Spændende og engagerende foredrag om idræt, leg og fællesskaber

Book et foredrag med Pulsevent, hvis I ønsker anderledes og deltagende foredrag om fællesskaber, teams, motivation, leg og læring.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Vi tilbyder foredrag indenfor

Motivation: Hvordan bliver vi egentligt motiverede til at gøre en indsats? Hvordan motiverer vi bedst andre? Vi ser på begrebet motivation ud fra en historisk- og videnskabelig vinkel og forsøger at perspektivere det til vores daglige liv. Læs mere om dette foredrag her

Leg: At lege kræver indlevelse, hvor man giver sig hen i legen. Tør lade følelser, lyster mm. komme til udtryk i legen. Når vi bliver voksne glemmer vi ofte legens betydning. Vi opfatter ofte leg som en børneaktivitet, men leg er og har altid været nøglen til menneskets udvikling. Læs mere om dette foredrag her

At tænke uden at tænke:  Tør du stole på dine hurtige beslutninger? Hvad er det der gør, at hurtige beslutninger virker? Kan vi komme til at overveje tingene for meget? Vores evne til at forstå verden og træffe beslutninger afhænger af vores kropslige inkorporering. Allerede inden vi har foretaget en bevidst tanke har kroppen dannet et overblik og er klar til at handle. Vi kigger nærmere på vores krop og jeg lover, at I efterfølgende får et fornyet billede af vores helt igennem fantastiske krop. Læs mere om dette foredrag her

Mikkel Curth,

Partner i Pulsevent

Vil du høre mere?

Tøv ikke med at kontakte os. Vi tilpasser foredragene i tæt samarbejde med jer så vi sikrer, at I får det udbytte som I ønsker. 
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
teambuilding​ som ryster dine medarbejdere sammen

Hvorfor vælge et foredrag med Pulsevent?

Med vores foredrag ønsker vi at skabe oplevelser, der inspirerer, motiverer og forandrer. Vores mål er at skabe en positiv indvirkning på både enkeltpersoner og organisationer. Med vores dygtige og engagerede talere bringer vi en bred vifte af emner til live gennem spændende fortællinger, dybdegående indsigt og interaktive sessioner.

Vores foredragsholdere er eksperter inden for forskellige de forskellige områder og brænder for at dele deres viden og perspektiver. I får ikke blot en overfladisk præsentation, men en dybdegående udforskning af emner, der betyder noget. 

Vi tilpasser hvert foredrag til dine specifikke behov og ønsker, så du får en skræddersyet oplevelse, der passer perfekt til din begivenhed og, at I vil gå derfra med ny indsigt, energi og handlingsvillighed. 

Hvordan foregår det?

Foredraget planlægges i tæt samarbejde med jer, så vi sikrer at I får det udbytte som I ønsker. Typisk bygger vi processen op således: 

  1. Behovsafdækning: Vi tager en god snak inden for at sikre os, at foredraget planlægges ud fra de ønsker og kriterier I har. Vi snakker om forventninger og aftaler de overordnede rammer for varighed og aktiviteter. 
  2. Forberedelse: Efter mødet forberedes foredraget så det tilgodeser ønsker og behov. 
  3. Eksekvering: Foredraget afvikles. 
  4. Opfølgning: Vi aftaler en opfølgning, som afdækker foredragets effekt.  
Foredrag

Hvem er personerne bag?

Vi har mange års erfaring med foredrag og med at lede virksomheder og organisationer igennem tilrettelagte forløb. Vi brænder for, at give jer den bedste oplevelse og opnå den værdi som I ønsker. Læs mere om os her

Eventbureau

Tag en uforpligtende snak

Gør din næste begivenhed ekstraordinær ved at vælge et foredrag med Pulsevent. Lad os sammen skabe en uforglemmelig oplevelse, der sætter tanker i gang, motiverer handling og åbner døre til nye muligheder. Du kan allerede i dag komme i kontakt med os og høre mere om et foredrag med Pulsevent vil være noget for jer. Vi svarer gerne på de spørgsmål, du end må have. Så tøv ikke med at tage kontakt.