HVEM ER VI?

VOKSNE LEGER FOR LIDT!

Vi synes, at voksne leger for lidt.

Og det vil vi gerne gøre noget ved.

Vi elsker at lege og har specialiseret os i leg – både praktisk og teoretisk.

Legen kan noget helt særligt! Den kan skabe alt fra fællesskaber, pusterum, sjove oplevelser, latter, sammenhold og meget mere…

Vi glæder os til at lege med jer!

VORES ENGAGEREDE INSTRUKTØRER​

Til arrangementerne vil I møde vores søde og dedikerede instruktører. Hvem og hvor mange afhænger af arrangements størrelse og indhold. Men én ting er sikkert. 

De er klar til at give jer verdens bedste dag!

MIKKEL CURTH

Jeg uddannet cand. scient i idræt med speciale i læring, motivation og leg.

På min vej har jeg arbejdet som idrætshøjskolelærer og ekstern lektor på Aalborg Universitet. 

Min passion er, at skabe gode oplevelser for alle vores kunder – og så elsker jeg at lege!

Det er vigtigt for mig, at alle kan deltage og føle sig nyttige. Det skal være en tryg og rar oplevelse.

Jeg glæder mig til at hjælpe jer igennem hele processen. Fra det første møde til afviklingen af eventen. 

JONAS PALLESEN

Jeg er firmaets bindeled til mellem den aktive verden og det psykologiske fagfelt, og stræber efter at kombinere disse elementer i jeres arrangementer.
 
Jeg tror på at samarbejde, rummelighed og afklaring er vejen til trivsel og den gode præstation. 
 
Jeg har gennem de sidste 12 år repræsenteret Dansk Karate Forbunds landshold, og forsøger at kvalificere mig til OL i Tokyo 2020.
Ved siden af sporten studerer jeg psykologi – med særlig interesse i de psykologiske dynamikker, som er afgørende for at teams og individer kan trives og præstere optimalt. Jeg samarbejder i den sammenhæng med Team Danmark, og har bl.a. været med til at formulere og udvikle deres teammodel. 

Og så et lille indblik i vores syn på leg

LEG ER ALVOR...

… men alvor af en anden orden end den, som eksisterer uden for legens rammer. 

Sådan skrev legeforsker Jørn Møller i 1990, og citatet illustrerer på bedste vis legens væsen. Leg skal tages alvorligt indenfor de rammer, som legen angiver. Ellers er der ingen leg. Leg er alvor for de personer, der indgår i legen.

At lege kræver indlevelse, hvor man giver sig hen i legen. Tør lade følelser, lyster mm. komme til udtryk i legen.

Når vi bliver voksne glemmer vi ofte legens betydning. Vi opfatter ofte leg som en børneaktivitet, men leg er og har altid været nøglen til menneskets udvikling, som legeforskeren Ann Charlotte Thorsted (2013) forklarer det. Hun har bl.a. vist, hvorledes leg kan understøtte innovation, kommunikation og samarbejde blandt medarbejderne på bl.a. LEGO. Legen er medvirkende til at åbne en anden tid, et andet rum, der ikke styres af den effektive arbejdslivstænkning.

Livet får sin egen rytme, hvor vi forbindes med hinanden, skaber glæde, kreativitet, fornyet energi og engagement (ibid.). Legen giver os muligheden for at komme i kontakt med livet selv.

Men vi oplever det kun, hvis vi går ind i legen og lader den opsluge os. Det er her, at børns umiddelbarhed og fantasi er at misunde.

Men den gode leg er ikke bare at tage for givet, men kan skabes gennem de rette rammer. Rammer, som vi har specialiseret os i at skabe for både børn og voksne. Vi ønsker, at I skal opleve legens forunderlige verden.

Og for os instruktører er det befriende, at kunne få lov til at være opslugt i en anden verden for en stund, hvor der gælder andre regler, end der gælder uden for legens rammer. Vi går i hvert fald op i legen – Og vi glæder os til at lege med jer!

Møller, Jørn, 1990, Ninas Ballon, Gerlev Idrætshøjskole Årsskrift, 19-20; Thorsted, Ann Charlotte, 2013, Den legende organisation, L&R Business

Luk menu