Udendørs teambuilding

Med Pulsevent kan du og dit firma deltage i sjove og udfordrende udendørs teambuilding lege og øvelser, der er skræddersyet til jeres behov.

Sjov og spændende udendørs teambuilding med Pulsevent

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Udnyt naturens mange muligheder med udendørs teambuilding

Med Pulsevent kan du og dit firma deltage i sjove og udfordrende teambuilding lege og øvelser, der er skræddersyet til jeres behov. Teambuilding er en god måde at styrke relationerne i jeres firma og skabe sammenhold derigennem. Vi lægger vægt på, at alle kan være med, uanset fysiske kompetencer, alder og form. 

Vi tilbyder skræddersyet events og står for alt fra planlægning til eksekvering, om i ønsker teambuildingøvelser, som primært omhandler alt lige fra strategi og tankespil til fysiske boldspil. Fælles for dem alle er, at man skal have det sjovt og skabe gode minder med hinanden. Vi ønsker at medvirke til at styrke fællesskabet og med det, danne nogle gode rammer for udvikling, hvad både angår individuelle, sociale og faglige kompetencer. 

Når man vælger at rykke teambuilding-aktiviteterne udenfor, bliver der hurtigt skabt et væld af nye muligheder for aktiviteter. Udendørs teambuilding er derfor noget, vi gør os meget i. Når man bevæger sig udenfor, får man nemlig skabt et større læringsrum og plads til at udfolde sig noget mere. Samtidig kan man bruge naturens mange muligheder til et hav af forskellige aktiviteter.

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Mikkel-uai-258x258

Mikkel Curth,, Event Manager

Vi arrangerer udendørs teambuilding i hele landet

Vi tilbyder flere udendørs teambuildingaktiviteter, som kan skræddersyes efter jeres behov. 

Tag for eksempel dine kollegaer med ud på en uforglemmelig tipitur i naturen. Her kan I i løbet af dagen lave flere forskellige øvelser i skoven, såsom holdorientering eller stratego, hvor I så om aftenen kan hygge jer rundt om bålet med mad over bål og god stemning. Overnatningen vil derefter foregå i tipierne.

Vores instruktører vil være med jer hele vejen igennem, så I hele tiden har mulighed for at søge hjælp og råd, hvis der skulle opstå komplikationer af nogen form. Dette er både en fordel for jer, samtidig med at vi kan følge med i, hvilken slags rådgivning i har behov for. 

Desuden er det muligt at få vores tilknyttede kok til at komme ud og lave gourmetmad til jer, når I tager en overnatning i tipitelt, og på den måde kan I få mere ud af den tid, som I har sammen. På den måde kan I skabe et stærkere sammenhold og få en god oplevelse, som I kan snakke om i lang tid fremover.

Sjov udendørs teambuilding med Pulsevent

Hvad indebærer udendørs teambuilding?

Udendørs teambuilding, som er populært hos os, er blandt andet vores forskellige løb. Prøv for eksempel pulsrace, som er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt deltagerne. På trods af navnet, så er det ikke mere udfordrende, end at alle med diverse skavanker kan være med.

Holdorientering er en anden aktivitet i kan lave udendørs. Her handler det ikke om at løbe stærkt, i stedet handler det om samarbejde og om at holde overblikket. Det er en god måde at få mindre grupper til at samarbejde på, og med motivation for at vinde, vil deltagerne arbejde intenst sammen for at få de fornødne point, der skal til for at vinde spillet.

Stratego er ligeledes et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejdsevne. Her gælder det om, i teams, at indsamle flest point, og det er et spil, hvor man kan iværksætte forskellige strategier, og hvor alle i teamet har en funktion. 

Vores aktiviteter handler ikke om at være bedst til noget, i stedet handler det om at skabe aktiviteter, hvor alle kan være med og som bidrager positivt til jeres team. Hvert event, udendørs som indendørs, er lavet præcis efter jeres ønsker.

Udendørs samarbejde inden næste firmafest

Udendørsaktiviteter behøver ikke kun at omhandle fysiske lege med høj aktivitet. Udendørs teambuilding er om sommeren perfekt til jeres næste firmafest. Her kan i starte med forskellige aktiviteter, som er med til at ryste jer sammen og skabe en god stemning, inden festen går løs om aftenen. 

Aktiviteterne kan omhandle forskellige lege, hvor i skal samarbejde og løse forskellige opgaver i teams rundt omkring et bestemt område. Alle disse aktiviteter er lavet til at sætte jer i centrum og give jer en god start på aftenen, så i kan få skabt relationer på kryds og tværs, og som i vil se tilbage på med et smil på læben.

