Skab "high performing" teams gennem professionel teamudvikling i øjenhøjde

Styrk trivsel, samarbejde og kommunikation i jeres organisation gennem professionel teamudvikling, så I kan levere på højeste niveau.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Vi tilbyder teamudvikling indenfor

Udvikling af ledelsesteams: Et forløb, som er relevant for dig, der har ansvar for eller er del af et team af mellemledere eller topledere.

Udvikling af medarbejderteams: Et forløb, som er relevant for dig, der har personaleansvar for medarbejdere i klassiske teams og agile teams.

Udvikling af projektteams: Et forløb, som er relevant for dig der er projektejer eller projektleder i en matrixorganisation el.lign.

Mikkel Curth,

Partner i Pulsevent

Vil du høre mere?

Tøv ikke med at kontakte os. Vi udvikler teamudviklingsforløb i tæt samarbejde med jer så vi sikrer, at I får det udbytte som I ønsker. 
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
teambuilding​ som ryster dine medarbejdere sammen

Hvorfor teamudvikling?

Mange organisationer har et behov for at forbedre trivslen samt samarbejdet i deres afdelinger og teams for at skabe bedre resultater. Ofte mangles et fælles sprog og praksis for, hvordan man skaber et godt samarbejde, hvordan man sikrer en kontinuerlig forbedring af dette. Det kan vi hjælpe med i vores team- og gruppeudviklingsforløb. Vi arbejder henimod at skabe et højtydende team, der har et klart fælles mål og identitet og som er i stand til at bruge hinandens ressourcer og kvalifikationer. 

Vi arbejder ofte med temaer som: 

 • Trivsel
 • Kommunikation
 • Rollefordeling
 • Personlighedstyper
 • Fælles sprog og gensidigt ansvar
 • Motivation og engagement

Hvordan foregår det?

Hele forløbet planlægges i tæt samarbejde med jer, så vi sikrer at I får det udbytte som I ønsker. Vi bygger forløbene op på et stærkt fundament af videnskabelige teorier tillagt vores praktiske erfaring. Typisk bygger vi processen op således: 

 1. Analyse: Vi mødes inden for at sikre os, at forløbet planlægges for at nå de mål som I ønsker med forløbet. Vi snakker om de forventede resultater til processen og aftaler de overordnede rammer for varighed og aktiviteter. 
 2. Design: Efter mødet laver vi et skræddersyet forløb, der indfrier jeres forventninger til mål og effekt. Vi tager hensyn til virksomhedens vision, mission, kultur og lederteamets tilstand samt det eventuelle budget I har til forløbet.
 3. Eksekvering: Vi afvikler forløbet i samarbejde med jer og sikrer os en tæt dialog undervejs, så der er mulighed for justering, hvis det viser sig nødvendigt, for at sikre de bedste resultater med jeres udvikling.
 4. Opfølgning: Vi aftaler en opfølgning, som afdækker forløbets effekt. 
 
Forankring af teamudvikling på arbejdspladsen er afgørende for at opnå en effekt, og mange tager for givet at fordi det noget fungerer i en øvelse, så vil det også fungere på kontoret i dagligdagen. For os er det vigtigt, at forankringen i dagligdagen tænkes ind. Derfor består et typisk forløb både af sessioner ude og inde i “huset”.   

Læs mere om teamudvikling

Har du nogensinde undret dig over, hvad et team egentlig er, og hvad der kendetegner et godt team? I denne artikel vil vi udforske, hvad et team er, og hvad der kendetegner et godt team.

Har du nogensinde undret dig over, hvordan man udvikler et team? Hvad skal der til for at skabe et performance team?

Hvorfor vælge et forløb med Pulsevent?

Vi har mange års erfaring med at lede virksomheder og organisationer igennem tilrettelagte forløb. Vi brænder for, at give jer den bedste oplevelse og opnå den værdi som I ønsker med teamudvikling. Alle vores instruktører og ledere er uddannet og trænet i at facilitere forløbene.  

teambuilding

Tag en uforpligtende snak

Du kan allerede i dag komme i kontakt med os og høre mere om et forløb med Pulsevent vil være noget for jer. Vi svarer gerne på de spørgsmål, du end må have. Så tøv ikke med at tage kontakt.