Firmaarrangement Jylland - Styrk jeres relationer

På en arbejdsplads er det altid yderst vigtig at pleje de sociale relationer. Hvis jeres relationer og sammenhold styrkes, er der nemlig også stor chance for, at det vil føre til øget arbejdsglæde og produktivitet i jeres virksomhed. 

Vi anbefaler derfor et firmaarrangement i Jylland, der kan pleje disse relationer, og det kunne eksempelvis være gennem teambuilding. Vores teambuilding aktiviteter består af en række forskellige øvelser, hvor I lærer at samarbejde og samtidig kommer endnu tættere på hinanden.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Aktiv teambuilding med Pulsevent

Hvis jeres arbejdsplads består af aktive mennesker, der elsker at dyrke sport, så har vi sammensat en række aktive firma aktiviteter, hvor det både handler om at røre sig og have det sjovt, samtidig med, at I bliver rystet sammen.

Prøv vores eget Pulsbold, som alle kan være med til, eller måske skal I tage udfordringen op med vores Night Games, hvor I bliver udfordret i boldspil, der foregår mørke. 

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Firmaarrangement Jylland

Leg, grin og hav det sjovt med vores firmaarrangement i Jylland

Her hos Pulsevent mener vi, at man aldrig bliver for gammel til at lege. Og med vores lege og aktiviteter kan I styrke jeres bånd og kommunikation gennem leg. 

Vi har masser af erfaring med at planlægge aktiviteter for både store og små virksomheder, og kan vi kan skræddersy en hel dag eller et par timer for jer. Det kommer kun an på, hvad I ønsker og har lyst til. Hvis I selv har nogle idéer, tager vi også hellere end gerne udgangspunkt i dem, og sørger for at I får et super godt firmaarrangement Jylland. 

Om Pulsevent

Vores team består af mange engagerede, dedikerede og dygtige mennesker, som brænder for det, de laver. Det er vigtigt for os, at alle kan være med uanset alder eller aktivitetsniveau, og derfor går vi meget op i at stable events på benene, hvor der bliver taget hensyn til alle. Vi ønsker, at I får så meget udbytte af dagen som muligt, om I ønsker leg, sport eller foredrag, så er vi klar til at vejlede jer og eksekvere det perfekte firmaarrangement. 

Lad os hjælpe med jeres næste firmaarrangement i Jylland

Lad os sammensætte den perfekte dag for jer, hvad end den står på idrætsdag eller strategiske spil. Vi kan endda også tilbyde et event med overnatning. 

Så hvis I står i overvejer et firmaarrangement Jylland, så kontakt os endelig, og hør, hvad vi kan tilbyde jer. Intet er bindende.

Hvis I ønsker at afholde firma aktiviteter i København, eller andre steder i landet, så tilbyder vi selvfølgelig også det. Vi tager rundt i hele Danmark, og hjælper virksomheder med at blive rystet sammen. 

Uforpligtende tilbud på Firmaarrangement Jylland

Tøv ikke med at kontakte os, hvis I har en idé selv, eller ønsker en skræddersyet dag, der matcher jeres virksomhed. Vi står altid klar til at guide og vejlede jer til et Firmaarrangement Jylland. 

Inspiration til sjove aktiviteter til dit firmaarrangement

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Night Games

Få en unik oplevelse, når vi slukker lyset og spiller bold i mørket. Ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys får I en helt særlig oplevelse. Boldspillene kan eksempelvis være: Basketball, fodbold, speedminton, battle, volleyball e.lign.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans, samarbejde og kreativitet. Holdene skal forsøge at forøge deres formue, ved at købe billigt og sælge dyrt i det komplekse marked. Handelsspillet kræver gode forhandlingsevner, rollefordeling og en sans for at samarbejde om det store overblik.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Storkommunikation

I forskellige udfordrende rammer, skal der videregives og modtages oplysninger. Her er det grundlæggende, at der anlægges en kreativ tilgang og opbygges en forståelse af dem, som man samarbejder med. Således er storkommunikation en sjov oplevelse, som kan åbne øjnene for nye kommunikationsformer og samarbejdselementer.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.

Firmaaktiviteter som ryser kollegaer og medarbejdere sammen på kryds og tværs

Stormester

I stormester udfordres den kreative tankegan når vi tager deltagerne igennem udfordrende opgaver, som man kender dem på tv. Der laves realistiske kulisser med kameramæmnd og tv studie.