eksperter i at få alle med i de teambuilding aktiviteter vi laver, og det kan foregå stort set alle steder – på jeres egen lokation, konferencecentre, på sportsarealer, i skoven, i en gymnastiksal eller lignende. 

Hvilke teambuilding aktiviteter kan du vælge?

Vi har, som sagt, et helt katalog af forskellige øvelser, som du med fordel kan vælge imellem. En god ide er at få inspiration gennem de nedenstående aktiviteter, da det kan være en god start for en dialog omkring, hvilke teambuilding aktiviteter, som I skal vælge. Vi laver ofte nye aktiviteter fra bunden af ud fra vores kunders kreative ideer, så I skal ikke lade jer begrænse af noget. 

I forskellige udfordrende rammer, skal der videregives og modtages oplysninger. 

I små teams kæmper I om at opnå flest point ved at hente genstande på poster. 

Der kæmpes i hold i 5 sjove og udfordrende konkurrencer.

Oplev spændingen og stemningen fra det populære TV-program.

En moderne og sikker variant af traditionel lerdueskydning.

Et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans, samarbejde og kreativitet.

Opgaveløb som skræddersyes til jer og hvor samarbejde er i højsædet.

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et sjovt event.

Kreative samarbejdsaktiviteter og konkurrencer som skal klares i hold.

Sjovt event med kameramænd, scene, dommere, live publikum mv.

Sjovt teambuilding format med mad i naturen og overnatning i tippier.

Få en unik oplevelse, når vi slukker lyset og spiller bold i mørket. 

Teambuilding aktiviteter i naturen

En af de populære måder at afholde teambuilding aktiviteter er, at bruge naturen som ramme. Sådan en dag vil typisk bestå af sjove samarbejdsøvelser såsom et “Nak og æd” koncept eller workshops i det fri, hvorefter der laves mad over bål og overnattes i tipi.

Hvis det lyder som noget for jeres virksomhed, anbefaler vi, at du kontakter os for at høre nærmere om konceptet, og hvordan det bedst muligt strikkes sammen til netop jeres behov og ønsker. Vi ser frem til at sætte den perfekte dag for jer.

Snak med de legelystne eksperter fra Pulsevent

Når det kommer til teambuilding aktiviteter, er vi hos Pulsevent eksperter i at finde præcis den type aktivitet, der passer bedst til jeres virksomhed og behov. Med vores mange års erfaring er vi eksperter i at afvikle og komme med ideer til lige den type aktivitet, der passer bedst til jeres virksomhed. 

Måske har du selv ideer til jeres næste arrangement, men har brug for hjælp og sparring til at eksekvere det? Vi kan både hjælpe med at eksekvere udendørs- såvel som indendørs arrangementer med dine ønsker for øje.  

Det er meget individuelt, hvilke typer teambuilding aktiviter der passer bedst til jeres behov, og I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I mangler inspiration til jeres næste arrangement. 

Tøv ikke med at kontakte os på +4540110984, eller via info@pulsevent.dk, eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

5 kamp

5 Kampen

Med 5 kamp kan I styrke sammenhold og relationer på tværs af grupper og deltagere. I kommer som gruppe igennem 5 kreative samarbejdsaktiviteter og discipliner, hvor der blandt andet er vores helt egen “Nak og Æd”, rengøringscurling, gambleren og meget andet. I er blot lovet smil, grin og samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.