Teambuilding Aalborg - Skræddersyede oplevelser og events

Vi skræddersyer aktiviteter og events til alle anledninger og sætter en dyd i at hjælpe arbejdspladser med at blive rystet sammen gennem teambuilding i Aalborg.

Afspil video

Alle kan være med

Når I får os hos Pulsevent til at arrangere og planlægge jeres teambuilding, kan I være sikre på, at vi sørger for at alle kan være med. Vi tilrettelægger alle aktiviteter ud fra jeres behov, kompetencer og præferencer, så I alle kan få mest muligt ud af dagen. 

Det gælder både, hvad end det er fysiske aktiviteter eller andre former for lege og spil. Arrangementet er altså skræddersyet helt ud til fingerspidserne til jer. Vi kan også både afholde eventet på jeres interne faciliteter, samt steder I har udvalgt, eller steder vi finder til jer. Det er op til jer, hvor meget i selv vil have medbestemmelse, eller om I vil overlade planlægningen til os.

Vi har erfaring med arrangementer for over 500 virksomheder, som spænder over alt fra TV2 til Novo Nordisk og Carlsberg. I kan derfor trygt overlade planlægningen til os, da vi har stor erfaring.

For at skabe den bedste dag med aktiviteter, som I kan få mest muligt ud af alle sammen, vil vi altid gerne have et forudgående kendskab til jeres virksomhed og deltagerne. På den måde kan vi tage højde for jeres ønsker og behov.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.

Styrk de indbyrdes relationer

Uanset hvilket firma man arbejder i, er det vigtigste på en arbejdsplads, at der er gode indbyrdes relationer og god kommunikation både kollegerne og afdelingerne imellem. For at sikre et godt arbejdsmiljø, kan teambuilding være den perfekte kickstart mod et godt fagligt samarbejde og fælles samtaleemner over frokosten. 

Det er en god måde at styrke sammenholdet på ved at lave aktiviteter, der kræver både fysisk og kommunikativt samarbejde. Vi fokuserer på styrken i forskelligheder og faciliterer aktiviteterne for jer gennem en tryg og energifyldt guide. 

Der er forskellige tilbud at få hos os, når det kommer til teambuilding i Aalborg. I kan selv vælge, om I ønsker en hel dag med aktiviteter eller blot et par timer. Der kan være stort udbytte af begge muligheder, så det er op til jer at beslutte, hvilket format I ønsker.

Vi er eksperter i at planlægge og facilitere alt fra store til små events og aktiviteter til forskellige anledninger. Hvis din arbejdsplads skal rystes sammen, eller hvis du og dine kollegaer bare skal ud og have en dag med sjove og udfordrende oplevelser sammen, så er vi et oplagt samarbejde. 

Vores aktiviteter

Vi har et udbud af mange forskellige former for aktiviteter og lege, når der skal rystes sammen. Det spænder over alt fra det gode gamle Statego til Fembold, Hestevæddeløb og vores eget alternative boldspil, Pulsbold. 

Der er også aktiviteter, som er mindre fysiske og mere rettet mod kommunikation og kreativt samarbejde. I kan i samspil med os, planlægge de helt perfekte aktiviteter for jeres virksomhed og medarbejdere. 

Vi tilbyder også teambuilding i Vejle – læs mere her.

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

5 kamp

5 Kampen

5 Kamp 5 kamp styrker sammenholdet og relationerne på tværs af

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt