Teambuilding Silkeborg - sjove samt lærerige øvelser

Hos Pulsevent kan vi mestre enhver teamdag for dig og dine kolleger. Vores dygtige og professionelle instruktører ved præcis, hvordan en sjov, lærerig og aktiv dag, med fokus på fællesskab og sammenhold, skal planlægges og udføres på bedste vis.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Teambuilding er det ideelle event at planlægge, hvis du og dine kolleger skal rystes sammen eller blot have en aktiv og anderledes dag væk fra kontoret i Silkeborg. I bliver sat på prøve, skal løse udfordringer af forskellig karakter, hvor I med sikkerhed bliver testet i aktiviteter af fysisk form, kommunikationskompentencer samt strategiske evner.

Vi skræddersyr gerne et par timer med teambuilding i Silkeborg lige efter jeres behov og tilgodeser selvfølgelig særlige ønsker, hvis I har nogle preferencer til aktiviteter. Ligegyldigt hvilke kompetencer dine kolleger besidder, eller deres fysiske tilstand og kondition, er der plads og rum til at medvirke i en dag fyldt med teambuilding hos Pulsevent.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
teambuilding silkeborg

Aktiviteter, vi tilbyder

Vi har erfaring på flere områder, og derfor tager jeres teamdag både udgangspunkt i samarbejde, lærerige øvelser, og at I selvfølgelig har det sjovt. Vi ser gerne, at jeres kollegiale relationer styrkes gennem leg, smil og grin.

Ønsker I primært at blive udfordret på jeres strategiske sans, kan I give jer i kast med handelsspillet eller stratego, hvor I skal skabe overblik og samarbejde, når I bliver udfordret på flere parametre.

Vi tilbyder også flere aktiviteter, hvor omdrejningspunktet er kommunikation, herunder storkommunikation, hvor I ikke blot skal eksperimentere med jeres kommunikative evner, men samtidig også forsøge at udfolde jere kreativt eller holdorientering, hvor I i fællesskab skal kunne samarbejde og bevare overblikket.  

De lege, som I kan forsøge jer med, der er af lidt mere fysisk karakter er bl.a. mesterskaberne i pulsbold, hestevæddeløbet og fembold. Her er I garanteret at få pulsen op, mens I dyster og konkurerer mod hinanden. Det er muligt for alle at være med ligegyldigt, hvilken aktivitet I vælger til jeres teambuilding dag i Silkeborg.

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

5 kamp

5 Kampen

Med 5 kamp kan I styrke sammenhold og relationer på tværs af grupper og deltagere. I kommer som gruppe igennem 5 kreative samarbejdsaktiviteter og discipliner, hvor der blandt andet er vores helt egen “Nak og Æd”, rengøringscurling, gambleren og meget andet. I er blot lovet smil, grin og samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.