Teambuilding Vejle - Aktiviteter og events for dit firma

Få styrket de indbyrdes relationer mellem kollegaer i de forskellige afdelinger gennem teambuilding i Vejle. Social trivsel er opskriften på et rart og produktivt arbejdsmiljø, så lær dine kollegaer bedre at kende gennem forskellige sjove og udfordrende aktiviteter. 

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Det kan vi hjælpe med

Vores kompetente team hos Pulsevent står klar til at skræddersy en dag eller et par timer med sjove og givende aktiviteter, der kan sætte gang i smilebåndene og sammenholdet. Vi tager højde for jeres præferencer og kompetencer, så vi kan planlægge aktiviteter, der imødekommer jeres behov bedst muligt. 

Det er vigtigt for os, at I får en sjov dag med udfordrende aktiviteter, der kan styrke sammenholdet eller ryste nye kollegaer sammen. En dag med teambuilding kan give stor gavn til både de sociale relationer, men også det faglige samarbejde på arbejdspladsen. 

Vi kan enten planlægge hele dagen for Jer og finde de perfekte steder i eller udenfor Vejle, eller I kan vælge at bruge jeres egne faciliteter. Vi skræddersyer hele arrangementet efter jeres præferencer. 

Pulsevent har lavet arrangementer for over 500 forskellige firmaer såsom DR, Novo Nordisk og Carlsberg. Vi har stor erfaring med at arrangere flere forskellige former for events, og intet er for stort eller småt til os. 

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.

Aktiviteter hele året rundt

Vi kan tilbyde en stor variation af arrangementer, der kan tilpasses enhver årstid. I de varmere måneder er det perfekt med aktiviteter såsom Stratego eller Hestevæddeløb udenfor, hvor de koldere perioder kan være oplagte til at udforske vores indendørs aktiviteter såsom Night Games. Alle aktiviteter kan dog tilpasses forskellige omgivelser – alt kan lade sig gøre.

Vores boldspil i mørke er en sjov og anderledes aktivitet, hvor det eneste lys er en selvlysende bold og knæklys. Vi har også andre mere traditionelle og velkendte aktiviteter, der er mere eller mindre aktive.
Vores arrangementer kan også have forskellige varigheder alt efter, hvad i foretrækker. Det kan enten vare et par timer, en hel dag eller sågar et helt døgn.

Vi tilbyder et event med overnatning i tipier, hvor dagen vil bestå af forskellige aktiviteter, der ryster jer sammen, hvor i om aftenen kan samles og slappe af omkring en lækker middag over bål. Tipierne er både vind- og vandtætte, så det kan også lade sig gøre i de koldere perioder.

I vores planlægning tager vi højde for, hvis nogle deltagere har skader eller skavanker, så alle kan være med og få en sjov dag. Vores aktiviteter er ikke sværere end, at alle kan være med uanset niveau af kondition og fysiske kompetencer. Vores events skal først og fremmest være sjove og inkluderende, så alle får en god oplevelse.

Vi tilbyder også teambuilding i Aalborg og teambuilding Nordjylland – læs mere her.

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

5 kamp

5 Kampen

5 Kamp 5 kamp styrker sammenholdet og relationerne på tværs af

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt