Teambuilding lege - øvelser og action aktiviteter

Hos Pulsevent er vi specialister i at afholde events med idræt og leg som omdrejningspunkt. Vores erfarne instruktører besidder en høj faglig viden inden for områder som læring, motivation, træning og leg.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Firmaarrangement i København

Så er du interesseret i at ryste dine medarbejdere sammen og styrke deres indbyrdes relationer på en sjov og aktiv dag med læring og udvikling, så overlad planlægning og afvikling til en dygtig instruktør fra Pulsevent.

Teambuilding kan bestå af mange forskellige slags øvelser og aktiveter af fysisk, strategisk og konkurrence præget karakter. Vi kan tilbyde forskellige lege, hvor der både indgår teoretiske og praktiske elementer.

Hos Pulsevent er vi specialister i at lege, og vi tager det alvorligt. Med leg kan man både skabe fællesskaber og samarbejde samt pusterum og latter. Det kræver indlevelse af alle deltagere på en dag med teambuilding, så man opnår det bedst mulige arrangement.

Vi vil gerne skabe de bedste forudsætninger for, at I får en lærerig og sjov dag med gode oplevelser og nærvær. Derfor skræddersyr vi gerne en dag, der passer lige til jeres behov og ønsker både med hensyn til fysisk aktivitet, kreativ udfoldelse og varighed.

Fremfor at sidde i møde, være til konferrence eller et andet firmaevent, vil vi gerne bidrage med et legende input, hvor alle aktiveres og kan være med til en spændende, sjov og anderledes teambuilding dag med faglig, social og personlig udvikling.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
teambuilding lege

Hvilke lege og oplevelser tilbyder vi?

En dag med teambuilding kan fokusere på strategi og kommunikation, fysik og idræt samt konkurrencer. Dermed bør der helt sikkert være nogle lege og aktiviteter, som alle medarbejdere vil synes om. Vi kan skræddersy en hel dag eller blot et par timers sjove lege for både små og store virksomheder.

Hvis I ønsker jer en teambuilding dag, hvor I har fokus på konkurrence og action, kan I få pulsen op og et smil på læberne med vores sjove lege. Vi tilbyder diverse boldspil, herunder fembold og pulsbold, men også femkamp og battle, hvor I kan konkurrere og samarbejde i hold.

Vi tilbyder desuden også mindre fysiske aktiviteter og øvelser, hvor fokus ligger på strategi, kommunikation og samarbejde. Vi tilbyder bl.a. et handelsspil, hvor det kræver gode forhandlingsevner samt strategisk sans. I samarbejde kan I skabe og bevare overblikket og få indsigt inden for rollefordeling.

Ønsker I en teambuilding dag med fokus på at forbedre jeres kommunikationsevner, kan vi skræddersy et event med øvelser, hvor I får indsigt i kommunikationsvanskeligheder og misforståelser, som kan bidrage til jeres kommunikative udvikling på arbejdspladsen.

Flere af vores lege og aktiviteter kan både udfolde sig indendørs, men også udenfor, hvis vejret tillader det. På denne måde skaber vi rammerne for et vellykket teambuilding event for jeres medarbejdere.

Læs også om sjov teambuilding og teambuilding på sjælland lige her.

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

5 kamp

5 Kampen

Med 5 kamp kan I styrke sammenhold og relationer på tværs af grupper og deltagere. I kommer som gruppe igennem 5 kreative samarbejdsaktiviteter og discipliner, hvor der blandt andet er vores helt egen “Nak og Æd”, rengøringscurling, gambleren og meget andet. I er blot lovet smil, grin og samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.