Fisk kortspil regler - et spil, hvor alle kan være med

Hvis ikke du kender de traditionelle Fisk kortspil regler, så bliver du nemt og enkelt sat ind i dem her. Kortspillet er et enkelt og klassisk spil, som både yngre og ældre kan lære samt spille i selskab med hinanden.

fisk kortspil regler

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Der er ikke begrænsning på antal spillere, men I skal dog som minimum være to, hvis I spiller sammen fysisk. Hvad end I er et stort eller mindre selskab, kan I spille spillet. Det eneste, I skal bruge, er et kortspil uden jokere, og så kan I starte spillet Fisk.

Dette kortspil handler helt grundlæggende om at samle på stik. Du har derfor vundet spillet, hvis du til sidst sidder med flest stik. Anvend evt. flere kortspil, hvis I er mange spillere. Det er de samme regler ligegyldigt antal spillere.

Det er en fordel, hvis du er god til at huske, hvad de andre spillere spørger om undervejs, så du er orienteret om, hvilke kort, dine modspillere samler på, og som du kan forsøge at snuppe fra dem.

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Mikkel-uai-258x258

Mikkel Curth,, Event Manager

Sådan spiller I Fisk

  • Alle spillere får tildelt 7 kort hver. 
  • De resterende kort skal blot spredes ud på bordet, således at du ‘fisker’ dem op, når du skal trække et nyt kort.
  • Udvælg en spiller, der starter. Vedkommende skal forsøge at få et kort fra en modspiller, som matcher et eller flere af de kort, som personen sidder med. 
  • Start-spilleren udspørger derfor en modspiller om et kort. Og det er vigtigt, at man er ærlig og følger disse regler.
  • Hvis en modspiller sidder med det kort, som man efterspørger, skal han eller hun aflevere kortet. Hvis ikke man er i besiddelse af kortet, siger man ‘fisk’, hvorefter personen, der har spurgt om kortet, må trække fra bunken i midten.
  • I bestemmer selv, om turene skal gå på runde, eller hvilken rækkefølge spillet skal foregå i. 
  • Når ikke der er flere kort i ‘fiskedammen’, bunken af kort midt på bordet, er det personen, der slutteligt har flest stik, der har vundet.

Det er dermed meget simple regler. I kan spille flere runder, hvis I har lyst.

Spil Fisk online uden kortspil

Hvis ikke du er i besiddelse af et kortspil, eller du bare er mere til et online spil, kan du nemt og enkelt søge spillet frem online på din computer eller telefon. På denne måde kan du også spille Fisk, når du er alene. Det er de samme regler, der gælder.

Det er derfor meget simpelt at spille Fisk. Både børn og voksne kan spille dette spil, og du kan spille det fysisk med venner og familie, eller du kan selv spille det online.

Hos Pulsevent håber vi, at du og I er blevet klædt på til at spille Fisk. I har nu fået de officielle kortspil regler. Rigtig god fornøjelse, må den bedste vinde!

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

5 kamp

5 Kampen

Med 5 kamp kan I styrke sammenhold og relationer på tværs af grupper og deltagere. I kommer som gruppe igennem 5 kreative samarbejdsaktiviteter og discipliner, hvor der blandt andet er vores helt egen “Nak og Æd”, rengøringscurling, gambleren og meget andet. I er blot lovet smil, grin og samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.