Firmaarrangement Jylland - Styrk jeres relationer

På en arbejdsplads er det altid yderst vigtig at pleje de sociale relationer. Hvis jeres relationer og sammenhold styrkes, er der nemlig også stor chance for, at det vil føre til øget arbejdsglæde og produktivitet i jeres virksomhed. 

Vi anbefaler derfor et firmaarrangement i Jylland, der kan pleje disse relationer, og det kunne eksempelvis være gennem teambuilding. Vores teambuilding aktiviteter består af en række forskellige øvelser, hvor I lærer at samarbejde og samtidig kommer endnu tættere på hinanden.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Aktiv teambuilding med Pulsevent

Hvis jeres arbejdsplads består af aktive mennesker, der elsker at dyrke sport, så har vi sammensat en række aktive firma aktiviteter, hvor det både handler om at røre sig og have det sjovt, samtidig med, at I bliver rystet sammen.

Prøv vores eget Pulsbold, som alle kan være med til, eller måske skal I tage udfordringen op med vores Night Games, hvor I bliver udfordret i boldspil, der foregår mørke. 

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Firmaarrangement Jylland

Leg, grin og hav det sjovt med vores firmaarrangement i Jylland

Her hos Pulsevent mener vi, at man aldrig bliver for gammel til at lege. Og med vores lege og aktiviteter kan I styrke jeres bånd og kommunikation gennem leg. 

Vi har masser af erfaring med at planlægge aktiviteter for både store og små virksomheder, og kan vi kan skræddersy en hel dag eller et par timer for jer. Det kommer kun an på, hvad I ønsker og har lyst til. Hvis I selv har nogle idéer, tager vi også hellere end gerne udgangspunkt i dem, og sørger for at I får et super godt firmaarrangement Jylland. 

Om Pulsevent

Vores team består af mange engagerede, dedikerede og dygtige mennesker, som brænder for det, de laver. Det er vigtigt for os, at alle kan være med uanset alder eller aktivitetsniveau, og derfor går vi meget op i at stable events på benene, hvor der bliver taget hensyn til alle. Vi ønsker, at I får så meget udbytte af dagen som muligt, om I ønsker leg, sport eller foredrag, så er vi klar til at vejlede jer og eksekvere det perfekte firmaarrangement. 

Lad os hjælpe med jeres næste firmaarrangement i Jylland

Lad os sammensætte den perfekte dag for jer, hvad end den står på idrætsdag eller strategiske spil. Vi kan endda også tilbyde et event med overnatning. 

Så hvis I står i overvejer et firmaarrangement Jylland, så kontakt os endelig, og hør, hvad vi kan tilbyde jer. Intet er bindende.

Hvis I ønsker at afholde firma aktiviteter i København, eller andre steder i landet, så tilbyder vi selvfølgelig også det. Vi tager rundt i hele Danmark, og hjælper virksomheder med at blive rystet sammen. 

Uforpligtende tilbud på Firmaarrangement Jylland

Tøv ikke med at kontakte os, hvis I har en idé selv, eller ønsker en skræddersyet dag, der matcher jeres virksomhed. Vi står altid klar til at guide og vejlede jer til et Firmaarrangement Jylland. 

Inspiration til sjove aktiviteter til dit firmaarrangement

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Night Games

Er du klar til boldspil i mørke? Få en unik oplevelse,

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans,

Storkommunikation

I storkommunikation udfordres det kommunikative og kreative samarbejde, og der skabes

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt