Teambuilding Nordjylland - Styrk jeres sammenhold

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge Pulsevent til jeres næste teambuilding event. Vi står klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres helt eget program ud fra jeres tanker og idéer, og hvis I bare ønsker at læne jer tilbage, og lade os klare planlægningen, så gør vi også gerne det.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Med os kan I være sikre på at få en sjov og udfordrende dag, der helt sikkert vil styrke jeres sammenhold, hvad end det er på arbejdspladsen eller i familien. Vi sørger for at bringe jer tættere på hinanden med vores aktiviteter og øvelser, som alle kan være med til uanset fysisk niveau. Tag kontakt til os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på teambuilding Nordjylland. 

Teambuilding aktiviteter til virksomheden eller privat

God kommunikation og tillid er nøgleordene for den gode arbejdsplads, og derfor er en investering i god teambuilding samtidig også en investering i arbejdspladsen og medarbejderne, både fagligt og socialt. Det er selvfølgelig også muligt at booke vores aktiviteter til andet end virksomheden. Måske hele familien skal en tur gennem teambuilding Nordjylland?

Hos Pulsevent kan vi skræddersy jeres teambuilding, så det passer til jeres behov. Ønsker I at bruge et par timer på en enkelt øvelse, eller skal i have fyldt en hel dag ud med forskellige aktiviteter? Vi kan endda også planlægge et forløb med overnatning, hvor I rigtigt kan blive rystet sammen.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Teambuilding Roskilde

Aktiviteter og øvelser som alle kan være med på

Vores team består af passionerede og dedikerede instruktører, der brænder for leg og idræt. Du kan derfor altid være sikker på, at vores teambuilding foregår i trygge rammer, der giver plads til latter og sammenhold. 

Vi udvikler aktiviteter til alle typer af events, og har et bredt udvalg af teambuilding øvelser klar til jer. Har I brug for at blive rystet sammen, og styrke jeres indbyrdes relationer? Eller ønsker I en aktiv dag med masser af boldspil og leg, som en pause fra den normale arbejdsdag? I kan også både få rørt jer, brugt hovedet og styrket samarbejdet med et spil Stratego.

Få et uforpligtende tilbud på teambuilding i Nordjylland

Vi har samlet nogle bud på, hvordan et arrangement med Pulsevent kan se ud, alt efter varigheden. Dette er blot eksempler på events fra 1,5 time til et helt døgn, og kan skræddersyes ud fra jeres ønsker og behov. 

Tøv ikke med at tage kontakt til os, vi vil med glæde hjælpe jer med at stable det bedste event på benene med teambuilding Nordjylland.

Inspiration til sjove aktiviteter til dit firmaarrangement

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Night Games

Er du klar til boldspil i mørke? Få en unik oplevelse,

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans,

Storkommunikation

I storkommunikation udfordres det kommunikative og kreative samarbejde, og der skabes

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt