Firmaevent i København, Sjælland og Jylland

Hos Pulsevent har vi stor erfaring med at arrangere firmaevents og lave firmaaktiviteter i både København, på resten af Sjælland og i Jylland. Derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig, uanset hvor din virksomhed er beliggende.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Firmaevent med Pulsevent på Sjælland og i Jylland

Vi specialiserer os i sjove og udfordrende aktiviteter, der passer til ethvert firmaevent i både Jylland og på Sjælland, og som alle, unge som gamle, med eller uden god fysisk form, kan deltage i og få noget ud af.

Vores aktiviteter til dit firmaevent vil nemlig både udfordre dig og dine kollegaer på samarbejdet, kreativitet og lattermuskel. Vi søger nemlig at gøre vores aktiviteter både udfordrende og sjove på samme tid, så de hverken virker uoverskuelige eller kedelige.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.

Tag hele virksomheden og flere med til firmaevent

Uanset størrelsen på jeres virksomhed, så har vi gode løsninger til firmaaktiviteter til dit næste firmaevent. Vi, som eventbureau, har nemlig masser af erfaring med både store og små virksomheder i Jylland og i København og på resten af Sjælland. Vi har samarbejdet med virksomheder som DR og Novo Nordisk, der har fået udfordret deres kreativitet og kommunikationsevne.

Vil det firmaevent, som du står og skal planlægge, også inkludere kærester, ægtefæller og eller børn, så er det intet problem. Vi har nemlig før arbejdet med store grupper af mennesker, som har forskellige aldre, forme og motivationer for at være til stede. Derfor kan vi helt sikkert også lave et sjovt firmaevent for en blandet flok.

firmaevent i København, på Sjælland og i Jylland

Styrk dine ansatte til bedre sammenhold

Teambuilding og firmaaktiviteter har de sidste mange år været en populær måde at ryste en kollegial flok sammen på, og det er kun stigende i antallet af virksomheder, som ser værdi i at lave et firmaevent med aktiviteter, teambuilding og meget andet aktivt indblandet. 

Der er de senere år også kommet mere fokus på trivsel på arbejdspladserne i Danmark, og hvordan det sociale og et godt teamwork på tværs i virksomheden er essentielt for en god og effektiv arbejdsplads med glade medarbejdere.

Et firmaevent i København, Sjælland, Jylland, eller hvor I end befinder jer, vil derfor altid være givende for din virksomhed – uanset aktivitetsniveau. Vi hjælper jer med at skræddersy det helt perfekte firmaevent, hvor alle kan være med.

Styrk derfor dine ansatte til et bedre sammenhold, højere produktivitet og generelt hav en sjov dag med masser af leg og aktivitet. Vi står for det praktiske med planlægning og afholdelse.

Inspiration til firmaaktiviter

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Night Games

Få en unik oplevelse, når vi slukker lyset og spiller bold i mørket. Ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys får I en helt særlig oplevelse. Boldspillene kan eksempelvis være: Basketball, fodbold, speedminton, battle, volleyball e.lign.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans, samarbejde og kreativitet. Holdene skal forsøge at forøge deres formue, ved at købe billigt og sælge dyrt i det komplekse marked. Handelsspillet kræver gode forhandlingsevner, rollefordeling og en sans for at samarbejde om det store overblik.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Storkommunikation

I forskellige udfordrende rammer, skal der videregives og modtages oplysninger. Her er det grundlæggende, at der anlægges en kreativ tilgang og opbygges en forståelse af dem, som man samarbejder med. Således er storkommunikation en sjov oplevelse, som kan åbne øjnene for nye kommunikationsformer og samarbejdselementer.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.

Firmaaktiviteter som ryser kollegaer og medarbejdere sammen på kryds og tværs

Stormester

I stormester udfordres den kreative tankegan når vi tager deltagerne igennem udfordrende opgaver, som man kender dem på tv. Der laves realistiske kulisser med kameramæmnd og tv studie.

Stort udvalg af aktiviteter til dit firmaevent

Hvad end din virksomhed er at finde på Sjælland eller i Jylland, så er der masser af muligheder for dit firmaevent. Det er endda ikke et problem, hvis I er beliggende i København eller andre storbyer, hvor der ikke findes ret mange skove eller større grønne arealer.

Ønsker I bare, at firmaeventet skal foregå på kontoret i København, så har vi også erfaring med mødeaktiviteter, der kan udføres, når mødet skal piftes lidt op og hverdagen skal have lidt ekstra krymmel på toppen. Disse aktiviteter kan vare i alt fra 15 minutter til flere timer, hvor du og dine kollegaer udfordres på sjoveste vis.

Ligger virksomheden derimod i et mindre byområde, hvor der både er større grønne arealer og skove, så har vi mulighed for at planlægge både holdorientering i skoven eller lave ‘Mesterskaberne i Pulsbold’ på den lokale idrætsforenings fodboldbaner.

Der er altså masser af aktiviteter at vælge imellem, og vi sætter os gerne ned sammen med dig, på Sjælland eller i Jylland, og finder ud af, hvad der ville fungere bedst for netop din stab, så de både får en sjov dag med masser af udfordring og lærer hinanden bedre at kende.

Vi kan i fællesskab skræddersy præcis den dag, du ønsker.

Meget mere end bare et firmaevent

Foruden de mange ovennævnte aktiviteter som vi tilbyder i storbyer som København, eller i grønne områder rundt omkring i Jylland og på Sjælland, så kan vi også lave både kurser, workshops og foredrag for dig og dine medarbejdere til det næste firmaevent.

Hvis du er lidt træt af, at alle virksomhedens firmaevents altid skal omhandle høj puls og aktivitet, så kontakt os og så tager vi en snak om alternative aktiviteter.

Vi går meget op i, at et firmaevent bestemt ikke skal være kedeligt, og mener desuden, at man sagtens kan have det sjovt, uanset om man ikke er ude og bevæge sig eller er aktiv.

firmaevent for alle i København, på Sjælland og i Jylland

Strategiske spil

Er jeres team særligt gode til strategi eller kunne I tænke jer at udvikle jeres strategiske sans? Vi har sørget for aktiviteter til firmaarrangementer eller firmaevents  i København, som netop byder på dette.

Prøv Handelsspillet, som handler om at forøge ens holds formue ved at sælge dyrt og købe billigt i et kompleks marked. Her bliver spillernes strategiske sans udfordret og udviklet. Samarbejde og en god rollefordeling er essentiel for spillet, og vil helt sikkert bidrage til en masse nye evner og tanker efterfølgende.

Vores aktivitet i Storkommunikation handler stadig om strategi, men også i endnu højere grad om spillernes kommunikationsevner, som her vil blive testet og sat på prøve. Vi opstiller til jeres firmaevent forskellige udfordrende rammer, hvor oplysninger skal vidergives. Denne aktivitet er både sjov, udfordrende og meget lærerig.

Netop strategiske spil er gode for dine ansatte til et firmaevent, så de videreudvikler på deres evne til at tænke ud af boksen og konstant finde nye og gode løsninger, med et fælles mål for holdet. Derudover skaber denne type leg og spil kreative og strategiske bånd mellem de ansatte, og kommunikationen kommer her i forsædet.

Gå hele vejen med dit næste firmaevent

Vil du mere end bare en gang rundbold på den lokale fodboldbane eller en samarbejdsdag på kontoret, så kan vi tilbyde dig noget helt særligt – både på Sjælland og i Jylland.

Hos Pulsevent arrangerer vi nemlig også tipiture, hvor du og din virksomhed kan komme ud af København og lave sjove aktiviteter i det fri, og hvor dagen afsluttes med lækker mad over bål eller en skøn gourmetmiddag tilberedt af vores tilknyttede kok og naturligvis overnatning i en tipi.

En sådan tipitur, uanset om det er i København, et andet sted på Sjælland eller i Jylland, så er det en god måde at give jer ro til at danne bånd. Netop denne gode tid kan fremme de dybere samtaler og snakke, når tiden er til det. Det kan styrke ethvert sammenhold.

Vi arrangerer din firmatur – læs mere her.

Leg er ikke kun for børn - prøv det til et firmaevent på Sjælland, København eller i Jylland

Hos Pulsevent elsker vi tanken om at voksne fortsat godt kan lege, såvel som børn. Det er faktisk sundt og frisindigt. Til et firmaevent er det derfor også den perfekte måde at løsne op i nogle relationer, roller og liv blandt kolleagerne.  

Vi har uanede af forskellige muligheder, foruden de førnævnte, og det handler blot om at slippe tøjlerne og være klar på leg – det lærer man af. Du træner både muskler og latteren. 

Kom godt i gang med legene med et godt Hestevæddeløb, hvor I kan dyste mod hinanden til et par gode konkurrerende lege, eller hvor I dyster jeres bold-arm i vores “Mesterskaber i Pulsbold”. 

Det kan også være passende for jeres flok at komme indendøre og slå jer løs med en omgang Battle, hvor snebold krigen er blevet til en leg indenfor og hvor den barnlige sjæl rigtig kan få frit spil. Få et godt smil frem til dit firmaevent på Sjælland, i København eller rundt omkring i Jylland.

 

Lyder det som noget, du kunne forestille dig, at du og dine kollegaer ville have lyst til, så tøv endelig ikke med at ringe. Vi hjælper jer med at skræddersy præcis jeres program og firmaevent. I mellemtiden kan du se mere om os på vores Facebook og Instagram profiler. Læs også mere om vores spændende teambuilding i Vejle, Odense og Aalborg her.