Al udendørs teambuilding skræddersyes, så det passer til netop den gruppe mennesker, der deltager i arrangementet. Derfor har vi også fokus på at få jeres input på, hvad der kunne være sjovt for jer, og hvilke aktiviteter I ville finde underholdende og udfordrende.

Teambuilding udendørs for enhver

Som vi også har nævnt ovenfor, så tager vi højde for alle faktorer, når det kommer til arrangering og koordinering af aktiviteter for dig, dine kollegaer og resten af den virksomhed, som du arbejder i.

Har dine kollegaer skavanker såsom dårlige knæ, dårlige skuldre, dårlig kondition eller er de bare fuld af dårlige undskyldninger for at komme i gang med lidt fysisk aktivitet? Så er det slet ikke et problem. 

Vores udendørs teambuilding handler nemlig om meget mere end bare at motionere – det handler om sammenhold, samarbejde, sjov og leg. Vi finder den rette aktivitet med det rette aktivitetsniveau.

Derfor sammensætter og skræddersyer vi et program til jer, i samarbejde med jer, så alle forbehold bliver taget, og på den måde kan alle være med i aktiviteterne. Ingen skal snydes for sjov og leg, og slet ikke når det er sammen med de bedste kollegaer.

Og hvem ved, måske lærer I noget nyt om hinanden og jer selv, og på den måde kan I blive meget tættere. Dette vil øge motivationen og samarbejdet på arbejdspladsen, og dermed er udendørs teambuilding med til at skabe en meget bedre arbejdsplads for jer.

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

5 kamp

5 Kampen

5 Kamp 5 kamp styrker sammenholdet og relationerne på tværs af

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt

Hvorfor lave teambuilding?

Det smukke ved teambuilding er, at det er en unik måde at skabe et fællesskab på og fællesskab er altså et nøgleord til godt arbejdsmiljø på en arbejdsplads. Kender i til alle de fordele leg, læring og især teambuilding kan gøre? Det er vigtigt fordi, der er forskellige processer som bliver igangsat hos hver enkelte.

Mennesker er flokdyr, så det går ganske enkelt ned i vores genetik, hvordan det er godt og sundt for os at lave forskellige teambuilding øvelser eller udendørs aktiviteter som kan igangsætte processer i hjernen. Dette er eksempelvis stærkere relationer, bedre arbejdsmiljø, motivation og bedre kommunikation bare for at nævne nogle enkelte.

Ved at forbedre de førnævnte elementer ved for eksempel udendørs teambuilding eller andre former for arrangementer, har i mulighed for at skabe en mere resultatorienteret arbejdsgang, som udelukkende er berigende for alle slags arbejdspladser, uanset hvor mange man er, eller hvad man arbejder med.

Udendørs teambuilding

Hvorfor vælge Pulsevent til udendørs teambuilding?

Hos Pulsevent er vi et team af en masse eksterne og engagerede instruktører i hele landet, som brænder for at skabe de bedste oplevelser for jer. Hvad end det handler om aktiviteter som er udendørs eller indendørs og hvad end jeres ønske for teambuildingen skal være. Vi stræber efter at gøre jeres arrangement så mindeværdigt og vellykket som muligt.

Det er noget vi har masser af erfaring med, og som har skabt gode arrangementer og rammer for teambuilding for over 500 virksomheder heriblandt TV2, DR, Carlsberg, Novo Nordisk og mange andre. Så uanset hvilken branche jeres virksomhed tilhører, har i mulighed for at få skræddersyet den perfekte teambuilding for jer.

For ingen virksomheder er ens, og der er forskellige behov alt efter hvilket arrangement, man forsøger at stable på benene. Her er det især vigtigt, når det gælder udendørs teambuilding at være i øjenhøjde med alle. Dette er også et af de største mål vi har, så vi er sikret at alle kan være med.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, enten ved at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt og komme med et uforpligtende tilbud på udendørs teambuilding.I samarbejde med jer, kan vi skræddersy det perfekte arrangement for jer. 

Du kan læse mere om vores brede udvalg af udendørs teambuilding aktiviteter, ved at læse videre på vores hjemmeside, så vi kan guide dig frem til den helt rigtige aktivitet for dig og dit firma. Vi glæder os til at høre om jeres situation, og hvordan vi kan hjælpe jer med jeres event. 

På vores Facebook side kan du også se mere til vores sjove og udfordrende aktiviteter, som vi laver med både store og små virksomheder, såvel som private grupper, der skal igennem en god omgang teambuilding udendørs for at få noget frisk luft og en fornyet samarbejdsstyrke. Her lægger vi løbende billeder og tips op, som du kan tage med i dine overvejelser om teambuilding. Læs også om ting du kan lave i København og lad dig inspirere.