Teambuilding Jylland - Firmatur med sjove aktiviteter

Hos Pulsevent gør vi en indsats for at arrangere en dag med teambuilding i øjenhøjde for dig og dine medarbejdere. Vi skræddersyr en dag lige efter jeres behov og ønsker, hvor I vil opleve og deltage i sjove og legende aktiviteter og øvelser. 

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Formålet med teambuilding er, at I kan styrke jeres relationer indbyrdes med anderledes og underholdende events, hvor I skal samarbejde og løse opgaver og konkurrere med og mod hinanden. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov, så arrangementet i Jylland er tilpasset deltagerne, så alle kan være med. 

Med hjælp fra vores eksperter, får I rammerne for en lærerig og sjov dag, hvor I kan udvikle jer både individuelt, socialt og fagligt samt styrke sammenholdet på jeres arbejdsplads i Jylland. Vi arrangerer gerne hele jeres teambuilding for jer, men vi kan også sagtens finde ud af at planlægge den i samarbejde med jer, hvis I selv har nogle gode idéer. 

Vores dedikerede og passionerede team består af mennesker, der alle brænder for teambuilding, idræt og leg, og derfor vil hver enkelt instruktør skabe forudsætningerne for, at I oplever en veludført teambuilding dag i Jylland. 

Pulsevent har tilknyttet 50 eksterne instruktører, som er klar til at rykke ud og arrangere, vejlede og hjælpe jer igennem jeres firma teambuilding, lige meget om I skal afholde en dag med sjove aktiviteter i Jylland eller på Sjælland og Fyn. 

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
sjov teambuilding

Hvad kan teambuilding i Jylland bestå af?

Overordnet vil der indgå en masse leg, når I vælger at få Pulsevent til at planlægge jeres teambuilding, da vores instruktører er specialiserede i at lege ud fra et både praktisk og teoretisk udgangspunkt. Legen kan nemlig skabe både fælles- og pusterum, latter, sammenhold og sjove oplevelser. 

Vores forskellige øvelser indeholder elementer, der enten udfordrer jer på fysik, strategi eller kommunikation. Derfor tilbyder vi også diverse aktivteter i Jylland, der er af mere eller mindre fysisk og anstrengende karakter, så I kan få det event, I allerhelst vil have, og som passer til jeres aktivitetsniveau. 

Udgangspunktet for de events, vi tilbyder, er dog, at alle kan deltage og bidrage med hver sin kompetence. Forskelligheder kan indgå og være medvirkende til, at opgaver kan løses på endnu bedre vis, og derfor kan I opnå en vellykket teambuilding dag hos os i Jylland. 

Èn af vores aktiviteter i Jylland, hvor kommunikation er i fokus, er storkommunikation, hvor I skal arbejde sammen på en kreativ måde og opnå indsigt i generelle kommunikationsvanskeligheder og misforståelser. I denne øvesle indgår der en udfordrende konkurrence, hvor I kan få øjnene op for anderledes kommunikationsformer samt samarbejdselementer. 

Vi tilbyder desuden teambuilding i form af flere forskellige alternative former for boldspil såsom pulsbold, hvor I kan få pulsen op. Alle kan deltage på en sjov og ligeværdig måde. Der vil være en intens stemning på banen, da kommentatorer, musik og tilskuere normaltvis sørger for at skabe en fed stemning undervejs.

Kontakt os endelig på telefon: +45 40 89 20 91 eller på mail: info@pulsevent.dk for at høre mere og lad os planlægge jeres næste teambuilding i Jylland. 

Læs også om nogle af vores andre aktiviteter teambuilding sjælland eller teambuilding lege

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

5 kamp

5 Kampen

Med 5 kamp kan I styrke sammenhold og relationer på tværs af grupper og deltagere. I kommer som gruppe igennem 5 kreative samarbejdsaktiviteter og discipliner, hvor der blandt andet er vores helt egen “Nak og Æd”, rengøringscurling, gambleren og meget andet. I er blot lovet smil, grin og samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.