Sjov teambuilding med lærerige aktiviteter og øvelser

På en dag, hvor samarbejde og fællesskab blandt medarbejdere, skal være i højsædet, er det en rigtig god idé at inddrage sjove og fysiske aktiviteter, som bringer sved på panden og et smil på læben.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

På denne måde kan kollegaerne imellem skabe et endnu bedre sammenhold samt styrke relationer indbyrdes, når anderledes øvelser, hvor strategi, kommunikation og fysik, inddrages og skaber rammerne for en sjov teambuilding dag.

Vi tilbyder kreative aktiviteter og lege med fornyet input, hvor deltagere aktiveres og vejledes til at kunne gennemføre og indleve sig i en både sjov, nærværende og aktiv teambuilding dag.

Vores dygtige og erfarne instruktører sikrer jer idræts øvelser, hvor I vil blive motiverede til at deltage aktivt. De er eksperter i at sikre en god og tryg oplevelse for alle, hvor hver deltager kan føle sig nyttig og bidrage med netop dét, som er éns styrke. Forskelligheder kan nemlig komplimentere og fremme et stærkt samarbejde

De øvelser, som vi introducerer jer for, vil både være af teoretisk og praktisk karakter, og derudover vil vi skræddersy eventet således, at aktiviteter og øvelser er tilpasset jeres ønsker og behov ift. fysisk aktivitetsniveau, kommunikations- og strategievner. 

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Sjov teambuilding med lærerige aktiviteter og øvelser
sjov teambuilding

Opnå samarbejde gennem sjov teambuilding

For os, hos Pulsevent, er det vigtigt, at I som arbejdsplads får nogle gode oplevelser gennem en dag fyldt med teambuilding hos os. Vi har derfor både aktiviteter med en masse action og fart, men også andre mindre fysisk aktive øvelser såsom forhandlingsspil og kommunikativt samarbejde.

At få pulsen op, skabe sammenhold og fællesskab gennem holdorienterede konkurrencespil, kan bidrage til en sjov dag, hvor I kan udvikle jer socialt, fagligt og individuelt samt bringe god, fornyet energi med tilbage på jeres arbejdsplads. 

En sjov teambuilding dag kan udgøres af mange forskellige aktiviteter, og derfor tilbyder vi lidt af hvert. Skal der gerne indgå fart og action, når I skal rystes sammen, vil vi foreslå nogle af følgende aktiviteter:

Mesterskaberne i pulsbold

Har I lyst til at give jer i kast med denne action fyldte øvelse til jeres næste teambuilding event, vil I blive præsenteret for flere slags alternative boldspil. Alle deltagere kan sættes i spil ud fra forskellige forudsætinger, hvorfor det både er sjovt og lærerigt.

Fembold

En videreudvikling af rundbold, kan få de fleste deltagere til at få en sjov oplevelse, da alle inddrages med deres kompetencer. Denne øvelse stiller krav til samarbejde fra alle på holdet.

Stratego

Denne øvelse kræver en strategisk indsats af alle holddeltagere, og alles kompetencer kan komme i spil, da stratego både kræver fysik, strategi og samarbejdsevner. Dette er oplagt til en dag med teambuilding.

5 kamp

Her udfordres I i forskellige discipliner på tværs af deltagere og grupper, og I får mulighed for at afprøve flere teamudviklings øvelser. Dette er en sjov måde at blive rystet sammen på og kan medvirke til at skabe nye, forbedrede relationer.

Læs også om nogle af vores andre aktiviteter teambuilding sjælland eller teambuilding lege

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

5 kamp

5 Kampen

Med 5 kamp kan I styrke sammenhold og relationer på tværs af grupper og deltagere. I kommer som gruppe igennem 5 kreative samarbejdsaktiviteter og discipliner, hvor der blandt andet er vores helt egen “Nak og Æd”, rengøringscurling, gambleren og meget andet. I er blot lovet smil, grin og samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.