Teambuilding Midtjylland - Skræddersyede aktiviteter og lege

Med teambuilding i Midtjylland kan I skabe stærke relationer på arbejdspladsen gennem sjove lege og aktiviteter. Hos Pulsevent er vi eksperter i at facilitere teambuilding aktiviteter, for virksomheder hele landet over. Vi kan skræddersy en hel dag eller blot få timer, det afhænger af, hvad jeres ønsker er. 

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Et hold af dedikerede og dygtige instruktører

Hos Pulsevent har vi et stort hold af dygtige og engagerede instruktører, der står klar til at tage hånd om jeres teambuilding Midtjylland. Vi kan guide jer gennem en masse sjove lege og øvelser, der er fulde af kreativ udfoldelse, fysisk aktivitet og samarbejde. Vi er klar til at lege i hele landet. 

Vi har et stort udvalg af firmaaktiviteter, som vi kan tage med til jer, herunder både fysiske aktiviteter, strategiske lege eller en blanding. Vi kan skræddersy dagen fuldstændig efter jeres behov, så alle kan være med uanset alder, aktivitetsniveau, form og kunnen. 

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Teambuilding Esbjerg

Ideer til teambuilding Midtjylland

Går I selv med nogle ideer til, hvordan jeres næste firmaarrangement skal forløbe sig, er vi gerne det assisterende element, som hjælper jer i mål med en god og aktivitetsfyldt dag. Har I snarere brug for et team, der kan stå for alle jeres lege og øvelser, kan I også med fordel vælge Pulsevent.

Vi har både erfaringen og kompetencerne til at stykke en begivenhedsrig dag sammen til jer, enten ud fra jeres egne ideer, eller baseret på vores erfaringer. Vi ønsker nemlig, at jeres teambuilding Midtjylland skal forløbe så gnidningsfrit og så godt som muligt.

Skal dagen bestå af sjove lege i det fri, eller måske af nogle aktiviteter på kontoret, så har vi et væld af ideer til, hvilken retning jeres teambuilding dag kan bevæge sig i.

Aktiviteter, som alle kan være med til

Hos Pulsevent har vi et stort fokus på, at det skal være sjovt at bevæge sig og lære, og derfor må man også gerne lege, selvom man har passeret de 40 år. Vi kan både tilbyde aktiviteter, som får pulsen op, men også øvelser, der rykker jer endnu tættere sammen gennem samarbejde og kommunikation

Er det ikke den aktive dag, I søger, men snarere nogle lærerige timer, tilbyder vi også forskellige foredrag om blandt andet motivation og at tænke uden at tænke.

Kunne I tænke jer at høre mere, så kontakt os endelig i dag, så finder vi den bedste mulighed for teambuilding Midtjylland. Følg også med på vores Facebook.

Inspiration til sjove aktiviteter til dit firmaarrangement

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Night Games

Få en unik oplevelse, når vi slukker lyset og spiller bold i mørket. Ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys får I en helt særlig oplevelse. Boldspillene kan eksempelvis være: Basketball, fodbold, speedminton, battle, volleyball e.lign.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans, samarbejde og kreativitet. Holdene skal forsøge at forøge deres formue, ved at købe billigt og sælge dyrt i det komplekse marked. Handelsspillet kræver gode forhandlingsevner, rollefordeling og en sans for at samarbejde om det store overblik.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Storkommunikation

I forskellige udfordrende rammer, skal der videregives og modtages oplysninger. Her er det grundlæggende, at der anlægges en kreativ tilgang og opbygges en forståelse af dem, som man samarbejder med. Således er storkommunikation en sjov oplevelse, som kan åbne øjnene for nye kommunikationsformer og samarbejdselementer.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.

Firmaaktiviteter som ryser kollegaer og medarbejdere sammen på kryds og tværs

Stormester

I stormester udfordres den kreative tankegan når vi tager deltagerne igennem udfordrende opgaver, som man kender dem på tv. Der laves realistiske kulisser med kameramæmnd og tv studie.