Teambuilding i Nordsjælland - find det perfekte sted til dit teambuilding event

Står du og skal planlægge en teambuilding aktivitet eller dag for dine kolleger i Nordsjælland er du landet det rigtige sted. Der er massere af fantastiske steder på Nordsjælland, hvor der kan afholdes teambuilding aktiviteter. Uanset hvor på I Nordsjælland I ønsker det, står vi klar til at levere en uforglemmelig oplevelse. Vi tilpasser os med lethed til jeres valgte sted eller assisterer med at finde den perfekte lokation. Lad dig inspirere til valg af lokation på denne side.

teambuilding nordsjealland

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Inspiration til teambuilding lokationer i Nordsjælland

Vi arbejder med mange forskellige samarbejdspartnere, som kan være med til at skabe de perfekte rammer og omgivelser for jeres arrangement. Få inspiration herunder til forskellige lokationer i Nordsjælland. 

Helsingør:

 

Hillerød:

 

Fredensborg:

 

Hornbæk:


Helsinge:

 
Smidstrup:

 

Gilleleje:

 

Skodsborg:

 
 

Hvorfor vælge at samarbejde med Pulsvent?

Pulsevent har specialiseret sig i at arrangere teambuilding og andre underholdende, aktive temadage med fokus på aktivitet, sjov og læring. Du kan derfor være tryg ved, at du og dine kolleger vil blive udfordret, deltage i sjove aktiviteter og samtidig styrke jeres gensidige forståelse.

Vi står til rådighed for både at hjælpe med planlægningen af et underholdende firmaarrangement og at eksekvere det, hvis I har brug for assistance.

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Mikkel-uai-258x258

Mikkel Curth, Event Manager

Lad os ryste jer sammen i Nordsjælland

Vores teambuilding-aktiviteter skræddersys efter jeres specifikke ønsker og behov, hvilket gør hvert forløb unikt og personligt tilpasset både virksomheder og grupper.

Tag kontakt i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan skabe sjove og unikke løsninger til teambuilding og andre firmaarrangementer i Nordsjælland. Vi kan nås både telefonisk på +4540110984 og via e-mail på info@pulsevent.dk.

Vi vil svare prompte på jeres henvendelse, så vi sammen kan planlægge en skræddersyet teambuildingdag tilpasset præcis jeres virksomhed eller gruppe. Eventuelle spørgsmål er naturligvis også velkomne, og vi står klar til at besvare dem.

 

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

5 kamp

5 Kampen

Med 5 kamp kan I styrke sammenhold og relationer på tværs af grupper og deltagere. I kommer som gruppe igennem 5 kreative samarbejdsaktiviteter og discipliner, hvor der blandt andet er vores helt egen “Nak og Æd”, rengøringscurling, gambleren og meget andet. I er blot lovet smil, grin og samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.