Teambuilding Nordsjælland - ryste sammen aktiviteter

Står du og skal planlægge en dag med dine kolleger, hvor I skal samarbejde og styrke jeres relationer, er det helt oplagt, at du allierer dig med vores dygtige og professionelle instruktører hos Pulsevent.

teambuilding nordsjealland

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Vi er eksperter i at planlægge og udføre teamdage med fokus på kommunikation, fysisk aktivitet og strategiske udfordringer. Det er helt essentielt for os, at I får en spændende og lærerig dag på Nordsjælland, hvor I har det sjovt samtidig med, at I bliver udfordret på bedste vis.

Det er vigtigt for at have det godt på en arbejdsplads, at der er en behagelig atmosfære medarbejderne imellem. Til at skabe netop dét fungerer teambuilding rigtig godt, da I både lærer jer selv og egne præferencer at kende, men også kan opnå en dybere indsigt og forståelse for jeres kolleger. 

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Mikkel-uai-258x258

Mikkel Curth,, Event Manager

Lærerige øvelser på Nordsjælland

Hos Pulsevent har vi for øje at planlægge en dag for jer, der er tilpasset jeres behov og ønsler. Vi hører derfor meget gerne fra jer, hvis der er nogle af vores aktiviteter, der særligt har jeres interesse, og som derfor skal inkorporeres i jeres event.

Vi er også meget åbne overfor at inddrage jeres egne ideer, når vi skal lege og samarbejde på Nordsjælland. Hvis I derimod er helt åbne for at afprøve noget nyt og udfordrende, planlægger vi også gerne en dag for jer, som I ikke selv har indflydelse på, før I dukker op og skal afholde jeres teambuilding dag. 

Vores øvelser er for alle, og derfor kan både store som små uanset højde, drøjde og kondition være med. Det er i fællesskab med hver af jeres personlige komptencer, at I opnår en succesfuld teambuilding på Nordsjælland.

Vi ser meget frem til at sætte jer igang med aktiviteter, der styrker jeres relationer samt kommunikative og strategiske sans på en sjov og anderledes måde. 

Læs mere om vores andre mulige evens på Sjælland her

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

5 kamp

5 Kampen

5 Kamp 5 kamp styrker sammenholdet og relationerne på tværs af

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt