Teambuilding Sjælland - Øvelser og action aktiviteter

En aktiv dag med idræt og fysisk aktivitet kan bidrage til at styrke sammenholdet blandt ansatte i din virksomhed, og det vil vi hos Pulsevent rigtig gerne hjælpe med at planlægge og udføre, så samarbejdet og relationerne medarbejderne imellem styrkes.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Firmaarrangement i København

Vores team består af dygtige indstruktører, der vejleder jer gennem både sjove og lærerige lege. En teambuilding dag hos os på Sjælland vil danne rammerne for udvikling hos jer både socialt, fagligt samt individuelt.

Med udgangspunkt i jeres ønsker, kan vi i fællesskab arrangere et fantastisk event med både fantasifuld og kreativ udfoldelse, hvor I får mulighed for at deltage i øvelser af forskellig karakter. Vi mener, at der er styrke i forskelligheder, og derfor kan alle bidrage med hver sit til en spændende dag med teambuilding på Sjælland.   

Vi kan skræddersy en dag for jer, der passer præcis til jeres behov. Så ønsker I et event, der varer et par timer eller en hel dag, skal vi nok finde de helt rette aktiviteter, der kan give jer nogle gode oplevelser.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
teambuilding sjaelland

Hvilke aktiviteter kan vi tilbyde til et teambuilding event?

Hos Pulsevent tilbyder vi et Ryste Sammen event, hvor kollegaer kan møde hinanden på nye måder og dermed styrke indbyrdes relationer. Derudover har vi øvelser, der fokuserer på kommunikation, så I kan styrke jeres kommunikative evner samt opnå indsigt inden for kommunikationsvanskeligheder og misforståelser. 

Er I et kollegialt team bestående af meget fysisk aktive personer, har vi selvfølgelig også events, der er langt mere action prægede. Vores dygtige instruktører på Sjælland kan sammensætte en dag for jer med fysisk udfoldelse i form af diverse boldspil og strategiske konkurrence øvelser på tid.

Af boldspil tilbyder vi fembold, der er en slags videreudvikling af rundbold, men hvor det kræver en holdindsats. Her er samarbejde og teambuilding i fokus, og derfor er det ikke blot sprinterne, dem, der griber eller slår til bolden, der anses som de bedste. Denne aktivitet bringer ofte et smil på alle deltageres læber.

En teambuilding dag med Pulsevent på Sjælland kan indeholde både indendørs samt udendørs aktiviteter og forskellige øvelser. Vi tilbyder såles også et event med femkamp, så I har mulighed for at afprøve flere af vores aktiviteter med mere eller mindre grad af action.

Teambuilding i jylland? Læs vores side om Teambuilding i Herning og Silkeborg her. 

Dedikerede og passionerede instruktører

Hvad end I ønsker et teambuilding event på Sjælland, der fokuserer på strategi, kommunikation eller action, kan I være fuldstændig sikre på, at I bliver vejledt og instrueret af en faglig, dygtig instruktør, der vil skabe de bedste forudsætninger for en sjov dag med leg og idræt i højsædet.

Vi vil sørge for, at det bliver en tryg og rar oplevelse for jeres medarbejdere at holde et teambuilding event med os. Ligegyldigt hvilken fysisk form, man besidder eller hvilket aktivitetsniveau, man har, kan alle deltage. Vi har både fokus på teoretisk og praktisk læring, og derfor vil der helt sikkert være noget for enhver smag. 

Vi håber at se jer til en mega fed dag med teambuilding på Sjælland med masser af lærerige og sjove aktiviteter og oplevelser!

Læs mere om vores andre aktiviteter fx Teambuiding lege eller sjov teambuilding lige her.

Sjov udendørs teambuilding med Pulsevent

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

5 kamp

5 Kampen

5 Kamp 5 kamp styrker sammenholdet og relationerne på tværs af

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt