Indendørs aktiviteter

Skal du finde på nogle sjove indendørs aktiviteter, der både kan få rystet dig og dine venner eller kollegaer sammen, og som også kan være lærerige, så få hjælp til at arrangere et event med Pulsevent.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Sjove indendørs aktiviteter med Pulsevent

Pulsevent har i flere år arbejdet med at lave teambuilding og firmaevents, hvor medarbejderne på kryds og tværs af virksomheden får lov til at lave sjove aktiviteter både indendørs og udendørs. Vi har sågar indendørs aktiviteter, der kan laves til et møde, så man ikke behøver at bevæge sig ud af kontoret for at blive aktiveret.

Med et skræddersyet event fra Pulsevent kan du være sikker på at få en super sjov eftermiddag i selskab med dine venner, dine kollegaer eller familien, hvor i både får grint en masse, brugt hovedet og får noget kvalitetstid sammen.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
indendørs aktiviteter til din teambuilding

Skal du lave indendørs aktiviteter?

Hos Pulsevent laver vi gerne et skræddersyet program til dig, hvad end det er et familiearrangement, en firmafest eller anden sjov og spas. Du kan se eksempler på sammensætninger af programmer og events her.

Lyder det som noget for dig, så kontakt os gerne, og så kan vi sammen sætte os ned og få sammensat det helt rette arrangement med indendørs aktiviteter for dig og dine meddeltagere.

Du kan ved indendørs aktiviteter vælge mellem en bred vifte af forskellige aktiviteter, der kræver mere eller mindre god form. Dog er der ingen af vores indendørs aktiviteter, der kræver det helt store konditionsmæssigt, og derfor skal du heller ikke være bange for, at dine kollegaer ikke vil deltage, eller at det bliver for hårdt for nogle af deltagerne.

Blandt vores indendørs aktiviteter hører blandt andet handelsspillet, battle, legende input og storkommunikation. Disse er alle indendørs aktiviteter, som kræver samarbejde, et kreativt hoved og en masse sjov. Derfor er det nogle kanongode aktiviteter, hvis man gerne vil ryste deltagerne sammen og lære noget mere om både hinanden og sig selv.

Få inspiration til indendørs og udendørs aktiviteter

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Night Games

Er du klar til boldspil i mørke? Få en unik oplevelse,

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

Fembold

Overraskende mange kan endnu som voksne huske tilbage til dengang i

Pulsfit

Overraskende mange kan endnu som voksne huske tilbage til dengang i

5 kamp

5 Kampen

5 Kamp 5 kamp styrker sammenholdet og relationerne på tværs af

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt

Indendørs aktiviteter – mere end bare leg

Foruden vores store udvalg af indendørs aktiviteter, der er mere eller mindre aktive, udbyder vi også en del forskellige workshops og kurser, som du kan sende dine medarbejdere på.

Du kan eksempelvis prøve vores “Tænke uden at tænke” kursus, der handler om hurtige beslutninger og kroppens måde at håndtere hurtige beslutninger på.

Derudover holder vi også foredrag om motivation, hvor vi beretter om motivationen, hvor den kommer fra og hvad den kommer af, hvordan vi bruger den og former den.

Der er altså mange muligheder for gode indendørs aktiviteter, hvis du beslutter dig for at lave et event i samarbejde med Pulsevent. Én ting er i hvert fald sikker; det er jer der bestemmer, hvad der skal ske, og så skal vi nok sørge for, at det sker på bedste vis.

Læs mere om vores indendørs aktiviteter på vores Facebook side.

Kombinér dine indendørs aktiviteter med udendørs

For vores skyld behøver du hverken at vælge udendørs eller indendørs aktiviteter, vi skræddersyer præcis det program du ønsker. Du kan både lave nogle af de ovenstående indendørs aktiviteteter kombineret med flere af vores udendørs arrangementer og tiltag.

Det kan være alt fra orienteringsløb i den nærmeste skov eller område, hvis dine venner, familie eller andet er til den slags lidt hårdere motion, hvad angår kondition. Du har også mulighed for at teste dine deltagere i nogle voksne lege, som sætter kreativitet, kommunikation og deres indre legebarn på prøve.

Vi har både vores kendte Mesterskaber i Pulsbold, som er perfekt til jer som elsker en god konkurrence og et godt boldspil (flere af disse boldspil kan også foretages som indendørs aktiviteter). Her bliver I præsenteret for både traditionelle boldspil men såvel også en masse alternative, hvor alle kan være med.

Hvis I elsker den lidt intense stemning, hvor stemmerne godt kan gå højt, så er vores Hestevæddeløb et godt match, da den intense stemning på travbanen med kusk og rytter hurtigt kan få alle op af stolene.

Arranger det gode firmaarrangement med indendørs aktiviteter

Vi ved, at et godt teamwork starter med god og åben kommunikation. Det kan de fleste teambuilding og fælles aktiviteter bidrage positivt til. I kan på tværs af afdelinger eller indenfor en enkelt mindre virksomhed styrke sammenhold, som smitter af på arbejdspladsen dagen efter.

Som et godt tilbud har blandt andet vores Storkommunikation, som tidligere nævnt, en rigtig god indvirkning på ansatte, hvad angår kreativ udfoldelse af tankegange, kommunikation og fælles forståelse af hinanden og fællesskabet. Denne aktivitet kan både udspille sig som udendørs- såvel som indendørs aktiviteter.

Ikke nok med at det styrker et sammenhold, det er også præventivt i forhold til at undgå kommunikationsproblemer eller vanskeligheder. Det kan derudover give indsigter i, hvor I som team kan forbedre jeres kommunikation. 

Vi hjælper jer selvfølgelig afsted hele vejen rundt, så I trygt kan udfolde jeres kommunikation i trygge rammer. Sammen skræddersyer vi jeres forløb og udendørs- såvel som indendørs aktiviteter. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Du er derudover kan velkommen til at læse mere om vores indendørs aktiviteter på vores Facebook side, hvor du både kan finde inspiration, og se hvad vi tidligere har lavet med andre virksomheder. Ellers send dine tanker på et eventuel firmaarrangement eller ideer til et firmaarrangement, så ser vi på et uforpligtende tilbud til dig. Læs også om ting du kan lave i København og lad dig inspirere.