Teambuilding event - Sjove firmaaktiviteter og øvelser

Hos Pulsevent har vi stor erfaring med at planlægge og udføre teamdage, så I kan styrke sammenholdet og fællesskabet i jeres virksomhed. Med faktorer som god kommunikation, samarbejde og kommunikation, sørger vi for at arrangere et vellykket teambuilding event for dig og dine medarbejdere.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Afholder I et teambuilding event i samarbejde med vores dygtige og professionelle instruktører, vil i få mulighed for at møde jeres kollegaer i nye rammer, hvor I skal løse opgaver, konkurrere samt udfolde jer fysisk og kreativt med divserse aktiviteter. 

Hvis I selv har nogle idéer til, hvordan jeres event skal afholdes, er I velkomne ti at give os nogle inputs, men vi kan også sagtens planlægge en dag, der udfordrer jer på flere parametre. Hvad end jeres teambuilding event skal foregå over en hel dag eller blot et par timer, kan vi arrangere det, så det er tilpasset jeres tidsramme. 

Desuden ved vi godt, at I har forskellige kompentencer både med henblik på fysik og aktivitetsniveau, men også i forhold til evnen ti at kommunikere og være strategisk anlagt. Dette kan medvirke til, at I opnår indsigt i og forståelse for hinanden samt, at jeres forskelligheder kan bidrage til at en udvikling hos jer hver især individuelt, men også socialt og fagligt.  

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
teambuilding event

Aktiviteter til ethvert teambuilding event

Vi har tilknyttet mere end 50 instruktører, der kan hjælpe og lede jer gennem en teamdag, hvad end den nu måtte indeholde. Men uanset hvad, er I sikret en sjov og lærerig dag med udgangspunkt i leg på et både teoretisk og fagligt niveau. 

Vi kan arrangere et teambuilding event, stort som småt, fra 12 til 200 personer og både indedøre i en hal eller udenfor på en forhindringsbane eller på en græsplane. Mulighederne er mange, og vi vil gerne præsentere jer for nogle af vores aktiviteter. 

Det er muligt at tilpasse jeres dag med et teambuilding event, så den er fokuseret på netop dét, I kunne tænke jer. Så hvis I trænger til at forbedre jeres kommunikation, tilbyder vi diverse kommunikatinsøvelser, men vores sortiment ineholder også aktiviteter med mere fysisk aktive øvelser. 

I et teambuilding event hos os kan I samarbejde om alt fra stratego til holdorientering, handelsspillet, hestevæddeløb og meget andet. Formålet med alle vores øvelser er, at I styrker jeres relationer på kryds og tværs, så I kan vende tilbage til jeres arbejdsplads med fornyet energi og dermed kan øge effektiviteten i jeres arbejde. 

Læs også om nogle af vores andre aktiviteter teambuilding sjælland eller teambuilding lege

Få et uforpligtende tilbud på teambuilding

Tag endelig kontakt til os og få et tilbud på dit næste teambuilding event og find ud af, hvad et sådan event kan indeholde. Du kan også altid ringe til os på telefon: +45 40 89 20 91. 

Hvis du er nysgerrig på at læse mere om de forskellige øvelser, vi tilbyder, kan du læse om de forskellige aktiviteter, der kan indgå i dit næste teambuilding event, lige her. Vi har arrangeret firmaarrangementer siden 2011 og har dermed opbygget en masse erfaring og kan derfor skræddersy en fantastisk og uforglemmelig dag for dig og dine medarbejdere. 

Få inspiration til udendørs teambuilding

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

5 kamp

5 Kampen

5 Kamp 5 kamp styrker sammenholdet og relationerne på tværs af

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt