Teambuilding Jylland - Firmatur med sjove aktiviteter

Hos Pulsevent gør vi en indsats for at arrangere en dag med teambuilding i øjenhøjde for dig og dine medarbejdere. Vi skræddersyr en dag lige efter jeres behov og ønsker, hvor I vil opleve og deltage i sjove og legende aktiviteter og øvelser. 

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Formålet med teambuilding er, at I kan styrke jeres relationer indbyrdes med anderledes og underholdende events, hvor I skal samarbejde og løse opgaver og konkurrere med og mod hinanden. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov, så arrangementet i Jylland er tilpasset deltagerne, så alle kan være med. 

Med hjælp fra vores eksperter, får I rammerne for en lærerig og sjov dag, hvor I kan udvikle jer både individuelt, socialt og fagligt samt styrke sammenholdet på jeres arbejdsplads i Jylland. Vi arrangerer gerne hele jeres teambuilding for jer, men vi kan også sagtens finde ud af at planlægge den i samarbejde med jer, hvis I selv har nogle gode idéer. 

Vores dedikerede og passionerede team består af mennesker, der alle brænder for teambuilding, idræt og leg, og derfor vil hver enkelt instruktør skabe forudsætningerne for, at I oplever en veludført teambuilding dag i Jylland. 

Pulsevent har tilknyttet 50 eksterne instruktører, som er klar til at rykke ud og arrangere, vejlede og hjælpe jer igennem jeres firma teambuilding, lige meget om I skal afholde en dag med sjove aktiviteter i Jylland eller på Sjælland og Fyn. 

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
sjov teambuilding

Hvad kan teambuilding i Jylland bestå af?

Overordnet vil der indgå en masse leg, når I vælger at få Pulsevent til at planlægge jeres teambuilding, da vores instruktører er specialiserede i at lege ud fra et både praktisk og teoretisk udgangspunkt. Legen kan nemlig skabe både fælles- og pusterum, latter, sammenhold og sjove oplevelser. 

Vores forskellige øvelser indeholder elementer, der enten udfordrer jer på fysik, strategi eller kommunikation. Derfor tilbyder vi også diverse aktivteter i Jylland, der er af mere eller mindre fysisk og anstrengende karakter, så I kan få det event, I allerhelst vil have, og som passer til jeres aktivitetsniveau. 

Udgangspunktet for de events, vi tilbyder, er dog, at alle kan deltage og bidrage med hver sin kompetence. Forskelligheder kan indgå og være medvirkende til, at opgaver kan løses på endnu bedre vis, og derfor kan I opnå en vellykket teambuilding dag hos os i Jylland. 

Èn af vores aktiviteter i Jylland, hvor kommunikation er i fokus, er storkommunikation, hvor I skal arbejde sammen på en kreativ måde og opnå indsigt i generelle kommunikationsvanskeligheder og misforståelser. I denne øvesle indgår der en udfordrende konkurrence, hvor I kan få øjnene op for anderledes kommunikationsformer samt samarbejdselementer. 

Vi tilbyder desuden teambuilding i form af flere forskellige alternative former for boldspil såsom pulsbold, hvor I kan få pulsen op. Alle kan deltage på en sjov og ligeværdig måde. Der vil være en intens stemning på banen, da kommentatorer, musik og tilskuere normaltvis sørger for at skabe en fed stemning undervejs.

Kontakt os endelig på telefon: +45 40 89 20 91 eller på mail: info@pulsevent.dk for at høre mere og lad os planlægge jeres næste teambuilding i Jylland. 

Læs også om nogle af vores andre aktiviteter teambuilding sjælland eller teambuilding lege

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

5 kamp

5 Kampen

5 Kamp 5 kamp styrker sammenholdet og relationerne på tværs af

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt