Firmaarrangement Aarhus - Anderledes firmaaktiviteter

Hvis I ønsker en sjov og anderledes dag med kollegerne, så vælg Pulsevent til jeres næste firmaarrangement Aarhus. Vi har stor erfaring med at planlægge både store og små arrangementer, samt events af kort og lang varighed. Hvis I ønsker at styrke jeres sammenhold, mens I har det sjovt, så lad os om at arrangere jeres dag.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Hvem er vi?

Hos Pulsevent er vi en stor gruppe af dedikerede og passionerede mennesker, der brænder for bevægelse, idræt, leg og teambuilding. Vi har arrangeret firma aktiviteter over hele landet siden 2011, og vi går til hvert event med ønsket om at skabe de bedste forudsætninger, for et vellykket arrangement, hvor I føler jer rystet bedre sammen. 

Vi er alle af den overbevisning, at man aldrig bliver for gammel til at lege, og derfor vil I også lægge mærke til, at mange af vores aktiviteter består af leg. Gennem leg og latter knytter man nemlig hurtigt bånd, og leg kan være med til at understøtte kommunikation, innovation og samarbejde. 

Vi faciliterer og hjælper med events i hele landet. Læs fx mere om firmaarrangementer i København, eller Teambuilding i Odense. 

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Firmaarrangement Jylland

Skræddersyet firmaarrangement Aarhus

Selvom vi har stor erfaring med at planlægge succesfulde events, så er vi altid åbne for, om I skulle have nogle ønsker til lege, aktiviteter eller øvelser. Vi ønsker at samarbejde med jer om at skabe fantasifulde, kreative og anderledes firmaarrangementer og teambuilding-dage. 

Vi står klar til at hjælpe med at planlægge jeres arrangement, uanset om det skal vare 2 timer, en hel dag eller om det skal være med overnatning. Vi kan også eksekvere vores aktiviteter til både små og store grupper. Tag fat i os, og lad os sammen planlægge jeres firmaarrangement Aarhus, så det passer til jer. 

Udendørs aktiviteter og oplevelser

Vi kan sammensætte et program lige efter jeres behov, så hvis I ønsker at komme ud i naturen, så sørger vi for det. Vi har en masse aktiviteter, som får pulsen op, men samtidig ryster jer sammen. Og så har vi selvfølgelig også strategiske spil, for jer, der ønsker at udvide jeres strategiske sans. 

I kan læse meget mere om de forskellige aktiviteter, vi har, samt få inspiration til jeres næste arrangement med Pulsevent. 

Hvorfor skal I vælge firmaarrangementer Aarhus?

Hvis I ønsker et arrangement, der er skræddersyet efter jeres behov og virksomhed, så finder i ikke bedre. Vores store erfaring og dygtige instruktører ser frem til at facilitere og eksekvere jeres event, og vi glæder os til at lege og grine med jer!

Vi lover masser af leg, sjov og latter, samt udfordringer og samarbejde!

Hvis det lyder som noget for jer, eller I ønsker at høre mere om firmaarrangement Aarhus, så tøv ikke med at ringe til os på telefon: +45 40 89 20 91 eller kontakt os via vores kontaktformular. Så kan vi give jer et uforpligtende tilbud, helt uden bindinger. 

Inspiration til sjove aktiviteter til dit firmaarrangement

Holdorientering

Bliv rystet sammen gennem fysisk aktivitet. I holdorientering handler det ikke

Night Games

Er du klar til boldspil i mørke? Få en unik oplevelse,

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans,

Storkommunikation

I storkommunikation udfordres det kommunikative og kreative samarbejde, og der skabes

Pulsrace

Pulsrace er et skræddersyet opgaveløb, der styrker samværet og samarbejdsevnen blandt