7 kabale regler - læg din syvkabale på gammeldags manér

Det er en kunst at kunne lægge kabaler, og derfor sætter vi dig nu ind i de officielle 7 kabale regler, så du formår at mestre disciplinen. Dette spil kan spilles helt individuelt, og det kan både være en fordel og en ulempe.

Er du en dårlig taber, er der ingen andre end dig selv at lade vreden gå ud over, men samtidig kan du tage hele æren selv, hvis du løser kabalen på gammeldags manér.

7 kabale regler

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Læg din 7 kabale til perfektion, når først du har læst vores guide med det rette regelsæt til at løse din syvkabale.

Dét at mestre en syvkabale på egen hånd er et skulderklap, og du kan godt være stolt af dig selv, når først kabalen er gået op, og du har vundet. Lad os komme igang, så du kan blive sat ind i reglerne.

Til at lægge din syvkabale skal du bruge:

 • Et spil kort (eks. jokere)

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Mikkel-uai-258x258

Mikkel Curth,, Event Manager

7 kabale regler:

 • Først og fremmet skal dine kort være blandet godt, inden du gå igang med at lægge din 7 kabale. Du skal gerne have lidt plads, da du skal inddele dit spilleområde i fire zoner.
 • 1. zone skal være din bunke af kort, hvor billedsiden vender nedad. Fra denne bunke trækker du resterende kort.
 • 2. zone er din affaldsbunke, hvor du kan lægge kort, som du ikke kan bruge endnu.
 • 3. zone er ved spillets begyndelse top, og her skal dine grundbunker ende med at ligge.
 • 4. zone er selve dit tableau, hvor det meste af spillet, syvkabale, kommer til at udfolde sig. På tableauet skal du inddele 28 kort i syv bunker ved siden af hinanden, hvor hver bunke konstant stiger med ét kort. Det øverste kort skal vende med billedsiden opad. De resterende kort skal vende med billedsiden nedad.

Spillets formål og udfoldelse:

 • Formålet med dette spil er, at du skal have lagt alle 52 kort i følgende rækkefølge: es, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, knægt, dame og tilsidst konge. 
 • På dit tableau skal dine kort altså lægges i ovenstående rækkefølge, men der må kun ligge et sort kort oven på et rødt og omvendt.
 • Kan du ikke foretage flere træk på dit tableau, må du trække et kort i bunken, så du kan løse din 7 kabale. Du trækker ét kort ad gangen.
 • Du udfylder dine grundbunker ved at lægge dine kort efter kulør (hjerte, ruder, klør og spar) fra es til konge. 
 • Du fylder derfor dine grundbunker op løbende, så når du har et frit es, lægges dette op i grundbunken, tilpasset kuløren. Sådan fortsætter du.
 • Spillet er gennemført, når alle kort er lagt, så du tilsidst kan se alle kongerne i dine grundbunker. Hermed har du løst din syvkabale.

Gratis 7 kabale online

 • Læg din 7 kabale online helt gratis, hvis du foretrækker at spille på din computer fremfor at sidde med et fysisk spil kort. Du kan ofte finde syvkabale på apps såvel som på spil hjemmesider.

  Du er nu klædt på med de officelle syvkabale regler og kan spille både online og fysisk – på gammeldags facon. Rigtig god spillelyst!

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

5 kamp

5 Kampen

Med 5 kamp kan I styrke sammenhold og relationer på tværs af grupper og deltagere. I kommer som gruppe igennem 5 kreative samarbejdsaktiviteter og discipliner, hvor der blandt andet er vores helt egen “Nak og Æd”, rengøringscurling, gambleren og meget andet. I er blot lovet smil, grin og samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.