Krig kortspil regler - sådan spiller du et spil kort

Hos Pulsevent giver vi dig nu de specifikke krig kortspil regler, som absolut er et af de nemmeste spil at lære. Det er meget simple regler, og I skal blot være 2 spillere for at duellere og udfordre hinanden.

krig kortspil regler

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Spilletiden på dette kortspil ‘Krig’ er af kortere varighed, så I kan nemt hive et kortspil af 52 kort frem og dyste to mod to i frokostpausen, på den korte togtur eller bare derhjemme.

Hvis der er jokere blandt jeres kort, skal disse fjernes, så I blot har 52 kort. Disse skal fordeles ligeligt mellem jer, så I hver har 26 kort.

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Mikkel-uai-258x258

Mikkel Curth,, Event Manager

Regler i Krig

  • Det gælder om at sidde med alle kortene i sit kortspil, når spillet er omme. Man vinder den anden spiller kort ved at have en højere værdi på sit kort end sin modstander.

  • Spillet foregår ved, at man begge to samtidig smider et kort på bordet med billedsiden opad. Dén, hvis kort har den højeste værdi, får begge kort og kan lægge dem nederst i sin egen bunke af kort.

  • Værdien, fra lavest til højest, på kortene lyder således: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, knægt, dame, konge, es. Dermed slår en es alle andre kort.

  • Hvis begge spillere vender et kort, med samme værdi, samtidig, råber man ‘Krig’. Herved lægger begge spillere tre kort på bordet med billedsiden nedad og ovenpå det lægges et nyt kort med billedsiden opad.

  • Spilleren, der har den højeste værdi på det øverste kort, vinder så modstanderens første kort, og de fire kort, der efterfølgende blev smidt på bordet.

  • De samme regler gentages, hvis der skulle udbryde Krig igen.

Kortspil og andre spil

Du kan nemt og enkelt også udfordre dig selv i et spil Krig, eller et andet kortspil, online.

Hvis du er interesseret i et andet kortspil eller brætspil, som du kan spille i større selskaber, så kan du her på siden også læse om regler, der gælder, til spillene Fisk, Casino, Kallaha og mange flere.

Vi håber, at de simple regler, har givet dig lyst til at udfordre en makker i Krig. Må den bedste vinde. God fornøjelse!

Fysiske, sjove aktiviteter

Er du mere til lege og spil, hvori der indgår et fysisk aspekt, og hvor pulsen gerne må komme op, så har vi et hav af muligheder for at samle venner, familie og kolleger til sjov og spas. 

Hos Pulsevent har vi et dygtigt team, der er uddannede inden for forskellige idrætsdiscipliner, kommunikationsøvelser samt strategi og spil. Derfor kan du arrangere en sjov dag og afprøve vores aktiviteter såsom Fembold, Pulsfit, Storkommunikation eller Handelsspillet

Kontakt os her og modtag et tilbud på dit næste arrangement, hvor leg og idræt skal være fundamentet for en sjov og lærerig dag.

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

5 kamp

5 Kampen

5 Kamp 5 kamp styrker sammenholdet og relationerne på tværs af

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt