Firmatur - Lad Pulsevent hjælpe jer med næste arrangement

Lad Pulsevent planlægge jeres firmatur, på den måde er i sikret den bedste og mest mindeværdige dag som sikrer medarbejderudvikling samtidig med personlig udvikling.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Nyd jeres firmatur

Er i på udkig efter en virksomhed som kan hjælpe jer med at skabe de perfekte rammer og planlægge en firmatur af enhver slags. Der kan nemlig være mange ideer til, hvordan jeres virksomhed ville få mest ud af et firmaarrangement med fokus på teambuilding, gode relationer eller måske en firmafest? Vi er eksperter indenfor alle slags arrangementer.

Så trænger medarbejderne til et firmaarrangement, som er i øjenhøjde med alle de indgående, kan i roligt tage kontakt til os, så vi sammen kan finde en løsning som er bedst for jeres virksomhed eller firmatur.

Hos pulsevent arrangerer vi forskellige former for firmatur arrangementer, tænker du at friluftsliv og overnatning, ville være noget for jeres arrangement? Det kan være at i gerne vil have mere fokus på teambuilding – Der er utallige af muligheder, men vi skræddersyer altid en specifik løsning til dig og din virksomhed, så jeres firmatur bliver ligesom i ønsker.

Vi garanterer jer en god oplevelse med mindeværdige aktiviteter og teambuilding øvelser som fremmer jeres relationer og kommunikation på arbejdspladsen. Yderligere er vores dygtige og kreative team bag jer, så jeres firmaarrangement og firmatur bliver eksekveret på bedste vis. 

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Bedste firmaarrangement i København

Hvorfor firmatur?

Hvorfor er det egentlig berigende for en arbejdsplads med en firmatur? Teambuilding, firmafest og arrangementer generelt er nogle nøgleord til, hvordan man skaber nogle gode rammer for ens kolleger eller medarbejdere. For der er ikke noget bedre for en arbejdsplads, end et godt arbejdsmiljø. Når det gælder oplevelser for firmaer, er det vigtigt at man ser i øjenhøjde med alle der er iblandt.

Det gældet uanset alder, køn, etnicitet m.v. da det kan være ekstremt godt og sundt for en arbejdsplads at få oplevelser som er udenfor arbejdspladsen og kan danne relationer på ny eller bygge på allerede eksisterende forhold. Dette er noget en firmatur i høj grad kan hjælpe på, udover at det giver mindeværdige og lærerige oplevelser.

Dog er det en tidskrævende affære at planlægge firmature, på samme tid som det er enormt vigtigt med øje for de små detaljer, på samme tid som der skal være overblik og koordinering i hele arrangementet. Det er noget vi er eksperter i og vi planlægger arrangementer på mange måder, så hvad end jeres behov er, kan i fuldende oplevelsen hos os.

Hvordan vi hjælper jeres firmatur

Uanset hvor i landet jeres firma er beliggende, kan vi arrangere jeres firmatur i hele Danmark. Det gælder både Jylland, Fyn, Sjælland eller København. Hos Pulsevent brænder vi for, at skabe de bedste rammer for jer samt give jer mindeværdige oplevelser som i kan have med jer resten af livet.

Vi stræber efter at skabe de bedste firmaarrangementer og har i en lang årrække været med til at stable en hel del events på benene. Det gælder både teambuilding, firmafest, firmatur og alt derimellem. Vi kan klart se en medarbejderudvikling som er både frugtbar i erhvervslivet, men som også i høj grad, kan bruges i det personlige liv væk fra arbejdet.

Det er i høj grad noget vi forsøger at implementere hos flere virksomheder, som kan fremme fællesskabet, så flere kan få et bedre arbejdsmiljø. Hvis i vælger et samarbejde med os, kan vi i fællesskab finde den perfekte plan for en firmatur for jeres virksomhed. Det gælder uanset, hvor i gerne vil hen.

Læs også mere om vores spændende teambuilding i Vejle og Aalborg her.

Firmatur

Inspiration til sjove aktiviteter til dit firmaarrangement

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Night Games

Få en unik oplevelse, når vi slukker lyset og spiller bold i mørket. Ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys får I en helt særlig oplevelse. Boldspillene kan eksempelvis være: Basketball, fodbold, speedminton, battle, volleyball e.lign.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans, samarbejde og kreativitet. Holdene skal forsøge at forøge deres formue, ved at købe billigt og sælge dyrt i det komplekse marked. Handelsspillet kræver gode forhandlingsevner, rollefordeling og en sans for at samarbejde om det store overblik.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Storkommunikation

I forskellige udfordrende rammer, skal der videregives og modtages oplysninger. Her er det grundlæggende, at der anlægges en kreativ tilgang og opbygges en forståelse af dem, som man samarbejder med. Således er storkommunikation en sjov oplevelse, som kan åbne øjnene for nye kommunikationsformer og samarbejdselementer.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.

Firmaaktiviteter som ryser kollegaer og medarbejdere sammen på kryds og tværs

Stormester

I stormester udfordres den kreative tankegan når vi tager deltagerne igennem udfordrende opgaver, som man kender dem på tv. Der laves realistiske kulisser med kameramæmnd og tv studie.