Teambuilding Aalborg - Skræddersyede oplevelser og events

Vi skræddersyer aktiviteter og events til alle anledninger og sætter en dyd i at hjælpe arbejdspladser med at blive rystet sammen gennem teambuilding i Aalborg.

Afspil video

Alle kan være med

Når I får os hos Pulsevent til at arrangere og planlægge jeres teambuilding, kan I være sikre på, at vi sørger for at alle kan være med. Vi tilrettelægger alle aktiviteter ud fra jeres behov, kompetencer og præferencer, så I alle kan få mest muligt ud af dagen. 

Det gælder både, hvad end det er fysiske aktiviteter eller andre former for lege og spil. Arrangementet er altså skræddersyet helt ud til fingerspidserne til jer. Vi kan også både afholde eventet på jeres interne faciliteter, samt steder I har udvalgt, eller steder vi finder til jer. Det er op til jer, hvor meget i selv vil have medbestemmelse, eller om I vil overlade planlægningen til os.

Vi har erfaring med arrangementer for over 500 virksomheder, som spænder over alt fra TV2 til Novo Nordisk og Carlsberg. I kan derfor trygt overlade planlægningen til os, da vi har stor erfaring.

For at skabe den bedste dag med aktiviteter, som I kan få mest muligt ud af alle sammen, vil vi altid gerne have et forudgående kendskab til jeres virksomhed og deltagerne. På den måde kan vi tage højde for jeres ønsker og behov.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.

Styrk de indbyrdes relationer

Uanset hvilket firma man arbejder i, er det vigtigste på en arbejdsplads, at der er gode indbyrdes relationer og god kommunikation både kollegerne og afdelingerne imellem. For at sikre et godt arbejdsmiljø, kan teambuilding være den perfekte kickstart mod et godt fagligt samarbejde og fælles samtaleemner over frokosten. 

Det er en god måde at styrke sammenholdet på ved at lave aktiviteter, der kræver både fysisk og kommunikativt samarbejde. Vi fokuserer på styrken i forskelligheder og faciliterer aktiviteterne for jer gennem en tryg og energifyldt guide. 

Der er forskellige tilbud at få hos os, når det kommer til teambuilding i Aalborg. I kan selv vælge, om I ønsker en hel dag med aktiviteter eller blot et par timer. Der kan være stort udbytte af begge muligheder, så det er op til jer at beslutte, hvilket format I ønsker.

Vi er eksperter i at planlægge og facilitere alt fra store til små events og aktiviteter til forskellige anledninger. Hvis din arbejdsplads skal rystes sammen, eller hvis du og dine kollegaer bare skal ud og have en dag med sjove og udfordrende oplevelser sammen, så er vi et oplagt samarbejde. 

Vores aktiviteter

Vi har et udbud af mange forskellige former for aktiviteter og lege, når der skal rystes sammen. Det spænder over alt fra det gode gamle Statego til Fembold, Hestevæddeløb og vores eget alternative boldspil, Pulsbold. 

Der er også aktiviteter, som er mindre fysiske og mere rettet mod kommunikation og kreativt samarbejde. I kan i samspil med os, planlægge de helt perfekte aktiviteter for jeres virksomhed og medarbejdere. 

Vi tilbyder også teambuilding i Vejle – læs mere her.

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

5 kamp

5 Kampen

Med 5 kamp kan I styrke sammenhold og relationer på tværs af grupper og deltagere. I kommer som gruppe igennem 5 kreative samarbejdsaktiviteter og discipliner, hvor der blandt andet er vores helt egen “Nak og Æd”, rengøringscurling, gambleren og meget andet. I er blot lovet smil, grin og samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.