Teambuilding Silkeborg - sjove samt lærerige øvelser

Hos Pulsevent kan vi mestre enhver teamdag for dig og dine kolleger. Vores dygtige og professionelle instruktører ved præcis, hvordan en sjov, lærerig og aktiv dag, med fokus på fællesskab og sammenhold, skal planlægges og udføres på bedste vis.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Teambuilding er det ideelle event at planlægge, hvis du og dine kolleger skal rystes sammen eller blot have en aktiv og anderledes dag væk fra kontoret i Silkeborg. I bliver sat på prøve, skal løse udfordringer af forskellig karakter, hvor I med sikkerhed bliver testet i aktiviteter af fysisk form, kommunikationskompentencer samt strategiske evner.

Vi skræddersyr gerne et par timer med teambuilding i Silkeborg lige efter jeres behov og tilgodeser selvfølgelig særlige ønsker, hvis I har nogle preferencer til aktiviteter. Ligegyldigt hvilke kompetencer dine kolleger besidder, eller deres fysiske tilstand og kondition, er der plads og rum til at medvirke i en dag fyldt med teambuilding hos Pulsevent.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
teambuilding silkeborg

Aktiviteter, vi tilbyder

Vi har erfaring på flere områder, og derfor tager jeres teamdag både udgangspunkt i samarbejde, lærerige øvelser, og at I selvfølgelig har det sjovt. Vi ser gerne, at jeres kollegiale relationer styrkes gennem leg, smil og grin.

Ønsker I primært at blive udfordret på jeres strategiske sans, kan I give jer i kast med handelsspillet eller stratego, hvor I skal skabe overblik og samarbejde, når I bliver udfordret på flere parametre.

Vi tilbyder også flere aktiviteter, hvor omdrejningspunktet er kommunikation, herunder storkommunikation, hvor I ikke blot skal eksperimentere med jeres kommunikative evner, men samtidig også forsøge at udfolde jere kreativt eller holdorientering, hvor I i fællesskab skal kunne samarbejde og bevare overblikket.  

De lege, som I kan forsøge jer med, der er af lidt mere fysisk karakter er bl.a. mesterskaberne i pulsbold, hestevæddeløbet og fembold. Her er I garanteret at få pulsen op, mens I dyster og konkurerer mod hinanden. Det er muligt for alle at være med ligegyldigt, hvilken aktivitet I vælger til jeres teambuilding dag i Silkeborg.

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

5 kamp

5 Kampen

5 Kamp 5 kamp styrker sammenholdet og relationerne på tværs af

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt