Teambuilding Odense - Aktivt firmaarrangement eller event

Det er ikke usædvanligt, og da slet ikke sjældent, at firmaer, såvel som private, afholder teambuilding og andre sjove events i Odense. Derfor findes der også mange muligheder for at kunne ryste sit team godt og grundigt igennem.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Hos Pulsevent har vi specialiseret os i at lave teambuilding og andre sjove aktive temadage, som både har fokus på aktivitet, sjov og læring. Derfor kan du også være sikker på, at du og dine kolleger vil blive udfordret, være aktive på en sjov måde og samtidig lære hinanden bedre at kende.

Vi kan hjælpe med både planlægning af et underholdende firmaarrangement, men også eksekveringen af det, hvis I skulle behøve hjælp til dette.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Teambuilding odense

Mange sjove aktiviteter

Der er naturligvis altid forskel på, hvad det er for nogle typer, som arbejder i den virksomhed, som vi hjælper. Nogle er ganske aktive selv, og derfor vil de også gerne udfordres noget mere fysisk, end andre vil.

I den modsatte ende, arbejder vi også både med ældre og mindre aktive personer, og derfor har vi også stort forbehold for både fysiske udfordringer og dårlig kondition. Dette er bestemt ikke noget, man skal skamme sig over. Vi skal nok sørge for, at det bliver sjovt alligevel.

Skal dagen være til den helt aktive side, med højt tempo og store udfordringer, så kan nogle af vores aktiviteter til teambuilding, som ‘Hestevæddeløb’ eller ‘Mesterskaberne i Pulsbold være gode aktiviteter for jer.

Er I mere til team building med fokus på det underholdende og ryste-sammen, end at få puls markant op, så kan aktiviteter, som ‘Storkommunikation’ eller ‘Handelsspillet’ måske være noget for jer. Her handler det nemlig i høj grad om at bruge hovedet og arbejde sammen.

Lad os ryste jer sammen i Odense

Vores teambuilding bliver udformet helt ud fra jeres bekostning og ønsker, og derfor vil et forløb også være ganske individuelt og personligt, fra virksomhed til virksomhed, og fra gruppe til gruppe.

Vi kan både modificere vores aktiviteter, så de passer til jeres niveau og kondition, og så kan vi også sagtens hjælpe med at finde aktiviteter, som er underholdende for netop jeres team.

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan lave af sjove og anderledes løsninger til team building og andet firmaarrangement i Odense. Vi er at få fat i på både telefon: +45 40 89 20 91 såvel som per mail: info@pulsevent.dk.

Her vil vi svare tilbage så hurtigt som muligt på jeres henvendelse, så vi hurtigt, nemt og i samarbejde kan få stablet en god teambuilding på benene for netop jeres virksomhed eller anden gruppe. Skulle der være spørgsmål, svarer vi naturligvis også gerne på disse.

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

5 kamp

5 Kampen

5 Kamp 5 kamp styrker sammenholdet og relationerne på tværs af

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt