Teambuilding Midtjylland - Skræddersyede aktiviteter og lege

Med teambuilding i Midtjylland kan I skabe stærke relationer på arbejdspladsen gennem sjove lege og aktiviteter. Hos Pulsevent er vi eksperter i at facilitere teambuilding aktiviteter, for virksomheder hele landet over. Vi kan skræddersy en hel dag eller blot få timer, det afhænger af, hvad jeres ønsker er. 

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Et hold af dedikerede og dygtige instruktører

Hos Pulsevent har vi et stort hold af dygtige og engagerede instruktører, der står klar til at tage hånd om jeres teambuilding Midtjylland. Vi kan guide jer gennem en masse sjove lege og øvelser, der er fulde af kreativ udfoldelse, fysisk aktivitet og samarbejde. Vi er klar til at lege i hele landet. 

Vi har et stort udvalg af firmaaktiviteter, som vi kan tage med til jer, herunder både fysiske aktiviteter, strategiske lege eller en blanding. Vi kan skræddersy dagen fuldstændig efter jeres behov, så alle kan være med uanset alder, aktivitetsniveau, form og kunnen. 

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Teambuilding Esbjerg

Ideer til teambuilding Midtjylland

Går I selv med nogle ideer til, hvordan jeres næste firmaarrangement skal forløbe sig, er vi gerne det assisterende element, som hjælper jer i mål med en god og aktivitetsfyldt dag. Har I snarere brug for et team, der kan stå for alle jeres lege og øvelser, kan I også med fordel vælge Pulsevent.

Vi har både erfaringen og kompetencerne til at stykke en begivenhedsrig dag sammen til jer, enten ud fra jeres egne ideer, eller baseret på vores erfaringer. Vi ønsker nemlig, at jeres teambuilding Midtjylland skal forløbe så gnidningsfrit og så godt som muligt.

Skal dagen bestå af sjove lege i det fri, eller måske af nogle aktiviteter på kontoret, så har vi et væld af ideer til, hvilken retning jeres teambuilding dag kan bevæge sig i.

Aktiviteter, som alle kan være med til

Hos Pulsevent har vi et stort fokus på, at det skal være sjovt at bevæge sig og lære, og derfor må man også gerne lege, selvom man har passeret de 40 år. Vi kan både tilbyde aktiviteter, som får pulsen op, men også øvelser, der rykker jer endnu tættere sammen gennem samarbejde og kommunikation

Er det ikke den aktive dag, I søger, men snarere nogle lærerige timer, tilbyder vi også forskellige foredrag om blandt andet motivation og at tænke uden at tænke.

Kunne I tænke jer at høre mere, så kontakt os endelig i dag, så finder vi den bedste mulighed for teambuilding Midtjylland. Følg også med på vores Facebook.

Inspiration til sjove aktiviteter til dit firmaarrangement

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Night Games

Er du klar til boldspil i mørke? Få en unik oplevelse,

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans,

Storkommunikation

I storkommunikation udfordres det kommunikative og kreative samarbejde, og der skabes

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt