Teambuilding Kolding - Styrk relationerne med Pulsevent

Få skræddersyet teambuilding til jeres virksomhed. Bliv rystet godt og grundigt sammen i leg og fysiske aktiviteter, der styrker relationerne. Det er en investering i både dine medarbejdere og din virksomhed på samme tid. 

 

Hos Pulsevent er vi eksperter i at planlægge og eksekvere sjove og anderledes events, der styrker sammenholdet gennem leg, spil og fysiske aktiviteter, hvor alle kan være med. Vi er et engageret og dedikeret team af instruktører, der elsker at lege, og vi er altid er klar til at rykke ud til jeres arrangement i Kolding med vores bedste teambuilding aktiviteter.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Skræddersyet teambuilding Kolding - Til jeres præcise behov

Hvis I er på udkig efter teambuilding Kolding, så står vi hos Pulsevent altid klar til at guide og vejlede jer. Vi kan tilbyde en bred vifte af aktiviteter, og kan skræddersy et program, der passer til præcis jeres behov. Vi kan hjælpe med øvelser og aktiviteter til både små og store grupper, samt planlægge programmer til et par timer eller en hel dag – det kommer an på, hvad I ønsker. Uanset hvad, så lover vi jer en dag med sjov, hygge og sammenhold i trygge rammer. 

Fælles for vores aktiviteter er, at der altid indgår leg. Man bliver aldrig for gammel til at lege, og selvom vi er voksne, så er legen et af de bedste redskaber til latter, sammenhold og fælles oplevelser.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Teambuilding Roskilde

Sjove aktiviteter, hvor alle kan være med

Her hos Pulsevent tilbyder vi et stort udvalg af sjove aktiviteter, som I helt sikkert vil snakke om længe efter. Vi kan tilbyde noget til ethvert fysisk niveau, så alle kan være med, når I har brug for teambuilding i Kolding. 

Vi tilbyder blandt andet øvelser og lege, der fokuserer på jeres kommunikative evner, eller spil der udvikler og udfordrer jeres strategiske sans. Hvis I er et team, der består af aktive personer, så tilbyder vi masser af boldaktiviteter såsom Fembold, eller vores eget alternative Pulsbold

Lige meget hvad, så kan I finde noget, der matcher jeres virksomhed og medarbejdere. Og I kan være helt sikre på, at vores passionerede instruktører står klar til at guide jer gennem en masse sjove og lærerige øvelser, der styrker både jeres faglige og sociale fællesskab i jeres virksomhed.

Uforpligtende tilbud på teambuilding Kolding

Tøv ikke med at kontakte os, hvis I har en idé selv, eller ønsker en skræddersyet dag, der matcher jeres virksomhed. Vi står altid klar til at guide og vejlede her til Teambuilding Kolding med et uforpligtende tilbud. 

Inspiration til sjove aktiviteter til dit firmaarrangement

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Night Games

Er du klar til boldspil i mørke? Få en unik oplevelse,

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans,

Storkommunikation

I storkommunikation udfordres det kommunikative og kreative samarbejde, og der skabes

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt