Holdet bag

Vores team består af dedikerede og passionerede mennesker, der alle brænder for idræt, leg og teambuilding, og som ønsker at skabe de bedste forudsætninger, for et vellykket arrangement.

Hvad er teambuilding?

Vi startede i 2011 og har siden afviklet utallige arrangementer over hele landet.

For os handler det om at skabe skræddersyede og nærværende events og temabuilding aktiviteter, som passer til vores kunder.

Den daglige ledelse består af Mikkel Curth og Nikolaj Bonde, og derudover har vi tilknyttet 50 eksterne instruktører, som altid er klar på at rykke ud til alle typer af events.

Mikkel Curth

Jeg uddannet cand. scient i idræt med speciale i læring, motivation og leg. På min vej har jeg arbejdet som idrætshøjskolelærer og ekstern lektor på Aalborg Universitet.

Min passion er, at skabe gode oplevelser for alle vores kunder – og så elsker jeg at lege!

Det er vigtigt for mig, at alle kan deltage og føle sig nyttige. Det skal være en tryg og rar oplevelse.

Jeg glæder mig til at hjælpe jer igennem hele processen. Fra det første møde til afviklingen af eventen.

MikkelCurth
Nikolaj-Bonde

Nikolaj Bonde

Med baggrund i personlig træning, coaching, kostvejledning samt sportsterapi har jeg en bred erfaring inden for træning, vejledning og behandling.

Glæden ved idræt, glæden ved at have en aktiv hverdag og muligheden for at teamudvikle gennem leg og idræt tiltaler mig. Jeg elsker at hjælpe folk til at få en mere aktiv hverdag.Ingen er ens, alle er forskellige – derfor skræddersyet vi alle vores forløb hos Pulsevent.

Jeg ser frem til at finde frem til det helt rigtige event for dig og din begivenhed.

Mød nogle af vores dygtige instruktører

Hvad er teambuilding?

Vores tanker om leg

Voksne leger for lidt

Vi elsker at lege og har specialiseret os i leg – både praktisk og teoretisk. Legen kan noget helt særligt! Den kan skabe alt fra fællesskaber, pusterum, sjove oplevelser, latter, sammenhold og meget mere…

Vi glæder os til at lege med jer!

Leg er alvor...

… men alvor af en anden orden end den, som eksisterer uden for legens rammer.

Sådan skrev legeforsker Jørn Møller i 1990, og citatet illustrerer på bedste vis legens væsen. Leg skal tages alvorligt indenfor de rammer, som legen angiver. Ellers er der ingen leg. Leg er alvor for de personer, der indgår i legen.

At lege kræver indlevelse, hvor man giver sig hen i legen. Tør lade følelser, lyster mm. komme til udtryk i legen.

Når vi bliver voksne glemmer vi ofte legens betydning. Vi opfatter ofte leg som en børneaktivitet, men leg er og har altid været nøglen til menneskets udvikling, som legeforskeren Ann Charlotte Thorsted (2013) forklarer det. Hun har bl.a. vist, hvorledes leg kan understøtte innovation, kommunikation og samarbejde blandt medarbejderne på bl.a. LEGO. Legen er medvirkende til at åbne en anden tid, et andet rum, der ikke styres af den effektive arbejdslivstænkning.

Livet får sin egen rytme, hvor vi forbindes med hinanden, skaber glæde, kreativitet, fornyet energi og engagement (ibid.). Legen giver os muligheden for at komme i kontakt med livet selv.

Så lad os lege med jer, til jeres næste firmaevent, teambuilding eller et helt tredje arrangement.