Teambuilding Viborg - Ideer til øvelser og aktiviteter

Skal dit team rystes sammen, så lad jeres teambuilding i Viborg være spækket af sjove ideer, fysiske øvelser og aktiviteter med samarbejde. Hos Pulsevent kan vi planlægge et hvilket som helst ryste-sammen arrangement. Lad os hjælpe jer.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Lad os stå for jeres arrangement

Hos Pulsevent har vi mange års erfaring med teambuilding Viborg. Derfor kan du også roligt lade os om at få ideer og planlægge aktiviteterne for jeres team.

Vi kan tilbyde lidt af det hele; aktiviteter og øvelser som er mere eller mindre fysiske, skaber store samarbejdsmuligheder, god kommunikation og bringer jer endnu tættere sammen.

Vi mener nemlig, at det både skal være sjovt at være fysisk aktiv, men samtidigt være lærerigt at være til teambuilding Viborg med Pulsevent.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Teambuilding Esbjerg

Et væld af muligheder for teambuilding Viborg

Der er naturligvis forskel på alle teams, og det er vi altid opmærksomme på. Derfor kan vi også skræddersy jeres teambuilding Viborg til netop jer, så I får allermest ud af jeres firmadag.

Måske er I en stor blandet gruppe, så jeres øvelser skal kunne være for alle, måske er i et yngre team, der gerne vælger aktiviteter med gang i den, men det kan også være et team med lidt ældre medlemmer, som måske ikke er friske på at spæne rundt en hel dag.

Frygt ej, vi kender de helt rigtige aktiviteter til det hele. Lad os komme med ideer til jeres teambuilding Viborg. Vi kan også sagtens basere jeres øvelser på nogle ideer, som I selv har i teamet, eksempelvis noget mere strategisk, noget mere legende, fokus på bedre kommunikation eller lignende.

Teambuilding aktiviteter og øvelser

Er det kommunikationen, der skal være i højsædet, for jeres dag, så kan vi anbefale en øvelse som Storkommunikation, der netop samler jer som team og udfordrer jer på jeres kommunikative evner.

Skal der være fart over feltet og høj puls, så kan et program med Mesterskaberne i Pulsbold måske være noget for jer. Her bliver jeres team udfordret i fem forskellige øvelser, og det hold, der klarer sig bedst, vinder hele mesterskabet.

Lyder et teambuilding event med Pulsevent i Viborg som noget for jer, så tøv endelig ikke med at tage kontakt. Følg også med på vores Facebook, hvor vi løbende poster om vores aktiviteter.

Inspiration til sjove aktiviteter til dit firmaarrangement

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Night Games

Få en unik oplevelse, når vi slukker lyset og spiller bold i mørket. Ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys får I en helt særlig oplevelse. Boldspillene kan eksempelvis være: Basketball, fodbold, speedminton, battle, volleyball e.lign.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans, samarbejde og kreativitet. Holdene skal forsøge at forøge deres formue, ved at købe billigt og sælge dyrt i det komplekse marked. Handelsspillet kræver gode forhandlingsevner, rollefordeling og en sans for at samarbejde om det store overblik.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Storkommunikation

I forskellige udfordrende rammer, skal der videregives og modtages oplysninger. Her er det grundlæggende, at der anlægges en kreativ tilgang og opbygges en forståelse af dem, som man samarbejder med. Således er storkommunikation en sjov oplevelse, som kan åbne øjnene for nye kommunikationsformer og samarbejdselementer.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.

Firmaaktiviteter som ryser kollegaer og medarbejdere sammen på kryds og tværs

Stormester

I stormester udfordres den kreative tankegan når vi tager deltagerne igennem udfordrende opgaver, som man kender dem på tv. Der laves realistiske kulisser med kameramæmnd og tv studie.