Krig kortspil regler - sådan spiller du et spil kort

Hos Pulsevent giver vi dig nu de specifikke krig kortspil regler, som absolut er et af de nemmeste spil at lære. Det er meget simple regler, og I skal blot være 2 spillere for at duellere og udfordre hinanden.

krig kortspil regler

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Spilletiden på dette kortspil ‘Krig’ er af kortere varighed, så I kan nemt hive et kortspil af 52 kort frem og dyste to mod to i frokostpausen, på den korte togtur eller bare derhjemme.

Hvis der er jokere blandt jeres kort, skal disse fjernes, så I blot har 52 kort. Disse skal fordeles ligeligt mellem jer, så I hver har 26 kort.

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Mikkel-uai-258x258

Mikkel Curth,, Event Manager

Regler i Krig

  • Det gælder om at sidde med alle kortene i sit kortspil, når spillet er omme. Man vinder den anden spiller kort ved at have en højere værdi på sit kort end sin modstander.

  • Spillet foregår ved, at man begge to samtidig smider et kort på bordet med billedsiden opad. Dén, hvis kort har den højeste værdi, får begge kort og kan lægge dem nederst i sin egen bunke af kort.

  • Værdien, fra lavest til højest, på kortene lyder således: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, knægt, dame, konge, es. Dermed slår en es alle andre kort.

  • Hvis begge spillere vender et kort, med samme værdi, samtidig, råber man ‘Krig’. Herved lægger begge spillere tre kort på bordet med billedsiden nedad og ovenpå det lægges et nyt kort med billedsiden opad.

  • Spilleren, der har den højeste værdi på det øverste kort, vinder så modstanderens første kort, og de fire kort, der efterfølgende blev smidt på bordet.

  • De samme regler gentages, hvis der skulle udbryde Krig igen.

Kortspil og andre spil

Du kan nemt og enkelt også udfordre dig selv i et spil Krig, eller et andet kortspil, online.

Hvis du er interesseret i et andet kortspil eller brætspil, som du kan spille i større selskaber, så kan du her på siden også læse om regler, der gælder, til spillene Fisk, Casino, Kallaha og mange flere.

Vi håber, at de simple regler, har givet dig lyst til at udfordre en makker i Krig. Må den bedste vinde. God fornøjelse!

Fysiske, sjove aktiviteter

Er du mere til lege og spil, hvori der indgår et fysisk aspekt, og hvor pulsen gerne må komme op, så har vi et hav af muligheder for at samle venner, familie og kolleger til sjov og spas. 

Hos Pulsevent har vi et dygtigt team, der er uddannede inden for forskellige idrætsdiscipliner, kommunikationsøvelser samt strategi og spil. Derfor kan du arrangere en sjov dag og afprøve vores aktiviteter såsom Fembold, Pulsfit, Storkommunikation eller Handelsspillet

Kontakt os her og modtag et tilbud på dit næste arrangement, hvor leg og idræt skal være fundamentet for en sjov og lærerig dag.

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

5 kamp

5 Kampen

Med 5 kamp kan I styrke sammenhold og relationer på tværs af grupper og deltagere. I kommer som gruppe igennem 5 kreative samarbejdsaktiviteter og discipliner, hvor der blandt andet er vores helt egen “Nak og Æd”, rengøringscurling, gambleren og meget andet. I er blot lovet smil, grin og samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.