Firmaarrangementer Odense - Styrk det sociale bånd

Står du og mangler aktive firmaarrangementer i Odense, så kan du hos Pulsevent finde dine næste arrangementer. Du får muligheden for at udvikle dig selv og dine medarbejdere gennem leg og aktiviteter, som både kan styrke fælleskabet og det generelle arbejdsmiljø.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Med en masse sjove firmaarrangementer kan det blive grænseoverskridende på en god og selvudviklende måde. Det skyldes at, der ofte vises sider, man muligvis ikke før har set af sine kollegaer. På denne måde lærer man også hinanden bedre at kende, og ens individuelle måde at gøre tingene på.

Skab dine næste firmaarrangementer Odense

Du kan blandt andet udfordre din kollega og andre medarbejdere til eksempelvis en omgang Battle, eller Pulsrace og forstærk jeres fælles bånd. Du kan blive endnu tættere med dine kollegaer, og sammen afprøve jeres mod og styrke i diverse aktiviteter. 

Hos Pulsevent kan du og I finde både aktive, udfordrende og sjove firmaarrangementer, så alle kan se tilbage på oplevelse med et smil på læben.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Firmaarrangement Jylland

Kryds dine grænser og styk selvtilliden

Der findes et hav af forskellige måder at lave diverse firmaarrangementer på, men hvis du mangler firmaarrangementer Odense, så er Pulsevent et oplagt bud. Med vores brede udvalg af aktiviteter kan du opleve lidt af hvert, og få krydset dine grænser. 

Gør det grænseoverskridende sjovt med et opbakkende hold bag dig, og styrk hinandens selvtillid, så I alle på bedst mulig vis får det mest optimale ud af jeres oplevelse. 

Er det vanskeligt at finde passende firmaarrangementer i Odense? Så er holdet bag Pulsevent klar til at hjælpe. Vi vil gøre vores bedste, for at du og dit hold sammen kan opleve en anderledes hverdag og komme væk fra de vante rammer.

Hvis du ønsker at vide yderligere om sjove firmaarrangementer i Odense, så er du mere end velkommen til at besøge vores hjemmeside, hvor du kan finde flere kontaktoplysninger.

FAQ

Hvor er der af firmaarrangementer i Odense?

Der findes mange firmaarrangementer i Odense, som gør det muligt for dig at finde det perfekte event til din virksomhed. Gennem Pulsevent kan du booke dit næste arrangement, og styrke jeres sammenhold.

Hvem står for firma arrangementer i Odense?

Du kan hos Pulsevent finde dit virksomhedsarrangement i Odense, og få et indblik i dine medarbejders styrker og svagheder, samt gøre arbejdspladsen til en endnu bedre socialt sted.

Er det svært at holde firmaarrangementer i Odense?

Det er ikke spor svært. Du kan nemt finde din og jeres kommende firmaarrangement hos Pulsevent. Det er nemt og overskueligt, alt hvad du skal gøre er blot at skrive kontaktoplysninger og antal deltagere, så klarer Pulsevent resten herfra.

Hvor kan man holde firmaarrangementer i Odense?

Når du har booket dit firmaarrangement, så findes der flere aktiviteter, som både kan foregå i naturen, eller i diverse lokaler. Vi afholder arrangementer i hele landet.

Inspiration til sjove aktiviteter til dit firmaarrangement

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Night Games

Er du klar til boldspil i mørke? Få en unik oplevelse,

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans,

Storkommunikation

I storkommunikation udfordres det kommunikative og kreative samarbejde, og der skabes

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt