Teambuilding Esbjerg - Skal du afvikle et mindeværdigt event

Teambuilding Esbjerg er for dig, der drømmer om et afholde et sjovt event, der styrker relationerne mellem mennesker. 

Hos Pulsevent hjælper vi hellere end gerne til med planlægningen og afviklingen af dit kommende arrangement. Vi har stor erfaring med at skabe de bedste rammer for din dag, så du ikke skal bekymre dig om alt det kedelige. 

Vi tilbyder erfarne og aktive instruktører, der er klar til at vejlede og føre jer sikkert gennem jeres dag. 

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Hvad tilbyder Pulsevent?

Hos Pulsevent har du mulighed for at skræddersy en dag i teambuilidingens tegn, lige efter dine egne drømme og visioner. Vi står klar til at hjælpe dig, så du kommer gennem idéudvikling, planlægning og afvikling på bedst mulig vis. 

Vi tilbyder en masse forskellige aktiviteter, så der er noget for alle. Vi har især erfaring med forskellige typer af spil, om det er Stratego, Pulsbold eller noget tredje. Vores aktiviteter er skruet sammen således, at de fleste kan være med til teambuilding Esbjerg. 

Vi hjælper til med arrangementer i alle størrelser, uanset om der er tale om et lille intimt hold, eller et større arrangement, der kræver meget planlægning og koordinering. Vi er klar til at tage alle slags opgaver på vores skuldre, og er også altid klar på en udfordring.

Vores engagerede og dygtige instruktører står klar til at guide jer gennem diverse aktiviteter, så I trygt kan møde op til jeres teambuilding Esbjerg. Med Pulsevent er I i sikre hænder, og vi lover jer en dag med aktiviteter for alle, og hvor relationer bliver styrket på kryds og tværs.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Teambuilding Esbjerg

Hvorfor bruge tid på teambuilding Esbjerg?

Teambuilding er den perfekte mulighed for at styrke relationen mennesker imellem. Om der er tale om en arbejdsplads, der skal blive endnu bedre til at samarbejde, eller om det er familien eller vennerne, der skal være sammen på en ny og sjov måde, er det oplagt at kaste sig ud i. 

Med teambuilding Esbjerg er der fokus på at være sammen på en sjov og tryg måde. Gennem forskellige aktiviteter styrkes kommunikationen og motivationen, hvilket er med til at skabe et bedre sammenhold. 

På arbejdspladsen kan det have stor betydning for den ansattes velvære, at have gode oplevelser med sine kollegaer. Det giver et fællesskab, hvor der er plads til at være menneskelig og rummelig. 

Inspiration til sjove aktiviteter til dit firmaarrangement

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Night Games

Få en unik oplevelse, når vi slukker lyset og spiller bold i mørket. Ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys får I en helt særlig oplevelse. Boldspillene kan eksempelvis være: Basketball, fodbold, speedminton, battle, volleyball e.lign.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans, samarbejde og kreativitet. Holdene skal forsøge at forøge deres formue, ved at købe billigt og sælge dyrt i det komplekse marked. Handelsspillet kræver gode forhandlingsevner, rollefordeling og en sans for at samarbejde om det store overblik.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Storkommunikation

I forskellige udfordrende rammer, skal der videregives og modtages oplysninger. Her er det grundlæggende, at der anlægges en kreativ tilgang og opbygges en forståelse af dem, som man samarbejder med. Således er storkommunikation en sjov oplevelse, som kan åbne øjnene for nye kommunikationsformer og samarbejdselementer.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.

Firmaaktiviteter som ryser kollegaer og medarbejdere sammen på kryds og tværs

Stormester

I stormester udfordres den kreative tankegan når vi tager deltagerne igennem udfordrende opgaver, som man kender dem på tv. Der laves realistiske kulisser med kameramæmnd og tv studie.