Firmatur - Lad Pulsevent hjælpe jer med næste arrangement

Lad Pulsevent planlægge jeres firmatur, på den måde er i sikret den bedste og mest mindeværdige dag som sikrer medarbejderudvikling samtidig med personlig udvikling.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Nyd jeres firmatur

Er i på udkig efter en virksomhed som kan hjælpe jer med at skabe de perfekte rammer og planlægge en firmatur af enhver slags. Der kan nemlig være mange ideer til, hvordan jeres virksomhed ville få mest ud af et firmaarrangement med fokus på teambuilding, gode relationer eller måske en firmafest? Vi er eksperter indenfor alle slags arrangementer.

Så trænger medarbejderne til et firmaarrangement, som er i øjenhøjde med alle de indgående, kan i roligt tage kontakt til os, så vi sammen kan finde en løsning som er bedst for jeres virksomhed eller firmatur.

Hos pulsevent arrangerer vi forskellige former for firmatur arrangementer, tænker du at friluftsliv og overnatning, ville være noget for jeres arrangement? Det kan være at i gerne vil have mere fokus på teambuilding – Der er utallige af muligheder, men vi skræddersyer altid en specifik løsning til dig og din virksomhed, så jeres firmatur bliver ligesom i ønsker.

Vi garanterer jer en god oplevelse med mindeværdige aktiviteter og teambuilding øvelser som fremmer jeres relationer og kommunikation på arbejdspladsen. Yderligere er vores dygtige og kreative team bag jer, så jeres firmaarrangement og firmatur bliver eksekveret på bedste vis. 

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Bedste firmaarrangement i København

Hvorfor firmatur?

Hvorfor er det egentlig berigende for en arbejdsplads med en firmatur? Teambuilding, firmafest og arrangementer generelt er nogle nøgleord til, hvordan man skaber nogle gode rammer for ens kolleger eller medarbejdere. For der er ikke noget bedre for en arbejdsplads, end et godt arbejdsmiljø. Når det gælder oplevelser for firmaer, er det vigtigt at man ser i øjenhøjde med alle der er iblandt.

Det gældet uanset alder, køn, etnicitet m.v. da det kan være ekstremt godt og sundt for en arbejdsplads at få oplevelser som er udenfor arbejdspladsen og kan danne relationer på ny eller bygge på allerede eksisterende forhold. Dette er noget en firmatur i høj grad kan hjælpe på, udover at det giver mindeværdige og lærerige oplevelser.

Dog er det en tidskrævende affære at planlægge firmature, på samme tid som det er enormt vigtigt med øje for de små detaljer, på samme tid som der skal være overblik og koordinering i hele arrangementet. Det er noget vi er eksperter i og vi planlægger arrangementer på mange måder, så hvad end jeres behov er, kan i fuldende oplevelsen hos os.

Hvordan vi hjælper jeres firmatur

Uanset hvor i landet jeres firma er beliggende, kan vi arrangere jeres firmatur i hele Danmark. Det gælder både Jylland, Fyn, Sjælland eller København. Hos Pulsevent brænder vi for, at skabe de bedste rammer for jer samt give jer mindeværdige oplevelser som i kan have med jer resten af livet.

Vi stræber efter at skabe de bedste firmaarrangementer og har i en lang årrække været med til at stable en hel del events på benene. Det gælder både teambuilding, firmafest, firmatur og alt derimellem. Vi kan klart se en medarbejderudvikling som er både frugtbar i erhvervslivet, men som også i høj grad, kan bruges i det personlige liv væk fra arbejdet.

Det er i høj grad noget vi forsøger at implementere hos flere virksomheder, som kan fremme fællesskabet, så flere kan få et bedre arbejdsmiljø. Hvis i vælger et samarbejde med os, kan vi i fællesskab finde den perfekte plan for en firmatur for jeres virksomhed. Det gælder uanset, hvor i gerne vil hen.

Læs også mere om vores spændende teambuilding i Vejle og Aalborg her.

Firmatur

Inspiration til sjove aktiviteter til dit firmaarrangement

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Night Games

Er du klar til boldspil i mørke? Få en unik oplevelse,

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans,

Storkommunikation

I storkommunikation udfordres det kommunikative og kreative samarbejde, og der skabes

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt