Teambuilding Viborg - Ideer til øvelser og aktiviteter

Skal dit team rystes sammen, så lad jeres teambuilding i Viborg være spækket af sjove ideer, fysiske øvelser og aktiviteter med samarbejde. Hos Pulsevent kan vi planlægge et hvilket som helst ryste-sammen arrangement. Lad os hjælpe jer.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Lad os stå for jeres arrangement

Hos Pulsevent har vi mange års erfaring med teambuilding Viborg. Derfor kan du også roligt lade os om at få ideer og planlægge aktiviteterne for jeres team.

Vi kan tilbyde lidt af det hele; aktiviteter og øvelser som er mere eller mindre fysiske, skaber store samarbejdsmuligheder, god kommunikation og bringer jer endnu tættere sammen.

Vi mener nemlig, at det både skal være sjovt at være fysisk aktiv, men samtidigt være lærerigt at være til teambuilding Viborg med Pulsevent.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Teambuilding Esbjerg

Et væld af muligheder for teambuilding Viborg

Der er naturligvis forskel på alle teams, og det er vi altid opmærksomme på. Derfor kan vi også skræddersy jeres teambuilding Viborg til netop jer, så I får allermest ud af jeres firmadag.

Måske er I en stor blandet gruppe, så jeres øvelser skal kunne være for alle, måske er i et yngre team, der gerne vælger aktiviteter med gang i den, men det kan også være et team med lidt ældre medlemmer, som måske ikke er friske på at spæne rundt en hel dag.

Frygt ej, vi kender de helt rigtige aktiviteter til det hele. Lad os komme med ideer til jeres teambuilding Viborg. Vi kan også sagtens basere jeres øvelser på nogle ideer, som I selv har i teamet, eksempelvis noget mere strategisk, noget mere legende, fokus på bedre kommunikation eller lignende.

Teambuilding aktiviteter og øvelser

Er det kommunikationen, der skal være i højsædet, for jeres dag, så kan vi anbefale en øvelse som Storkommunikation, der netop samler jer som team og udfordrer jer på jeres kommunikative evner.

Skal der være fart over feltet og høj puls, så kan et program med Mesterskaberne i Pulsbold måske være noget for jer. Her bliver jeres team udfordret i fem forskellige øvelser, og det hold, der klarer sig bedst, vinder hele mesterskabet.

Lyder et teambuilding event med Pulsevent i Viborg som noget for jer, så tøv endelig ikke med at tage kontakt. Følg også med på vores Facebook, hvor vi løbende poster om vores aktiviteter.

Inspiration til sjove aktiviteter til dit firmaarrangement

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Night Games

Er du klar til boldspil i mørke? Få en unik oplevelse,

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans,

Storkommunikation

I storkommunikation udfordres det kommunikative og kreative samarbejde, og der skabes

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt