Teambuilding Kolding - Styrk relationerne med Pulsevent

Få skræddersyet teambuilding til jeres virksomhed. Bliv rystet godt og grundigt sammen i leg og fysiske aktiviteter, der styrker relationerne. Det er en investering i både dine medarbejdere og din virksomhed på samme tid. 

 

Hos Pulsevent er vi eksperter i at planlægge og eksekvere sjove og anderledes events, der styrker sammenholdet gennem leg, spil og fysiske aktiviteter, hvor alle kan være med. Vi er et engageret og dedikeret team af instruktører, der elsker at lege, og vi er altid er klar til at rykke ud til jeres arrangement i Kolding med vores bedste teambuilding aktiviteter.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Skræddersyet teambuilding Kolding - Til jeres præcise behov

Hvis I er på udkig efter teambuilding Kolding, så står vi hos Pulsevent altid klar til at guide og vejlede jer. Vi kan tilbyde en bred vifte af aktiviteter, og kan skræddersy et program, der passer til præcis jeres behov. Vi kan hjælpe med øvelser og aktiviteter til både små og store grupper, samt planlægge programmer til et par timer eller en hel dag – det kommer an på, hvad I ønsker. Uanset hvad, så lover vi jer en dag med sjov, hygge og sammenhold i trygge rammer. 

Fælles for vores aktiviteter er, at der altid indgår leg. Man bliver aldrig for gammel til at lege, og selvom vi er voksne, så er legen et af de bedste redskaber til latter, sammenhold og fælles oplevelser.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Teambuilding Roskilde

Sjove aktiviteter, hvor alle kan være med

Her hos Pulsevent tilbyder vi et stort udvalg af sjove aktiviteter, som I helt sikkert vil snakke om længe efter. Vi kan tilbyde noget til ethvert fysisk niveau, så alle kan være med, når I har brug for teambuilding i Kolding. 

Vi tilbyder blandt andet øvelser og lege, der fokuserer på jeres kommunikative evner, eller spil der udvikler og udfordrer jeres strategiske sans. Hvis I er et team, der består af aktive personer, så tilbyder vi masser af boldaktiviteter såsom Fembold, eller vores eget alternative Pulsbold

Lige meget hvad, så kan I finde noget, der matcher jeres virksomhed og medarbejdere. Og I kan være helt sikre på, at vores passionerede instruktører står klar til at guide jer gennem en masse sjove og lærerige øvelser, der styrker både jeres faglige og sociale fællesskab i jeres virksomhed.

Uforpligtende tilbud på teambuilding Kolding

Tøv ikke med at kontakte os, hvis I har en idé selv, eller ønsker en skræddersyet dag, der matcher jeres virksomhed. Vi står altid klar til at guide og vejlede her til Teambuilding Kolding med et uforpligtende tilbud. 

Inspiration til sjove aktiviteter til dit firmaarrangement

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Night Games

Få en unik oplevelse, når vi slukker lyset og spiller bold i mørket. Ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys får I en helt særlig oplevelse. Boldspillene kan eksempelvis være: Basketball, fodbold, speedminton, battle, volleyball e.lign.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans, samarbejde og kreativitet. Holdene skal forsøge at forøge deres formue, ved at købe billigt og sælge dyrt i det komplekse marked. Handelsspillet kræver gode forhandlingsevner, rollefordeling og en sans for at samarbejde om det store overblik.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Storkommunikation

I forskellige udfordrende rammer, skal der videregives og modtages oplysninger. Her er det grundlæggende, at der anlægges en kreativ tilgang og opbygges en forståelse af dem, som man samarbejder med. Således er storkommunikation en sjov oplevelse, som kan åbne øjnene for nye kommunikationsformer og samarbejdselementer.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.

Firmaaktiviteter som ryser kollegaer og medarbejdere sammen på kryds og tværs

Stormester

I stormester udfordres den kreative tankegan når vi tager deltagerne igennem udfordrende opgaver, som man kender dem på tv. Der laves realistiske kulisser med kameramæmnd og tv studie.