Teambuilding Nordjylland - Styrk jeres sammenhold

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge Pulsevent til jeres næste teambuilding event. Vi står klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres helt eget program ud fra jeres tanker og idéer, og hvis I bare ønsker at læne jer tilbage, og lade os klare planlægningen, så gør vi også gerne det.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Med os kan I være sikre på at få en sjov og udfordrende dag, der helt sikkert vil styrke jeres sammenhold, hvad end det er på arbejdspladsen eller i familien. Vi sørger for at bringe jer tættere på hinanden med vores aktiviteter og øvelser, som alle kan være med til uanset fysisk niveau. Tag kontakt til os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på teambuilding Nordjylland. 

Teambuilding aktiviteter til virksomheden eller privat

God kommunikation og tillid er nøgleordene for den gode arbejdsplads, og derfor er en investering i god teambuilding samtidig også en investering i arbejdspladsen og medarbejderne, både fagligt og socialt. Det er selvfølgelig også muligt at booke vores aktiviteter til andet end virksomheden. Måske hele familien skal en tur gennem teambuilding Nordjylland?

Hos Pulsevent kan vi skræddersy jeres teambuilding, så det passer til jeres behov. Ønsker I at bruge et par timer på en enkelt øvelse, eller skal i have fyldt en hel dag ud med forskellige aktiviteter? Vi kan endda også planlægge et forløb med overnatning, hvor I rigtigt kan blive rystet sammen.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Teambuilding Roskilde

Aktiviteter og øvelser som alle kan være med på

Vores team består af passionerede og dedikerede instruktører, der brænder for leg og idræt. Du kan derfor altid være sikker på, at vores teambuilding foregår i trygge rammer, der giver plads til latter og sammenhold. 

Vi udvikler aktiviteter til alle typer af events, og har et bredt udvalg af teambuilding øvelser klar til jer. Har I brug for at blive rystet sammen, og styrke jeres indbyrdes relationer? Eller ønsker I en aktiv dag med masser af boldspil og leg, som en pause fra den normale arbejdsdag? I kan også både få rørt jer, brugt hovedet og styrket samarbejdet med et spil Stratego.

Få et uforpligtende tilbud på teambuilding i Nordjylland

Vi har samlet nogle bud på, hvordan et arrangement med Pulsevent kan se ud, alt efter varigheden. Dette er blot eksempler på events fra 1,5 time til et helt døgn, og kan skræddersyes ud fra jeres ønsker og behov. 

Tøv ikke med at tage kontakt til os, vi vil med glæde hjælpe jer med at stable det bedste event på benene med teambuilding Nordjylland.

Inspiration til sjove aktiviteter til dit firmaarrangement

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Night Games

Få en unik oplevelse, når vi slukker lyset og spiller bold i mørket. Ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys får I en helt særlig oplevelse. Boldspillene kan eksempelvis være: Basketball, fodbold, speedminton, battle, volleyball e.lign.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans, samarbejde og kreativitet. Holdene skal forsøge at forøge deres formue, ved at købe billigt og sælge dyrt i det komplekse marked. Handelsspillet kræver gode forhandlingsevner, rollefordeling og en sans for at samarbejde om det store overblik.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Storkommunikation

I forskellige udfordrende rammer, skal der videregives og modtages oplysninger. Her er det grundlæggende, at der anlægges en kreativ tilgang og opbygges en forståelse af dem, som man samarbejder med. Således er storkommunikation en sjov oplevelse, som kan åbne øjnene for nye kommunikationsformer og samarbejdselementer.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.

Firmaaktiviteter som ryser kollegaer og medarbejdere sammen på kryds og tværs

Stormester

I stormester udfordres den kreative tankegan når vi tager deltagerne igennem udfordrende opgaver, som man kender dem på tv. Der laves realistiske kulisser med kameramæmnd og tv studie.