Sjov teambuilding med lærerige aktiviteter og øvelser

På en dag, hvor samarbejde og fællesskab blandt medarbejdere, skal være i højsædet, er det en rigtig god idé at inddrage sjove og fysiske aktiviteter, som bringer sved på panden og et smil på læben.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

På denne måde kan kollegaerne imellem skabe et endnu bedre sammenhold samt styrke relationer indbyrdes, når anderledes øvelser, hvor strategi, kommunikation og fysik, inddrages og skaber rammerne for en sjov teambuilding dag.

Vi tilbyder kreative aktiviteter og lege med fornyet input, hvor deltagere aktiveres og vejledes til at kunne gennemføre og indleve sig i en både sjov, nærværende og aktiv teambuilding dag.

Vores dygtige og erfarne instruktører sikrer jer idræts øvelser, hvor I vil blive motiverede til at deltage aktivt. De er eksperter i at sikre en god og tryg oplevelse for alle, hvor hver deltager kan føle sig nyttig og bidrage med netop dét, som er éns styrke. Forskelligheder kan nemlig komplimentere og fremme et stærkt samarbejde

De øvelser, som vi introducerer jer for, vil både være af teoretisk og praktisk karakter, og derudover vil vi skræddersy eventet således, at aktiviteter og øvelser er tilpasset jeres ønsker og behov ift. fysisk aktivitetsniveau, kommunikations- og strategievner. 

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Sjov teambuilding med lærerige aktiviteter og øvelser
sjov teambuilding

Opnå samarbejde gennem sjov teambuilding

For os, hos Pulsevent, er det vigtigt, at I som arbejdsplads får nogle gode oplevelser gennem en dag fyldt med teambuilding hos os. Vi har derfor både aktiviteter med en masse action og fart, men også andre mindre fysisk aktive øvelser såsom forhandlingsspil og kommunikativt samarbejde.

At få pulsen op, skabe sammenhold og fællesskab gennem holdorienterede konkurrencespil, kan bidrage til en sjov dag, hvor I kan udvikle jer socialt, fagligt og individuelt samt bringe god, fornyet energi med tilbage på jeres arbejdsplads. 

En sjov teambuilding dag kan udgøres af mange forskellige aktiviteter, og derfor tilbyder vi lidt af hvert. Skal der gerne indgå fart og action, når I skal rystes sammen, vil vi foreslå nogle af følgende aktiviteter:

Mesterskaberne i pulsbold

Har I lyst til at give jer i kast med denne action fyldte øvelse til jeres næste teambuilding event, vil I blive præsenteret for flere slags alternative boldspil. Alle deltagere kan sættes i spil ud fra forskellige forudsætinger, hvorfor det både er sjovt og lærerigt.

Fembold

En videreudvikling af rundbold, kan få de fleste deltagere til at få en sjov oplevelse, da alle inddrages med deres kompetencer. Denne øvelse stiller krav til samarbejde fra alle på holdet.

Stratego

Denne øvelse kræver en strategisk indsats af alle holddeltagere, og alles kompetencer kan komme i spil, da stratego både kræver fysik, strategi og samarbejdsevner. Dette er oplagt til en dag med teambuilding.

5 kamp

Her udfordres I i forskellige discipliner på tværs af deltagere og grupper, og I får mulighed for at afprøve flere teamudviklings øvelser. Dette er en sjov måde at blive rystet sammen på og kan medvirke til at skabe nye, forbedrede relationer.

Læs også om nogle af vores andre aktiviteter teambuilding sjælland eller teambuilding lege

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

5 kamp

5 Kampen

5 Kamp 5 kamp styrker sammenholdet og relationerne på tværs af

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt