Teambuilding Herning - aktiviteter for dine kolleger

Der er mange gode grunde til at planlægge en sjov, lærerig og aktiv dag for dine kolleger. Hvad end I skal rystes sammen på kryds og tværs, opleve en anderledes dag væk fra kontoret, eller det skal være starten på en efterfølgende firmafest, kan I få planlagt en fantastisk dag hos Pulsevent i Herning.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Hvis I selv er i besiddelse af nogle sjove lege og gode ideer, kan vi i fællesskab danne rammerne for en teamdag, der passer præcis til jeres behov og ønsker. Men hvis I kunne tænke jer at blive overrasket af vores professionelle instruktører, finder de meget gerne på nogle fede udfordringer til jer. 

Vi har erfaring inden for diverse sportsgrene, samarbejde og kommunikation, hvorfor I er i gode og trygge hænder, når I skal holde jeres teambuilding dag hos os. Vi kan arrangere et event, der varer en hel dag og endda med overnatning, men I kan også blot være i selskab med os i et par timer og få en sjov og givende dag sammen i Herning.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
teambuilding herning

Øvelser, hvor alle kan være med

For os, hos Pulsevent, betyder det alverdens, at alle kan deltage i vores teambuilding lege uden at tøve. Der er selvfølgelig nogle øvelser, der er mere fysisk krævende end andre, og nogle der kræver god strategisk sans samt gode kommunikationskompetencer. Men det er grundlæggende for alle vores aktiviteter, at alle kan være med.

Det er vigtigt, at I er indstillede på, at jeres forskelligheder imellem kan være gavnlige, da I hver især kan bidrage individuelt med jeres personlige kompetencer. På denne måde kan I lære i fællesskab, men også lære af hinanden til jeres teambuilding dag.

Vi ser derfor meget frem til at byde jer velkommen i Herning, når I skal planlægge og udføre en dag, som kan ryste kollegerne sammen på ny, skabe smil og glæde samt lære at håndtere diverse situationer, som kan være udfordrende.

Vi kan blandt andet også sørge for teambuilding Kolding.

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

5 kamp

5 Kampen

5 Kamp 5 kamp styrker sammenholdet og relationerne på tværs af

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt