Firmaarrangement i København - Skab sammenhold

Hos Pulsevent tilbyder vi firmaarrangement i København, så jeres organisation kan slå jer løs og blive endnu tættere knyttet sammen gennem firma aktiviteter.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Night Games

Få en unik oplevelse, når vi slukker lyset og spiller bold i mørket. Ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys får I en helt særlig oplevelse. Boldspillene kan eksempelvis være: Basketball, fodbold, speedminton, battle, volleyball e.lign.

Læs mere her

Firmaarrangement i København

I enhver virksomhed er medarbejderen essentiel. Ligeledes er det, at de teams, virksomheden er bygget op af, fungerer på kryds og tværs af hinanden og individuelt. For der er næsten ikke nogen virksomheder, som ikke samarbejder på kryds og tværs, får sparring af hinanden eller laver intern kommunikation, der skal være givende for alle, som er del af det.

Forskellige former for firmaarrangementer firma aktiviteter og teambuilding kan være enormt givende og frugtbart, for en virksomhed, selvom det ikke lader til at være sådan på overfladen. Dog er der flere studier, som peger på, at trivsel og et godt og åbent arbejdsmiljø er uhyre vigtigt, for alle slags virksomheder, i alle brancher.

Uanset om du er på udkig efter firmaarrangementer i København med rammer som foredrag eller workshop, kan du helt sikkert finde det hos Pulsevent. Det gælder også hvis det skal være et mere aktivt firmaarrangement udendørs, såvel som indendørs – der er utallige muligheder for teambuilding.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Bedste firmaarrangement i København

Den aktive firmatur i København

Er I ekstra glade for sport i jeres virksomhed? Så har vi helt sikkert det helt rette til jer. Vi har nemlig sørget for aktiviteter, som både handler om sammenhold, men også om at få rørt sig – og selvfølgelig have det sjovt sammen.

Du kender det måske fra barndommen, eller også har du helt sikkert hørt om det. Holdorientering byder på en aktivitet, hvor pulsen bliver sat efter eget ønske, og en tur i det fri i København. Derudover byder denne populære aktivitet ved firmaarrangementer og teambuilding også på samarbejdsøvelser, og muligheden for at skærpe overblikket.

En anden populær aktivitet til firmaarrangementet er Fembold. Ved Fembold er bevægelse og samarbejde hovedingredienser, hvor de bedste elementer fra rundbold er blevet brugt til at skabe en helt ny aktivitet, hvor alle kan være med, uanset hvor hurtigt man løber eller hårdt man kan slå.

Mange forskellige firmaaktiviteter

Om det er ryste-sammen-tur, teambuilding eller bare firmaaktiviteter København, som ønskes til jeres firmaarrangement, så har Pulsevent mange kort på hånden.

Vi kan, i samarbejde med jer, planlægge firmaaktiviteter, som kan udføres i virksomhedens egne lokaler, for at pifte stemningen lidt op under møderne, eller som kan foregå udendørs, hvor der er plads til store armbevægelser og frisk luft i lungerne.

Med aktiviteter som Storkommunikation udfordres medarbejderne både på deres kreative og deres kommunikative evner. Her skal man, i samarbejde, finde eller udvikle nye kommunikationsmetoder, så opgaven kan løses.

Den klassiske 5-kamp er naturligvis også én af de firmaaktiviteter, som vi kan tage med til jeres firmaarrangement. Her vil medarbejderne blive taget med igennem, eksempelvis, Nak og Æd, Gambleren, Rengøringscurling og meget mere.

Som noget helt særligt, så kan vi også arrangere aktiviteter i mørket, og det lyder måske mærkeligt. Med vores populære Night Games bliver lyset slukket og boldene hives frem. Ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys, kan der blive spillet, eksempelvis, fodbold, volleyball eller basket i en mørklagt hal.

Et firmaarrangement i København med slukket lys

Lyset ved vores Night Games er slukket, men det er lysten, morskaben og glæden ved disse spil absolut ikke. Ved vores Night Games bliver I ført ind i en mørklagt hal, og så er det ellers kun ved hjælp af de selvlysende bolde og knæklys, at I skal udføre det boldspil, I bliver stillet.

Night Games er et oplagt valg, hvis I ønsker en helt unik oplevelse til jeres firmaarangement, og vi vil glæde os meget til at give jer et anderledes og uforglemmeligt minde med slukket lys.

Vi hjælper jer med at skræddersy det helt perfekte program, hvor I prøver kræfter med jeres yndlings boldspil i mørket, men vi ønsker derudover også at udfordre jer. Så I på jeres firmaarrangement prøver andre sportsgrene i mørket.

Udendørs arrangementer og oplevelser

Hos Pulsevent prioriterer vi jeres ønsker højest, og hvis I eksempelvis drømmer om at komme ud i naturen i forbindelse med jeres firmaarrangement, så kan vi sagtens sørge for det. Vores højeste ønske er at give jer en uforglemmelig oplevelse, som vil ryste jer sammen, og vi skræddersyr altid eventen efter jeres specifikke ønsker.

Hvis I er vilde med friluftlivet og naturoplevelser, så kan det være, at I skal tage på en mindeværdig tipitur i det fri. Mærk vinden i håret og varmen fra bålet, når vi tager med jer ud på en oplevelsesrig tur i skønne omgivelser. 

Vi kan sammensætte et program til jeres firmaarrangement lige efter jeres behov, hvilket også betyder, at det er helt op til jer, om I ønsker et tætpakket aktivitetsprogram eller en mere rolig og fredfyldt dag med plads til fordybelse og afslapning i hinandens nærvær. 

På turen foregår overnatningen i fede tipitelte, og der vil både være mulighed for at lave god mad over bål, men I kan også vælge den helt store gourmetoplevelse, da vi har en tilknyttet kok, som hellere end gerne vil lave mad til jer. 

Udendørs teambuilding er meget populært hos os, og en af de aktiviteter, der også kan foregå udendørs, er Pulsrace. Hvis I ønsker at give jer i kast med et pulsrace til jeres firmaarrangement, så skræddersyr vi opgaveløbet til jer, så oplevelsen bliver mere personlig. Vores pulsrace har fokus på nogle sjove samarbejdsopgaver, der vil ryste jer sammen i teamet.

Læs også om teambuilding idéer til dit næste event.

Strategiske spil

Er jeres team særligt gode til strategi, eller kunne I tænke jer at udvikle jeres strategiske sans? Vi har sørget for aktiviteter til firmaarrangementer i København, som netop byder på dette.

Prøv Handelsspillet, som handler om at forøge ens holds formue ved at sælge dyrt og købe billigt i et kompleks marked. Her bliver spillernes strategiske sans udfordret og udviklet. Samarbejde og en god rollefordeling er essentiel for spillet, og vil helt sikkert bidrage til en masse nye evner og tanker efterfølgende.

Vores aktivitet i Storkommunikation handler stadig om strategi, men også i endnu højere grad om spillernes kommunikationsevner, som her vil blive testet og sat på prøve. Vi stiller jer forskellige udfordrende rammer, hvor oplysninger skal vidergives. Denne aktivitet er både sjov, udfordrende og meget lærerig.

Hvis I er på jagt efter en anden aktivitet, der også vil udfordre teamets samarbejde, så skal I helt klart kaste jer ud i at prøve Stratego. Stratego er et virkelig sjovt og aktivt spil, hvor de forskellige teams dyster mod hinanden, om at indsamle flest mulig point. 

Stratego kan både spilles inde og ude til jeres firmaarrangement, og da spillet i høj grad handler om at planlægge den bedste strategi, vil alle jeres brugbare kompetencer komme i spil, hvilket vil styrke jeres sammenhold.

5 kamp
Ting at lave i København

På udkig efter andet end et firmaarrangement i København?

Udover vores populære firmaaktiviteter, så har vi mange andre spil og lege, perfekt til ethvert arrangement i København. Ved vores events i København finder du også god mulighed for at holde en fødselsdagsfest, som sent vil blive glemt, eller det perfekte arrangement for et polterabend hvor motion og sjov skal være hovedelementerne.

Vi laver nemlig ikke kun firmaarrangementer, så hvis i har et kommende arrangement, hvor der er behov for en virksomhed til at danne rammerne om det perfekt event, kan i sagtens tage kontakt til os. Vi vil da, i fællesskab, finde ud af, hvilke af vores skræddersyede arrangementer, der vil passe til jeres behov.

Igen er det noget vi tilbyder i København, Århus og faktisk hele Danmark. Så hvis i skal til at arrangere noget større eller mindre, vil vi hjertens gerne hjælpe med at stable et herligt arrangement på benene.

Mødeaktivitet og foredrag

Vi hjælper også virksomheder med at inddrage mere aktivitet til møder, foredrag og lignende faglige arrangementer. Vi tilbyder nemlig også spændende foredrag, som kan være en del af jeres firmaarrangement i København efterfulgt af en masse spændende aktiviteter. 

Da vi elsker leg og aktivitet, ved vi også, hvordan vi kan inkorporere det i foredrag, så vi husker at aktivere deltagerne. 

Man husker bedst, hvis oplevelsen er anderledes, dynamisk og hvor du inddrages – det gælder også ved et foredrag. Mødeaktivitet skaber energi i møder, som på samme måde også fremmer produktivitet. 

Det kan være øvelser som opstart, undervejs eller afsluttende i daglige møder eller konferencer. Det er den perfekte kickstart, som vækker interessen hos de fleste. Det er vigtigt at aktivere sine modtagere som oplægsholder eller underviser.

Det kan være alt fra små korte øvelser og energi boost til længere teambuilding sektioner. Begge dele styrker sammenholdet, relationer på tværs, samarbejdet, produktiviteten og ikke mindst energiniveauet. 

Med masser af erfaring fra planlægning og afholdelse af firmatur, firmaarrangementer, teambuilding og alle andre aktiviteter, har vi en masse spændende at kunne tilbyde.

Om Pulsevent

Hos Pulsevent stræber vi efter at opretholde de mest optimale forhold til jeres firmaarrangement, og vi har erfaring med mange forskellige virksomheder både i København og andre steder i Danmark. Det gælder heriblandt både Novo Nordisk, Coop, TV2 og mange andre. Så trænger jeres virksomhed til et frisk pust i form af bedre dynamik og relationer, kan i roligt komme til os.

Vores team består af mange dedikerede mennesker, som brænder for alt, som har med aktiviteter, arrangementer eller teambuilding at gøre. Med os i ryggen, bliver jeres firmaarrangement med garanti et vellykket projekt, hvor alle kan være med. Det er ihvertfald noget vi har prøvet en del gange, og dermed vil vi kalde os professionnelle i at afvikle events i København og alle andre dele af Danmark.

Lige præcis vores tilgang til faget er med særligt fokus på inklusion, skræddersyede og ikke mindst nærværende events, som passer til den enkelte kunde. Det er vores konkrete særlige tilgang, som vi håber og ved, at vores kunder også i høj grad oplever. Yderligere har vi stort fokus på, at vores arrangementer skal være tryg og rar oplevelse for alle inkluderede.

Lad os hjælpe med jeres firmaarrangement

Uanset hvilke behov I har, så kommer vi det hellere end gerne i møde, og I er altid velkommen til at ringe til os og få et uforpligtende tilbud!

Vi ønsker, i samarbejde med jer, at finde præcis de aktiviteter I har behov for til jeres firmaarrangement. Det vil altid foregå på overskuelig og gennemsigtig vis, hvilket også er den tilgang til forløbet, vi kører hele vejen igennem samarbejdet. 

For os er det vigtigt at alle kan være med, og vi skræddersyer derfor jeres forløb efter jeres aktivitetsniveau, ønsker og tidsramme, så alle kan være med. Udforsk vores side og find en masse inspiration, så du kan se, hvad vi tilbyder. Det er noget vi kan aftale i vores uforpligtende tilbud, såvel som en estimeret pris på arrangementet. 

Ryst jeres arbejdsplads sammen på bedste vis, hvilket der ikke er noget som aktiviteter og voksen leg kan gøre. Slip jeres indre legebarn frem. Det er jeres firmaarrangement, og i sidste ende jer, der bestemmer. Vi danner bare rammerne og ordner alt det praktiske, som hører med. 

Vi glæder os til at se jer til jeres næste firmaarrangement i København.

Derfor er et firmaarrangement vigtigt

Det er yderst vigtigt at pleje jeres sociale relationer på arbejdspladsen og jævnligt arrangere et firmaarrangement, hvad end det er i København eller resten af Danmark. 

Et firmaarrangement i København er vigtigt af flere årsager, og det fører til mange gode fordele i den daglige arbejdsgang. Først og fremmest vil det rigtige firmaarrangement i København føre til øget arbejdsglæde og produktivitet. 

Arbejdsglæde og gode relationer går nemlig hånd i hånd, og derfor er det altså vigtigt at pleje disse. Et firmaarrangement i København hos Pulsevent kan f.eks. være via teambuilding, hvor der vil være fokus på at styrke jeres samarbejdsevne. Her vil medarbejderne lære hinandens styrker og svagheder at kende på tværs af forskellige afdelinger i virksomheden.

Ved at lære hinanden bedre at kende på et firmaarrangement i København, vil I opleve, at fællesskabet og sammenholdet på kontoret vil blive forbedret. Det er nemlig ikke alle kollegaer, der er lige ekstroverte og gode til at starte samtaler, hvorfor teambuilding og fællesaktiviteter kan styrke fællesskabet, hvor alle medarbejdere vil lære hinanden at kende på tværs af afdelinger. 

Ydermere vil et firmaarrangement i København bidrage til nye oplevelser i virksomheden, som I kan tale videre om, når I kommer hjem på arbejdspladsen. Et sjovt firmaarrangement vil være noget, der vil blive talt om i lang tid, og samtidig vil kollegaerne se frem til de næste aktiviter med Pulsevent. 

Det at komme ud af huset og de vante omgivelser på arbejdspladsen bidrager desuden til en øget motivation, og I kan derfor overveje at tage en længere tur til f.eks. Jylland, hvis I har kontor i København. Pulsevent kan sørge for jeres næste firmaarrangement i hele Danmark, hvorfor I har mulighed for at tage et længere stykke væk, hvis I ønsker det. 

Læs mere om vores teambuilding i Odense her. 

Firma aktiviteter København

Firma aktiviteter kommer i mange forskellige former og kan have fokus på alt fra sociale lege til motiverende foredrag og idrætsdage. Vi skræddersyer alle arrangementer og aktiviteter til hvert enkelt firma, da vi ønsker at omfavne alle deltagerne og firmaets kerne i de ting, vi arrangerer. 

Et firmaarrangement kan have mange fordele, og der er med sikkerhed ingen, der går hjem uden at have fået en god oplevelse eller endda nogle nye og tættere relationer. Vores firma aktiviteter er udviklet for at bidrage med udvikling og samarbejde på tværs af fagligheder. 

Hvis I skal afholde et møde eller en konference, er vi eksperter i at kickstarte sådanne arrangementer med høj energi, smil og inspirerende indslag. Vi kan hjælpe med afbræk fra den aktuelle dagsorden med sjove firma aktiviteter, der booster både humør og indlæring.

Vores bidrag kan variere i alt fra et energiboost på 15 minutter til en hel dag med teambuilding aktiviteter, der styrker relationerne og inkorporerer dagens faglige budskaber i fysiske aktiviteter. 

Hvis I har nogle specifikke ønsker eller behov, vil vi hellere end gerne planlægge aktiviteterne i samarbejde med jer, så vi sikrer at I får mest muligt udbytte og en dag lige efter jeres tanker.

FAQ

Hvad er der af firmaarrangement i København?

Der findes flere forskellige firmaarrangementer i København, hvor du hos Pulsevent har mulighed for at få et indblik i, hvad du kan tilmelde dig til. Du har mulighed for at se forskellige aktiviteter, som kan inspirere dig og dit team.

Hvor kan man finde firmaarrangement København?

Hos Pulsevent, kan du finde et hav af forskellige firmaarrangementer, som både er fysisk aktive og sjove at opleve.

Er der gode firmaarrangement København?

Der findes mange forskellige gode firmaarrangementer, som kan være en fordel for både en selv men også holdet som helhed. Der findes en masse forskellige aktiviteter, som gør det muligt for dig at finde den rette aktivitet til din virksomhed.

Hvad er prisen på et firmaarrangement København?

Hvis du ønsker at vide prisen på, hvad jeres næste firmaarrangement kommer til at koste, så kan I til fordel udfylde den pågældende formular på Pulsevents hjemmeside, og hvor I derfra får tilsendt et godt tilbud.

Inspiration til firmaaktiviter

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Night Games

Få en unik oplevelse, når vi slukker lyset og spiller bold i mørket. Ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys får I en helt særlig oplevelse. Boldspillene kan eksempelvis være: Basketball, fodbold, speedminton, battle, volleyball e.lign.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans, samarbejde og kreativitet. Holdene skal forsøge at forøge deres formue, ved at købe billigt og sælge dyrt i det komplekse marked. Handelsspillet kræver gode forhandlingsevner, rollefordeling og en sans for at samarbejde om det store overblik.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Storkommunikation

I forskellige udfordrende rammer, skal der videregives og modtages oplysninger. Her er det grundlæggende, at der anlægges en kreativ tilgang og opbygges en forståelse af dem, som man samarbejder med. Således er storkommunikation en sjov oplevelse, som kan åbne øjnene for nye kommunikationsformer og samarbejdselementer.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.

Firmaaktiviteter som ryser kollegaer og medarbejdere sammen på kryds og tværs

Stormester

I stormester udfordres den kreative tankegan når vi tager deltagerne igennem udfordrende opgaver, som man kender dem på tv. Der laves realistiske kulisser med kameramæmnd og tv studie.