Få inspiration til jeres næste event

Alle events skræddersyes til jeres behov. På baggrund af hvem I er og jeres mål med eventet, udarbejder vi et tilbud. Her på siden kan I finde inspiration til aktiviteter.

Eksempler på aktiviteter

Jeres event kan sættes sammen på mange måder. Aktiviteterne som er beskrevet nedenfor kan give noget inspiration til konkrete aktiviteter som et event kan indeholde. Derudover kan I her få inspiration til hvordan en event kan sammensættes ud fra de forskellige aktiviteter.

Storkommunikation

I forskellige udfordrende rammer, skal der videregives og modtages oplysninger. Her er det grundlæggende, at der anlægges en kreativ tilgang og opbygges en forståelse af dem, som man samarbejder med. Således er storkommunikation en sjov oplevelse, som kan åbne øjnene for nye kommunikationsformer og samarbejdselementer.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.

5 kamp

5 Kampen

Med 5 kamp kan I styrke sammenhold og relationer på tværs af grupper og deltagere. I kommer som gruppe igennem 5 kreative samarbejdsaktiviteter og discipliner, hvor der blandt andet er vores helt egen “Nak og Æd”, rengøringscurling, gambleren og meget andet. I er blot lovet smil, grin og samarbejde.

Firmaaktiviteter som ryser kollegaer og medarbejdere sammen på kryds og tværs

Stormester

I stormester udfordres den kreative tankegan når vi tager deltagerne igennem udfordrende opgaver, som man kender dem på tv. Der laves realistiske kulisser med kameramæmnd og tv studie.

Laser Lerdueskydning som teambuilding

Laser Lerdueskydning

En moderne og sikker variant af traditionel lerdueskydning, der bruger avanceret teknologi til at simulere skydning uden brug af rigtige haglgeværer eller lerduer. I stedet for rigtige skud affyres en uskadelig laserstråle mod virtuelle lerduer.

Lasergames i hele landet

Lasergames

Det perfekte spil til jer, som godt vil have adrenalin, men som ønsker at slippe for blå mærker. Vi har et fleksibelt setup, som gør at vi kan lave det i hele landet.

mobilt escape room er en sjov teambuilding aktivitet

Mobilt Escape Room

Prøv vores mobile Escape Rooms. Sjove og gennemført teambuilding koncepter med fokus på samarbejde og kreativitet, der kan laves hvor som helst.

Nak og æd med pulsevent

Nak og Æd

Få en uforglemmelig oplevelse med vores Nak og Æd koncept. Sjovt teambuilding format med mad i naturen og overnatning i tippier.

Masterchef event er sjovt

Masterchef

Er du klar til at opleve kulinarisk magi og spænding som aldrig før? Vi byder velkommen til vores spændende “Masterchef” event, hvor vi giver dig mulighed for at opleve spændingen og stemningen fra det populære TV-program.

Vild med dans er et sjovt og populært event

Vild med dans

I vores Vild med dans event får i en unik oplevelse, som bygges op omkring det populære tv-program med kameramænd, scene, dommere, live publikum og meget andet. Alle kan være med uanset om man vil danse eller ej!

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Night Games

Få en unik oplevelse, når vi slukker lyset og spiller bold i mørket. Ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys får I en helt særlig oplevelse. Boldspillene kan eksempelvis være: Basketball, fodbold, speedminton, battle, volleyball e.lign.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans, samarbejde og kreativitet. Holdene skal forsøge at forøge deres formue, ved at købe billigt og sælge dyrt i det komplekse marked. Handelsspillet kræver gode forhandlingsevner, rollefordeling og en sans for at samarbejde om det store overblik.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Få et uforpligtende tilbud

Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.

Mikkel-uai-258x258

Mikkel Curth, Event Manager