Teambuilding Roskilde - Aktiviteter og events for dit firma

Et godt sammenhold med sine kollegaer er essentielt for arbejdsmiljøet og god trivsel på en arbejdsplads, og med teambuilding i Roskilde kan vi hjælpe jer med at blive rystet sammen. Gennem sjove og udfordrende aktiviteter, hvor vi tager udgangspunkt i jer, kan I få styrket jeres indbyrdes relationer på tværs af afdelinger.

Afspil video

+500 virksomheder har brugt Pulsevent inklusiv

Det kan vi tilbyde

Hos Pulsevent er vi eksperter i at arrangere events og teambuilding i Roskilde for firmaer og andre sociale relationer. I samarbejde med jer skræddersyer vi kreative aktiviteter, der tager højde for jeres ønsker og behov. Vi opbygger et kendskab til jeres virksomhed og de forskellige deltagere, så I får det bedst mulige udbytte af et event hos os.

Teambuilding kan udformes i mange forskellige former for events, så hvad end det drejer sig om en workshop, foredrag og kurser eller fester, idrætsdage eller overnatning i det fri, så står vi til rådighed.

Vi gør meget ud af, at alle skal kunne være med, så uanset fysiske kompetencer, alder og form kan I være sikre på, at alle bliver taget hånd om. Vi kan afholde teambuilding i Roskilde og alle andre steder i Danmark, og vi kan både opbygge arrangementet i jeres egne interne faciliteter, eller vi kan finde det perfekte sted til jer.

Mikkel Curth,

Event Manager

Få et skræddersyet tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi laver ofte events med kunder, som selv har ideer, som vi efterfølgende sætter sammen.
 
Ring på 40 89 20 91, skriv en mail på info@pulsevent.dk eller bliv kontaktet ved at udfylde vores formular.
Teambuilding Roskilde

Fokus på det sociale og faglige

En dag med aktiviteter kan være med til at styrke både det sociale og det faglige samarbejde på en arbejdsplads. Alt efter hvor I ønsker et fokus, kan vi udvælge og udforme aktiviteter, der passer til jeres ønsker og faglighed.

Fysiske aktiviteter kan være med til at øge indlæring, så vi fokuserer meget på lege, der samtidig giver faglige indspark, motivation og kropslig læring. Arrangementet behøver dog ikke være fagligt forankret, så ønsker I at få sat den helt rette stemning til den næste firmafest eller blot ryste kollegaerne sammen med sjove lege, så kan vi også sagtens arrangere et event, der tager højde for det.

Aktiviteter i Roskilde året rundt

Vi kan som sagt tilbyde mange forskellige former for arrangementer, og det gælder endda hele året rundt. Et socialt og fagligt sammenhold er ikke sæsonbestemt, så selvfølgelig skal muligheden være der uanset vind og vejr.

I de varmere måneder har vi en masse sjove lege, der er perfekte at lave udendørs i det gode vejr. Det er lege såsom Stratego, Hestevæddeløb eller holdorientering. Vores boldspil kan både laves ude og inde, så tøv ikke med at kontakte os selvom vejret virker ustadigt. Vi finder en løsning – skræddersyet til jeres situation.

Vi ser meget frem til at høre fra jer og skabe den perfekte dag for dig og dine kollegaer, så kontakt os på telefon +45 28 44 16 10, på mail info@pulsevent.dk eller via vores kontaktformular her på siden, hvis I vil have en sjov og uforglemmelig dag.

Inspiration til sjove aktiviteter til dit firmaarrangement

Holdorientering

I små teams kæmper I om at opnå flest point I et intenst race mod de konkurrerende hold. Alle kan deltage og bidrage til holdet uanset fysiske forudsætninger. Det fysiske niveau fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Holdorientering er perfekt som en afslutning på en større event, aktivitet i forbindelse med mødeaktivitet eller som en del af en idrætsdag.

Night Games

Få en unik oplevelse, når vi slukker lyset og spiller bold i mørket. Ved hjælp af selvlysende bolde og knæklys får I en helt særlig oplevelse. Boldspillene kan eksempelvis være: Basketball, fodbold, speedminton, battle, volleyball e.lign.

Hvad er et team?

Stratego

Stratego er et sjovt og aktivt spil, der udfordrer teamets samarbejde. De forskellige teams dyster mod hinanden om at indsamle flest point. Det handler i høj grad om at iværksætte den bedste strategi og bruge alles ressourcer. Stratego spilles på et større areal enten ude eller inde.

Battle

Forestil jer spændingen og de bedste elementer fra sneboldskrig, men uden at man bliver våd og fryser. I battle leger I med jeres samarbejde, strategi, rolleafklaring og indlevelsesevne. Det handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen og meget mere.

Handelsspillet

Handelsspillet er et spil der udvikler og udfordrer deltagernes strategiske sans, samarbejde og kreativitet. Holdene skal forsøge at forøge deres formue, ved at købe billigt og sælge dyrt i det komplekse marked. Handelsspillet kræver gode forhandlingsevner, rollefordeling og en sans for at samarbejde om det store overblik.

Hestevæddeløb

I hestevæddeløb overføres livet og stemningen fra travbanen til et aktivt og sjovt event, hvor det taktisk overblik, kendskab på tværs af deltagerne og den muntre stemning er kernen. Oplev den intense stemning fra travbanen når kusk og rytter drøner ned af langbanen, mens tilskuerne hepper på deres favoritter.

Mesterskaberne i Pulsbold

I Pulsbold præsenterer vi alternative boldspil, hvor alle kan være med og opleve glæden ved at spille sammen. På den måde sættes alle deltagerne i spil, ud fra deres forskellige forudsætninger på en sjov og ligeværdig måde. Kommentatorer, musik og tilskuere sørger for den intense stemning på og omkring banen.

Storkommunikation

I forskellige udfordrende rammer, skal der videregives og modtages oplysninger. Her er det grundlæggende, at der anlægges en kreativ tilgang og opbygges en forståelse af dem, som man samarbejder med. Således er storkommunikation en sjov oplevelse, som kan åbne øjnene for nye kommunikationsformer og samarbejdselementer.

Stjerneløb

Et opgaveløb, der tager deltagerne i hold rundt til spændende og udfordrende opgaver. Her er der fokus på sjove opgaver, hvor holdene skal samarbejde om at løse så mange opgaver som muligt. Holdene kæmper om at skaffe flest point. Det er dermed et “løb”, hvor der både er mulighed for at brænde igennem og gå efter sejren, eller koncentrere sig om sjov og hygge på holdet.

Firmaaktiviteter som ryser kollegaer og medarbejdere sammen på kryds og tværs

Stormester

I stormester udfordres den kreative tankegan når vi tager deltagerne igennem udfordrende opgaver, som man kender dem på tv. Der laves realistiske kulisser med kameramæmnd og tv studie.

Ideer til andet end dit næste firmaarrangement

Vi planlægger ikke kun dage for virksomheder og arbejdspladser. Vi kan også hjælpe dig med at stå for den næste familiefest, polterabend eller studentergilde, hvor der skal lidt sjove lege, teambuilding, aktiviteter og meget andet på programmet. 

Vores perfekte ideer til denne type arrangementer har som hovedfokus at få smilet frem på læberne af dine gæster, så det bliver en mindeværdig dag uanset formålet og anledningen. Vi hjælper dig med at sammensætte den helt perfekte dag, hvor alle dine ønsker for aktiviteter bliver opfyldt.

Med vores teambuilding og andre aktiviteter, om det er til polterabend eller et firmaarrangement, holder vi niveauet i øjenhøjde, så alle kan være med. Til dit næste arrangement har vi ideer til sjove aktiviteter, som vil bringe smilet frem på de fleste. Så lad og hjælpe dig.

Et godt tip fra os hos Pulsevent er, at din næste fest har en god kombination af aktivitet og fordybelse. Det er derfor en god ide både at indtænke rolige elementer i løbet af dagen men samtidig inddrage aktive input og aktiviteter, så dine deltagere eller gæster får pulsen lidt op og bliver aktiveret.

Har vi givet dig ideer til dit næste firmaarrangement?

Hvis vi har vækket nogle ideer i dig, som du kunne tænke dig at udleve og arrangere som aktiviteter for dit næste firmaarrangement, så er du meget velkommen til at kontakte os for en god, uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og dit firma, når i skal holde et firmaarrangement næste gang.

Ingen grupper er for stor eller for lille, og derfor skal du heller ikke bekymre dig, om jeres virksomhed skulle være for stor en mundfuld for os eller ej. Vi har nemlig masser af erfaring med både ideer til store og små firmaarrangementer, så intet omfang er for udfordrende for os.

Vi har samarbejdet med mere end 500 virksomheder, store såvel som små, hele landet over, og vi har derfor stor erfaring med at skræddersy hver enkelt firmaarrangement til den enkelte virksomhed. Blandt vores tidligere kunder er blandt andet DR, TV2, Coop, Københavns Kommune, Novo Nordisk, Niras og mange flere.

Se mere til vores sjove og aktive verden, og få flere ideer til, hvad dit næste firmaarrangement skal indebære, på vores Facebook side.

Ideer til firmaarrangement der udfordrer jer

Måske har du hørt klichéen om, at man først udvikler sig, når man bliver udfordret? Det passer mere end du tror, og hos Pulsevent er vi eksperter i at finde ideer til et firmaarrangement, der udfordrer netop dig og dine kollegaer. 

Det er meget individuelt, hvilke former for firmaarrangementer, der er bedst for at udfordre dig og dine kollegaer bedst muligt. Hvis I f.eks. er håndværkere, vil en fysisk krævende aktivitet sjældent være særlig udfordrende. 

Det er her, at vi hos Pulsevent er meget behjælpelige. Vi har mange års erfaring indenfor firmaarrangementer til en masse forskellige erhverv, hvorfor vi kan komme med de bedste ideer til firmaarrangement, der vil udfordre jer mest muligt. 

Der er mange gode gunde til, at det er sundt at blive udfordret – både på det fysiske såvel som det psykiske plan. Ved at blive udfordret rykker vi grænser, og vi vil efterfølgende turde at springe ud i nye ting, hvilket kan være en stor fordel i forbindelse med jeres arbejde.

Hos Pulsevent er vi eksperter i at komme med forslag og ideer til et firmaarrangement, der kan udfordre dig og dine kollegaer bedst muligt. Når du kontakter os, skal vi blot bruge nogle informationer omkring jeres virksomhed og dagligdag, og derefter kan vi komme med ideer til det firmaarrangement, der passer jer bedst, således at I bliver udfordret mest muligt.

Vores aktiviteter og firmaarrangementer styrker ikke blot jeres personlige arbejdsgang, men det vil også bidrage til bedre relationer på arbejdspladsen og et tættere samarbejde. 

Vi vil komme med ideer til firmaarrangement, der vil styrke jeres samvær på tværs af afdelinger og dermed bidrage til et bedre samarbejde, når I vender tilbage til de vante rammer. I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I mangler ideer til firmaarrangement.

Læs også om vores spilleregler til kortspillet røvhul eller kalaha.